ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 7 octombrie 2022

 
voiaj
 
SUPLIMENT VOIAJOR Zilele TUI - la prima ediţie în România
Prima ediţie a Zilelor TUI în România se desfăşoară în această perioadă (1-9 octombrie), timp în care turoperatorul derulează o serie de acţiuni împreună cu partenerii săi, adresându-se turiştilor dornici de vacanţe.
[Bursa]
02/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
SUPLIMENT VOIAJOR Suntem în top 10 la nivel mondial în lista naţionalităţilor care călătoresc în Israel
* Ministerul Turismului din Israel: 'Sezonul de plajă continuă până în noiembrie' Prima lună de toamnă înseamnă startul oficial al sezonului turistic în Israel. Chiar dacă destinaţiile europene se pregătesc de temperaturi scăzute şi precipitaţii, în Israel sezonul de plajă se prelungeşte până spre finalul (...)
[Bursa]
02/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


SUPLIMENT VOIAJOR Turismul local - în plină dezvoltare; Litoralul i-a dezamăgit pe români
După o vară plină, lipsită de restricţii, care a adus cifrele turismului naţional la nivelul de dinainte de pandemie, rezultat la care a contribuit semnificativ şi emiterea voucherelor de vacanţă de către Guvernul României, specialiştii trag concluziile de final de (...)
[Bursa]
02/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


SUPLIMENT VOIAJOR 'Anul acesta turistic a venit cu creşteri semnificative faţă de 2019'
* (Interviu cu Sorin Stoica, CEO Eturia) Reporter: După doi ani de pandemie, sezonul turistic 2022 s-a des and #172;făşurat fără restricţii. Cum aţi încheiat acest sezon? Sorin Stoica: Înainte să trec la rezultate, aş face două menţiuni foarte importante pentru noi, Eturia. Da, ne-am bucurat de mai multă (...)
[Bursa]
02/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


SUPLIMENT VOIAJOR Turismul îşi revine după pandemie, dar se pregăteşte pentru efectele războiului
După doi ani de pandemie, în care unul dintre cele mai lovite sectoare a fost turismul, în sezonul estival 2022 acesta şi-a revenit, în mare parte, aproape de valorile din 2019, însă nu toţi operatorii sunt optimişti cu privire la ceea ce va urma, în contextul în care inflaţia este pe un trend accelerat (...)
[Bursa]
02/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
SUPLIMENT VOIAJOR România turistică - pe o pantă ascendentă
* (Interviu cu domnul Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului şi Turismului) * 'Restartarea turismului inţernational la nivelul de dinainte de pandemie va avea loc, probabil, în 2024-2026' * 'La sfârşitul anului, România va fi prezentă la trei manifestări expoziţionale internaţionale - (...)
[Bursa]
02/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


SUPLIMENT VOIAJOR 'Turismul de incoming - la jumătate faţă nivelul din 2019'
* (Interviu cu Dumitru Luca, Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism - ANAT) * 'Agenţiile de turism au ajuns la maturitate' Reporter: Unde se află turismul românesc dupămai bine de doi ani de pandemie şi restricţii? Dumitru Luca: Începe să-şi revină, dar încă mai este mult până când vom (...)
[Bursa]
02/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


SUPLIMENT VOIAJOR 'Vom aduce Transilvania ca element central în turismul de incoming'
* (Interviu cu Cristian Pandel, Chairman of the Board Memento Group) Reporter: Christian Tour a împlinit în acest an 25 de ani. Cum arată compania căreia i-aţi dat viaţă - acest vis împlinit - după un sfert de secol de activitate? Cristian Pandel: La 25 de ani, Christian Tour este o companie matură, (...)
[Bursa]
02/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


SUPLIMENT VOIAJOR 'Prăbuşirea Blue Air - o tragedie pentru sectorul turistic'
* (Interviu cu Cristian Pandel, Chairman of the Board Memento Group) * 'Căderea celei mai mari companii aeriene româneşti este o oportunitate de dezvoltare pentru Animawings, dar nu suntem pregătiţi cu adevărat să ne luăm zborul astfel încât să balansăm ceea ce avea Blue Air' Reporter: În ultima perioadă, (...)
[Bursa]
02/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
SUPLIMENT VOIAJOR Terapii spa care stimulează imunitatea organismului
Sezonul de toamnă ne prinde, de multe ori, neimunizaţi şi nevitaminizaţi. Putem să ne stimulăm imunitatea cu vitamine, minerale, fructe şi legume, dar şi relaxându-ne. Centrele spa sunt astfel de locuri în care putem să ne detensionăm şi, în acelaşi timp, să ne antrenăm imunitatea pentru sezonul (...)
[Bursa]
02/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


SUPLIMENT VOIAJOR Tratamente anti-celulitice la baza de tratament Ensana, din Sovata
Preocupările actuale, tehnologia şi perioada de pandemie ne-au determinat să ne limităm destul de mult spaţiul de mişcare. În acest context, sedentarismul, stresul, mesele rapide şi o dietă săracă în fibre cresc retenţia de apă, ajungându-se la (...)
[Bursa]
02/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


SUPLIMENT VOIAJOR Herculum Spa de la Băile Herculane - locul unde ne relaxăm mintea şi muşchii
După o mult aşteptată vacanţă în care simţim nevoia să ne plimbăm, să respirăm aer curat, să înotăm şi chiar să facem drumeţii ori să ne căţărăm pe munte, mulţi dintre noi ne întoarcem la viaţa cotidiană odihniţi mental şi încărcaţi sufleteşte, dar poate mai obosiţi fizic. În acest caz, pe principiul 'cui pe cui se (...)
[Bursa]
02/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


SUPLIMENT VOIAJOR | LA INCEPUTUL LUNII AUGUST Mamaia a devenit mai ieftină decât Eforie Nord
* (Interviu cu Ionuţ Nedea, ownerul agenţiei Litoralulromanesc.ro) Reporter: Cum au încheiat operatorii de pe litoralul românesc sezonul 2022? Ionuţ Nedea: Spre deosebire de anul 2021, când pandemia de coronavirus i-a determinat pe mulţi români să-şi facă vacanţele în ţară, litoralul autohton fiind (...)
[Bursa]
02/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


SUPLIMENT VOIAJOR 'Angajarea personalului din afara UE - un proces extrem de laborios, birocratic şi cu multe provocări'
* (Interviu cu Adrian Voican, preşedintele Bibi Group4travel) * 'Am avut cea mai bună lună iunie, după vânzări, din ultimii 20 de ani' * 'Turismul în Delta Dunării a scăzut, din cauza proximităţii faţă de Ucraina' Reporter: Care este bilanţul dumneavoastră după primele nouă luni din acest an, având în (...)
[Bursa]
02/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


SUPLIMENT VOIAJOR 'Deşi e toamnă în România, sezonul 2022 nu s-a încheiat'
* (Interviu cu Denisa Oprea, director de marketing la Hello Holidays) * 'Pachetele s-au vândut din timp, turiştii s-au întors fericiţi' Reporter: În ce punct se află turismul românesc, după cei peste doi ani de pandemie? Denisa Oprea: După doi ani de pandemie, dorinţa oamenilor de a călători, de a (...)
[Bursa]
02/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Un safari uman: Rusia, Alexandre Dumas și o istorie a violenței
Cecenii erau de multă vreme un soi de sperietoare mondială, încă înainte ca războiul din Ucraina, dar acum par a fi devenit un adevărat „bau-bau planetar”, o națiune criminogenă. Deși societatea lor tradițională este de tendință sufi, ei practicând in realitate sufismul, pietismul islamic, termenul de cecen este azi un sinonim convenabil pentru „musulman...
[Radio Europa Liberă]
26/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Jurnalele – oglinzi ale Destinului
“Omul Universal” Leonardo Da Vinci (1452-1519) ţinuse, în timpul vieţii sale, circa 30 de jurnale pe diverse teme ale ştiinţei, tehnicii şi artei. Însemnările, schiţele şi notiţele renumitului renascentist italian au ajuns în diverse colecţii la: Muzeul Louvre; Biblioteca Regală de la Castelul Windsor; Biblioteca Naţională din Spania; Biblioteca Ambrosiană din Milano;...
[Gazeta de Sud]
22/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Escrocherii de 140.000 de euro în Timișoara, prin „comis-voiajorul”, instalatorul” și „accidentul”
Polițiștii din Timișoara atrag atenția asupra a trei metode de înșelăciune care continuă să funcționeze, chiar dacă în repetate rânduri s-a făcut apel la vigilență.
[Adevarul]
19/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY