ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 25 octombrie 2021

 
Jocuri video
 
A început Bucharest Gaming Week, cel mai important eveniment din România pentru gameri și cei pasionați de domeniu
A cincea ediție a Bucharest Gaming Week, cel mai important eveniment dedicat gamerilor de la noi din țară, a început luni, 25 octombrie.
[HotNews]
25/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Bucharest Gaming Week 2021, la start
Bucharest Gaming Week 2021, cel mai mare eveniment din România al jocurilor video, debutează luni, iar timp de o săptămână pasionaţii de gaming vor putea participa online sau offline la cele mai interesante evenimente care au ca scop evidenţierea impactului pe care jocurile video la au în artă, (...)
[Europa FM]
25/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Bucharest Gaming Week 2021 kicks off Monday in online, offline system
Bucharest Gaming Week 2021, the largest video games event in Romania, starts on Monday, and for a week gaming enthusiasts will be able to participate online or offline in the most interesting events that aim to highlight the impact the video games have in art, education and society. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
24/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Serialul Arcane, inspirat din League of Legends, va debuta pe 7 noiembrie pe Netflix şi Twitch
Arcane, primul serial produs de Riot Games, va avea premiera locală duminică, 7 noiembrie la ora 04:00 pe Netflix. Primul episod din serialul Arcane va putea fi urmărit de fanii jocului League of Legends şi pe Twitch.tv, iar creatorii de conţinut pasionaţi de League of Legends pot retransmite primul episod al serialului exclusiv pe platforma de streaming.
[Adevarul]
24/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Procesoarele AMD Ryzen Threadripper PRO selectate pentru NVIDIA GeForce NOW
AMD a anunţat joi, 21 octombrie, că procesoarele Ryzen Threadripper Provor fi utilizate pentru platforma de gaming în cloud GeoForce NOW de la NVIDA, numită generic GEFORCE RTX 3080.
[Adevarul]
23/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Noutăți din FIFA 22: EA Sports interzice accesul a peste 30.000 de jucători și lansează un nou SBC
Deși este unul dintre cele mai populare și apreciate jocuri video din industrie, din titlul FIFA 22 nu lipsesc bug-uri importante în gameplay. Una dintre aceste erori a putut fi folosită de jucători drept un […] The post Noutăți din FIFA 22: EA Sports interzice accesul a peste 30.000 de jucători și (...)
[ProSport]
23/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Începe Bucharest Gaming Week 2021, cel mai mare eveniment de profil din România
A cincea ediție a Bucharest Gaming Week, cel mai important eveniment dedicat gamerilor de la noi din țară, începe pe 25 octombrie 2021. Timp de o săptămână, pasionații de gaming din România vor putea participa online sau offline la cele mai interesante evenimente care scot în evidență impactul jocurilor (...)
[IT Mania]
22/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Începe Bucharest Gaming Week 2021, cel mai mare eveniment al jocurilor video din România
A cincea ediţie a Bucharest Gaming Week, cel mai important eveniment dedicat gamerilor de la noi din ţară, începe pe 25 octombrie. Timp de o săptămână, pasionaţii de gaming din România vor putea participa online sau offline la cele mai interesante evenimente care scot în evidenţă impactul jocurilor video în artă, educaţie şi societate.
[Adevarul]
22/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Genesis lansează mouse-ul de gaming Krypton 290
Noul mouse de gaming Genesis Krypton 290 are un design ergonomic, o formă simetrică și o greutate redusă, cântărind doar 99 de grame. Mouse-ul beneficiază de 7 butoane programabile ce pot fi configurate individual, iluminare RGB ușor de personalizat (sunt 16 milioane de culori la dispoziție) și (...)
[IT Mania]
22/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Copil care amenința că se sinucide după restricționarea accesului la un joc online, identificat cu ajutorul Interpol
„Un copil, utilizator al unei platforme de jocuri online, a alertat autorităţile la nivel mondial, prin transmiterea unui mesaj care conţinea ameninţări cu suicid. Totul a plecat de la disputa pe care a avut-o cu un alt utilizator al platformei, în urma căreia contul lui a fost blocat de către administrator. Minorul a transmis un mesaj prin care a ameninţat că se sinucide dacă...
[Gazeta de Sud]
21/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


EA Sports pierde drepturile exclusive pentru FIFA! Forul mondial al fotbalului dorește să-si înființeze propriul joc
"FIFA își exprimă dorința de aș-i lărgi domeniul de activitate în jocurile video.
[Sport.ro]
21/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Interpolul a fost anunțat că un copil de 12 ani din Buzău ameninţă că se va sinucide
IPJ Buzău a transmis, miercuri seară, că a existat un caz de ameninţare cu sinucidere a unui utilizator al unui site de jocuri online. Concret, reprezentanţii site-ului au sesizat Interpol Washington, după ce un copil de 12 ani a spus că se sinucide dacă nu i se va repermite accesul, a informat (...)
[Libertatea]
20/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Ziare Jocuri video

Computer Games


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY