ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 6 februarie 2024

 
taxe
 
Întreprinzătorii români îşi pot înregistra mărcile şi brevetele cu taxe de până la patru ori mai mici
IMM-urile cu sediul în UE care sunt interesate de înregistrarea unei mărci sau a unui design, beneficiază de taxe reduse. Subvenţiile sunt disponibile pe principiul 'primul venit, primul servit' - în ordine cronologică în funcţie de data şi ora depunerii (numărul de înregistrare), până la (...)
[Bursa]
06/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
”Taxa pe lux”, în vigoare din acest an | Termenul până la care trebuie declarate mașinile și casele scumpe la ANAF
Statul impune o taxă suplimentară pe mașinile și imobilele scumpe, proprietarii fiind nevoiți să completeze și depună o declarație la ANAF.
[Antena3]
06/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Taxa pe lux: care sunt termenele până la care trebuie declarate mașinile și casele scumpe la Fisc
Începând cu anul 2024, pe o perioadă de 5 ani, statul impune o taxă suplimentară pe mașinile și imobilele scumpe, proprietarii fiind nevoiți să completeze și depună o declarație la ANAF.
[Adevarul]
06/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Proposals for exemptions from the taxation of medical leave
The 10% taxation of medical leave, a measure introduced by GEO 115/2023, is contested by some leaders of the governing coalition who want to eliminate this tax for certain categories of patients, through a legislative amendment. Senator Nicoleta Pauliuc (PNL) announced, yesterday, during a (...)
[Bursa]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Cât te va costa să joci Final Fantasy 14 pe Xbox
Popularul joc MMO Final Fantasy 14 se îndreaptă în sfârșit către consolele Xbox Seria X/S, dar există o avertizare majoră. Versiunea completă va necesita un abonament Xbox Game Pass Core sau Ultimate, potrivit editorului Square Enix. Acest lucru va fi în plus față de taxa lunară pentru a juca (...)
[IT Mania]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Nicolae a investit 45.000 de euro într-o cafenea anul trecut. În 2024, a aflat că trebuie să plătească taxe retroactiv, deşi Guvernul promisese că nu
Mediul antreprenorial a pus frână. Avalanşa de măsuri fiscale i-a făcut pe micii întreprinzători să se gândească de două ori înainte să-și deschidă un business. Anul trecut au fost înfiinţate cu 5.000 de firme mai puţin decât în 2022.
[Observator]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


De ce nu e dată o Ordonanță pentru a fi scoasă „taxa pe boală”? Alexandru Dimitriu: Să iei bani de la oameni că intră în concediu, în condițiile în care ei au plătit taxe ca să-l poată lua, e de o stupizenie cruntă (VIDEO)
Alexandru Dimitriu, avocat şi liderul consilierilor locali USR Sector 5, a fost prezent în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, unde a comentat subiectul referitor la „taxa pe boală”. Dimitriu a fost întrebat […]
[B1 Tv]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Taxă nouă pentru români: Cei care poluează prin emisii de carbon ar putea scoate din buzunar până la 4.700 de lei anual
Taxă nouă pentru români: Cei care poluează prin emisii de carbon ar putea scoate din buzunar până la 4.700 de lei anual Taxă nouă pentru români: Cei care poluează prin emisii de carbon ar putea scoate din buzunar până la 4.700 de lei anual Milioane de români ar putea fi nevoiți să plătească (...)
[Unirea]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


BusinessMark anunţă noi proiecte în 2024
În 2024, BusinessMark organizează la nivel naţional 25 de conferinţe cu tradiţie, adresate profesioniştilor din domenii şi industrii precum: HR and employer branding, ESG, sustenabilitate şi CSR, taxe şi fiscalitate, supply chain şi logistică, transporturi, real estate şi construcţii, (...)
[Bursa]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Capitala europeană unde taxa de parcare se va tripla, pentru o anumită categorie de mașini. Ce preț vor plăti șoferii pe oră
Locuitorii unei capitale europene au votat, prin referendum, triplarea taxei de parcare pentru o anumită categorie de mașini.
[Antena3]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Oana Ţoiu (USR): Noua „taxă pe boală” şi-a făcut deja efectele. Au fost deja afectate peste 4.000 de mame
Deputata USR, Oana Ţoiu, a anunțat că a depus, luni, un proiect de lege prin care se elimină taxele pe concediile medicale. Oana Ţoiu spune că noua „taxă pe boală” creată în luna decembrie și-a […]
[B1 Tv]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Parizienii au aprobat triplarea taxelor de parcare pentru SUV-uri, dar prezența la referendum a fost doar de 6%
Locuitorii capitalei Franței au aprobat duminică, 4 februarie, proiectul de triplare a preţurilor de parcare pentru maşinile înalte şi grele, cunoscute sub numele de SUV-uri, deși prezența la acest vot a fost una modestă, informează Agerpres preluând AFP. Puţin mai mult de 78.000 din cei 1,3 (...)
[Libertatea]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Referendum la Paris. Cetățenii au aprobat triplarea valorii taxelor de parcare pentru SUV-uri
Locuitorii din Paris au aprobat triplarea valorii taxelor de parcare pentru SUV-uri. Aprobarea a fost făcută în cadrul unui referendum convocat de Primărie. Scrutinul s-a desfășurat duminică.
[Jurnalul National]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


O nouă taxă pentru români. Până la 4.700 de lei în plus pe an ar putea scoate din buzunar
Milioane de români ar putea fi nevoiți să scoată sume de sute sau chiar de mii de lei în plus din buzunar, pentru o nouă taxă pregătită de UE. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Capitala europeană unde șoferii de SUV-uri vor plăti 225 de euro pentru 6 ore de parcare. Referendumul, aprobat deși prezența la vot a fost sub 6%
Taxe uriașe pentru șoferii care vor să își parcheze SUV-urile pe străzile Parisului. Valoarea taxelor de parcare a fost triplată. Aprobarea a fost făcută în cadrul unui referendum convocat de Primărie, transmite Mediafax. Scrutinul s-a desfășurat duminică, fiind prezenți sub 6% dintre (...)
[Observator]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
O nouă taxă pentru români! Cetățenii care ar putea fi nevoiți să scoată din buzunar până la 4700 de lei în plus pe an
Milioane de români ar putea fi nevoiți să scoată sume de sute sau chiar de mii de lei în plus din buzunar, pentru o nouă taxă pregătită de UE.
[Antena3]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Clanul mafiot ‘Ndrangheta l-a șantajat pe Gennaro Gattuso! A dat foc mașinilor surorilor fostului fotbalist și i-au luat taxă de protecție
Gennaro Gattuso, fostul mare fotbalist italian, actual antrenor al celor de la Olympique Marseille nu are parte de prea multă linişte nici în campionatul Franţei dar nici în viaţa personală. Recent, în media au apărut […] The post Clanul mafiot ‘Ndrangheta l-a șantajat pe Gennaro Gattuso! A (...)
[ProSport]
04/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Cântărețul Al Bano, cu tractorul la protestul fermierilor de la Roma
Cântărețul Al Bano a anunțat că se va alătura și el mişcării protestatare. Asta pentru că este fermier și lucrează în domeniu. Cântărețul are o fermă cu 150 de hectare de viță de vie și măslini și spune că dacă nu ar cânta, ar muri de foame și n-ar reuși să-și finanțeze această activitate agricolă care nu-i aduce beneficii financiare. Din contră, banii...
[Gazeta de Sud]
04/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Presiuni tot mai mari pe proprietarii de SUV-uri: Referendum pentru triplarea tarifelor de parcare în Paris
Activiștii ecologiști din Paris fac un ultim efort pentru a obține un vot istoric prin care să tripleze taxele de parcare pentru SUV-uri, o măsură menită să combată poluarea aerului, care este urmărită îndeaproape de alte orașe, precum Londra, notează The Guardian. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
04/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Parisul organizează referendum pentru a tripla taxele de parcare în cazul SUV-urilor. „Sunt un dezastru pentru mediu”
Autoritățile din Paris organizează duminică, 4 februarie, un referendum prin care îi întreabă pe parizieni dacă orașul ar trebui să impună o suprataxă de parcare pentru SUV-urile mari, în contextul în care capitala Franței își continuă planul multianual de a deveni un oraș în care se poate (...)
[Libertatea]
04/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Afacerea ”căpușa”. Companiile românești, devalizate prin taxele impuse de agenția Guvernului
Agenția pentru Monitorizarea și Evaluarea Performanțelor Întreprinderilor Publice, apărută prin Legea guvernanței corporative și aflată în subordinea Guvernului, are un singur scop. Acela de a căpușa și, implicit, devaliza și ultimele resurse ale companiilor de stat românești. Atribuțiile sale (...)
[Naţional]
04/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Divorț scumpit, din ianuarie 2024. Noile taxe notariale, stabilite prin ordin de ministru
Prețurile de la notar se schimbă! Să ajungi la divorț este mai costisitor de luna aceasts Mai mult decât atât, dacă mai ai și copii minori, trebuie să scoți o mică avere din buzunar. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
04/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


FMI vrea ca românii să plătească taxa pe carbon: costurile pe gospodărie vor exploda. Vezi cât se va plăti în plus
FMI a recomandat guvernului să introducă taxa pe carbon, valabilă atât pentru mașinile care merg pe carburanți clasici, cât și pentru locuințe, în funcție de sursa de încălzire și gradul de poluare. Costul pentru o gospodărie ar crește și cu aproape 50%.
[Ştirile ProTv]
04/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Hagi, despre Cristina Neagu: „Messi al handbalului, v-aţi mirat de ce câştigă 250 de mii de euro. Atâta invidie şi atâta răutate”
Gheorghe Hagi a taxat sâmbătă reacţiile apărute atunci când s-a aflat că handbalista Cristina Neagu, supranumită „Messi al handbalului”, câştigă 250.000 de euro.
[Adevarul]
03/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Show! Judcătoarea Adriana Stoicescu izbucnește din cauza alertelor de ciclon polar din România: Demni, cu mucii pe piept!
Judecătoarea Adriana Stoicescu a izbucnit din cauza titlurilor care anunță ger în România. Cunoscută pentru textele extrem de dure în care taxează derapaje din toate domeniile, Stoicescu a ajuns inevitabil și la subiectul climă. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
03/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Probleme cu mafioții pentru Gennaro Gattuso! Ce taxă de protecție a fost obligat să achite antrenorul italian
Gennaro Gattuso (46 de ani) a fost șantajat de două persoane și constrâns să plătească 3.000 de euro, în două tranșe, după ce două mașini ale surorii tehnicianului lui Marseille au fost incendiate de infractori aparținând de 'ndrangheta. Procurorii au interceptat convorbiri telefonice cu ajutorul cărora au ajuns la cei doi mafioți. ...
[Gazeta Sporturilor]
03/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY