ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 31 ianuarie 2024

 
scrima
 
Scrima contează acum pe Mălina Ungureanu și pe Emilia Corbu, susține Roxana Scarlat după cazul Maria Boldor! „Nu sunt multe situații în acest sport. Tu trebuie să iei decizii în fața de adversar, te poate ajuta foarte puțin dopingul”. VIDEO EXCLUSIV DRUMUL SPRE PARIS
Fostele scrimere Roxana Scarlat și Andreea Doană au fost invitatele emisiunii ,,Drumul spre Paris’’, realizată de jurnalistul Daniel Nazare. Tema de discuție a fost dopajul în acest sport, după ce Maria Boldor a fost supusă […] The post Scrima contează acum pe Mălina Ungureanu și pe Emilia (...)
[ProSport]
25/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Avem primul arbitru calificat la Jocurile Olimpice 2024! Andreea Doană a luat fața sportivilor din scrimă: „Am început ca antrenor de copii, dar în paralel am mers și cu această frumoasă meserie”. VIDEO EXCLUSIV DRUMUL SPRE PARIS
Fostele scrimere Roxana Scarlat și Andreea Doană au fost invitatele emisiunii ,,Drumul spre Paris’’, realizată de jurnalistul Daniel Nazare. Andreea Doană va fi prezentă la Paris în calitate de arbitru internațional, reprezentând România. Această nominalizare […] The post Avem primul arbitru (...)
[ProSport]
19/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Scrimă / Alexandra Predescu a adus bronzul pentru România la Cupa Mondială
Românca Alexandra Predescu a cucerit duminică medalia de bronz, în etapa a doua de Cupă Mondială de spadă de la Berlin. Ea a pierdut semifinala în fața Alexandrei Ehler (8-15).

Alexandra a ieşit din grupe cu patru victorii din şase meciuri disputate. S-a calificat pe tabloul preliminar, de 128, unde a dispus de Konstanze Grabher (Austria), cu 15-8.

Pe tabloul...
[Gazeta de Sud]
15/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Scrimă: Alexandra Predescu - bronz la Berlin, în etapa de Cupă Mondială
Spadasina română Alexandra Predescu a câştigat duminică medalia de bronz la etapa de Cupă Mondială disputată în Germania, Weißer Bär von Berlin.
[Bursa]
15/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Scrimă: Radu Niţu este lider în clasamentul mondial
Sabrerul român Radu Niţu este pe primul loc al clasamentului mondial la sabie masculin juniori, conform ierarhiei publicate marţi de Federaţia Internaţională de Scrimă (FIE). În clasamentul pe echipe la sabie masculin juniori, România este pe locul secund.
[Bursa]
10/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY