ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 mai 2023

 
schi
 
Sportiv de performanță, decedat brusc, la numai 18 ani. A participat la campionatele mondiale de schi nautic
Michael "Micky" Geller, un campion de schi nautic, în vârstă de 18 ani, student la Universitatea Louisiana din Lafayette, a murit "brusc" la începutul acestei luni, informează revista People.
[|ActiveNews]
23/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Un nou strat de zăpadă la Rânca
A nins noaptea trecută, iar stratul de zăpadă nou măsoară între 5 și 7 centimetri. Se poate schia în continuare pe pârtia principală. Este cel mai lung sezon de schi din ultimii ani, în zona Rânca.
[Gazeta de Sud]
13/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


„Pârtia de Cultură” și „Noaptea Muzeelor”, la Ateneul Național din Iași
Ateneul Național din Iași vă invită sâmbătă, 13 mai 2023, la două evenimente organizate pentru publicul de toate vârstele: „Pârtia de Cultură” și „Noaptea Muzeelor” „Pârtia de Cultură”, ediția a IV- a este o campanie de ecologizare a pârtiei de schi din Copou, unind sub aceeași inițiativă (...)
[Radio Iasi]
12/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY