ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 februarie 2024

 
reviste online
 
”Nu se poate face un proces al comunismului, pentru că atunci s-ar da totul pe față. Se joacă rumba desființării neamului românesc. Nu uitați să mergeți la Biserică! ” - Interviu cu ultimul gândirist, Pan M. Vizirescu (16 august 1903 - 27 ianuarie 2000)
Poetul, scriitorul și ziaristul român Pan M. Vizirescu a fost o mare conștiință a secolulului trecut, fiind unul dintre membrii de bază ai grupării revistei de direcție națională și ortodoxă „Gândirea”, condusă de Nichifor Crainic
[|ActiveNews]
02/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Un polițist american este erou, după ce a salvat din apă un copil de 8 ani sub care s-a rupt gheața unui lac | VIDEO
Poliția din Jonesboro, statul american Arkansas, a difuzat un videoclip dramatic cu momentul în care ofițerul Troy Ellison salvează un băiat de 8 ani care căzuse într-un lac înghețat, relatează site-ul revistei People. Ofițerul Troy Ellison a răspuns apelului de urgență, după ce un băiețel de (...)
[Libertatea]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Topul celor mai dorite 10 orașe din întreaga lume, potrivit revistei Time Out
După ce a intervievat aproximativ 20.000 de locuitori ai orașelor din întreaga lume, alături de rețeaua sa globală de scriitori și editori, Time Out, o organizație britanică media cu interese în domeniul industriei ospitalității, a […]
[B1 Tv]
29/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Top 10 cele mai bune orașe de vizitat în 2024, potrivit revistei Time Out. Șase orașe europene se află în clasament
New York este cel mai bun oraș pentru 2024, destinația turistică ideală, care are de oferit multe pentru orice vizitator, conform unui clasament realizat de compania media Time Out, în baza unui sondaj la care au luat parte 20.000 de oameni., transmite CNN. Time Out a întocmit lista celor mai (...)
[Libertatea]
29/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Sănătate, tinerețe, frumusețe și longevitate, toate în noua ediție Longevity Magazine
Ediția de iarnă a revistei Longevity, prima din noul an, își întâmpină cititorii cu un editorial care îmbogățește spiritual, așa cum o face, în mod inefabil, și anotimpul pe care îl parcurgem.
[Antena3]
29/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Sănătate, tinerețe, frumusețe și longevitate, toate în noua ediție Longevity
Ediția de iarnă a revistei Longevity, prima din noul an, își întâmpină cititorii cu un editorial care îmbogățește spiritual, așa cum o face, în mod inefabil, și anotimpul pe care îl parcurgem. Cel mai recent număr Longevity, la fel ca și precedentele, dezvoltă în chip atractiv subiecte circumscrise vastului domeniu interdisciplinar al Longevității.
[Jurnalul National]
29/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Tinereţea unui cor
. Am mers în toamna lui 2015 – împreună cu prietenul meu Ioan Toma, ultimul lider al organizaţiei naţionale de tineret – acolo unde de câteva decenii îşi desfăşoară activitatea cu discreţie şi dăruire un maestru care nu dorea niciodată mediatizarea, dar era mereu preocupat de calitatea actului muzical: sediul “Tinerimii Române” (până în 1990, Ansamblul Artistic al...
[Gazeta de Sud]
29/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Emanuel Petran la ActiveNews: HOȚII ȘI VARDIȘTII
Majoritatea televiziunilor, a ziarelor, a publicațiilor, a revistelor sunt în mâinile celor care ne conduc de 34 de ani și care sunt niște hoți. De aia au nevoie de imagine, ca să ascundă realitatea.
[|ActiveNews]
26/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Nicole Kidman, cu un şarpe încolăcit în jurul gâtului, pe coperta Vogue
Nicole Kidman a strălucit pe coperta revistei Vogue într-un pictorial nemaivăzut.
[Observator]
25/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Primul număr al revistei Income Magazine 2024 este disponibil pe piaţă
Primul număr al revistei Income Magazine din 2024 este deja disponibil pe piaţă. Cititorii au la dispoziţie subiecte extrem de interesante din domeniul economic, plus Suplimentul de Energie.
[Antena3]
25/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Despre geniul eminescian și o evocare Martha Bibescu, în ”Constelații diamantine”
. Arghezi spusese într-o conferință la Ateneu, în 1943, cu referire chiar la poetul național, că ”pentru a fi universal, trebuie să fii național”. Cert, pe întreg mapamondul au existat exponenți de seamă ai culturii țărilor lor, care prin valoarea și perenitatea operei au intrat și în patrimoniul universal. Sub titlul ”Eminescu – Național și Universal”, după o...
[Gazeta de Sud]
25/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Martha Bibescu – o Prinţesă a cuvintelor
Vedea lumina zilei la Bucureşti pe 28 ianuarie 1886: *“Era un copil cu ochi pătrunzători şi cu un spirit veşnic treaz; …alături de ea (deşi era mai mare cu unsprezece ani – n.n.), simţeam că mă aflu în prezenţa cuiva mult mai în vârstă decât mine (Regina Maria a României). *“Frumoasă, cultă, bogată – toate la un loc pentru o singură fiinţă sunt un păcat de...
[Gazeta de Sud]
25/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Jurnalistul și scriitorul Constantin Mărăscu își lansează volumul cinci al seriei “Sfinți fără aureolă”, la Timișoara
Vineri, 26 ianuarie, la ora 12.00, la cenaclul revistei “Orizont” prezidat de criticul literar Cornel Ungureanu, va fi lansat volumul 5 al seriei “Sfinți fără aureolă”, autor jurnalistul și scriitorul Constantin Mărăscu. Volumul va fi prezentat de (în ordine inversă alfabetică) de criticii (...)
[Ziua de Vest]
24/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Conferința INCOME MAGAZINE: Soluții pentru România în Sectorul Energetic
În cadrul primei conferințe INCOME MAGAZINE din seria "Soluții pentru România", eveniment ce coincide cu lansarea numărului din ianuarie al revistei, se vor aduce în prim-plan teme de actualitate legate de sectorul energetic din țară. Moderatorul evenimentului, Adrian Ursu, realizator Antena 3 CNN, a subliniat că dezbaterea va viza aspecte esențiale pentru consumatori, precum impactul...
[Jurnalul National]
23/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Taxele care vor apărea în sectorul energetic și cât de mult vor fi afectați românii | Conferința Income Magazine, ”Soluții pentru România”
Prima conferință INCOME MAGAZINE din seria ”Soluții pentru România” marchează și lansarea numărului din ianuarie al revistei, dedicat pieței de energie.
[Antena3]
23/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Se scumpesc doctoratele. Elita academică mondială declară război „fabricilor de diplome”
Un grup format din cele mai importante edituri academice, organizații de cercetare și instituții de finanțare a cercetării la nivel mondial au decis să elimine de pe piață ceea ce consideră a fi lucrări sau reviste științifice de slabă calitate.
[Jurnalul National]
23/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Naomi Campbell a defilat pe podium la 53 de ani pentru casa de modă Balmain, la Săptămâna Modei de la Paris
Top-modelul Naomi Campbell a revenit pe podiumul de defilare la vârsta de 53 de ani, duminică, la Săptămâna Modei de la Paris, informează site-ul revistei americane People, potrivit Agerpres.
[Observator]
22/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Naomi Campbell a revenit pe podium la vârsta de 53 de ani. Cum a defilat la Săptămâna Modei de la Paris VIDEO
Top-modelul Naomi Campbell a revenit pe podiumul de defilare la vârsta de 53 de ani, duminică, la Săptămâna Modei de la Paris, informează site-ul revistei americane People.
[Adevarul]
22/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Săptămâna Modei de la Paris: Naomi Campbell, pe podium la 53 de ani
Supermodelul britanic a fost singura femeie care a urcat pe podiumul de defilare pentru a prezenta...
[Gazeta de Sud]
22/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Naomi Campbell a revenit pe podium la 53 de ani, la Săptămâna Modei de la Paris. GALERIE FOTO
Top-modelul Naomi Campbell a revenit pe podiumul de defilare la vârsta de 53 de ani, duminică, la Săptămâna Modei de la Paris, informează site-ul revistei americane People.
[Ştirile ProTv]
22/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Volker Wollmann, decorat cu ordinul „Meritul Cultural”, în grad de cavaler: Este director al revistei științifice a muzeului din Sebeș și Cetățean de Onoare
Volker Wollmann, decorat cu ordinul „Meritul Cultural”, în grad de cavaler: Este director al revistei științifice a muzeului din Sebeș și Cetățean de Onoare Volker Wollmann, decorat cu ordinul „Meritul Cultural”, în grad de cavaler: Este director al revistei științifice a muzeului din Sebeș (...)
[Unirea]
20/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Cum arătau RECLAMELE din revistele de la începutul anilor 2000. Ce branduri predominau atunci (GALERIE FOTO)
Nostalgia vechilor reclame. Cum arătau reclamele din revistele pentru adolescenți de la începutul anilor 2000? Ce branduri erau foarte populare? Printre cele mai populare mărci de la sfârșitul anilor 1990, începutul anilor 2000 se numărau […]
[Gândul]
19/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Cum arată biroul lui Kim Kardashian. Vedeta are în interior inclusiv un solar, iar pereții sunt acoperiţi cu copertele revistelor în care a apărut
Biroul lui Kim Kardashian nu este ca oricare altul. Într-un videoclip de aproape un minut postat pe TikTok, vedeta şi-a prezentat cele mai ieşite din comun piese din biroul său care ar face pe oricine să meargă cu drag la muncă.
[Observator]
19/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Să nu îl uităm pe Grigore Vieru
S-a născut la 14 februarie 1935 în satul Pererâta din judeţul Hotin/Regatul României, făcând primele şapte clase la şcoala locală. Este absolvent al Facultăţii de Filologie şi Istorie a Institutului Pedagogic “Ion Creangă” din Chişinău, promoţia 1958. Primele colaborări au fost în domeniul presei pentru copii şi tineret; în perioada 1960-1963 a lucrat ca redactor la...
[Gazeta de Sud]
18/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Guvernul de la Berlin ia în calcul să livreze 10.000 de obuze de precizie pentru tancurile armatei israeliene, scrie presa germană
Guvernul federal al Germaniei ia în considerare livrarea de muniție pentru tancuri către Israel, pentru a-l sprijini în lupta împotriva grupării islamiste Hamas, potrivit ediției de marți, 16 ianuarie, a revistei germane Der Spiegel, scrie Reuters. Agențiile implicate și-au dat deja acordul de (...)
[Libertatea]
16/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Andreea Bălan, iubita lui Victor Cornea, ofertă pentru a fi fotografiată goală în Playboy Mexic! Ce sumă i-au pus pe masa cântăreței: „Eu pozez sexy pentru cariera mea”. GALERIE FOTO
Andreea Bălan (39 de ani), iubita lui Victor Cornea (30), a dezvăluit că a primit o ofertă pentru a fi fotografiată goală în o ediție a revistei Playboy Mexic. Artista a vorbit fără ocolișuri despre […] The post Andreea Bălan, iubita lui Victor Cornea, ofertă pentru a fi fotografiată goală în (...)
[ProSport]
16/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


In memoriam Mircea Manolescu: de la poezia satirică la roman
Debutul literar s-a produs în anul 1987, prin publicarea poeziei „Romanța mingei de fotbal” în numărul 739 al revistei „Urzica”. Au urmat ani în care a continuat să colaboreze cu revista „Urzica”, cu almanahul „Perpetuum comic” iar după anul 1989 cu revistele umoristice „Moftul român”, „Papagalul”, „Scaiul” şi „Spinul”. Primele texte în proză au...
[Gazeta de Sud]
15/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Editorial | De ce e presa „nesuferită” pentru politicieni? Explica Mihai Eminescu, pe 28 iunie 1883
Pe prima pagina a revistei Timpul de pe 28 iunie 1883, Mihai Eminescu protesta față de închiderea de către putere a unui ziar de limbă franceză. Un apel la libertatea presei. Articolul de mai jos e ultimul scris de gazetarul Eminescu. În ziua publicării, a fost arestat și internat la sanatoriu.
[Europa Liberă]
15/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY