ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 septembrie 2023

 
revista presei
 
New York Times: Din fondurile trimise de SUA guvernului de la Kiev lipsesc 6,2 miliarde de dolari. Revista presei române și străine
ONU a adoptat o declarație prin care cere statelor membre, între altele, combaterea „ezitării privind vaccinarea”, în eventualitatea unei viitoare pandemii.
[|ActiveNews]
24/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Revista presei: România luptă împotriva unei noi forme de traficare a femeilor
Tinere femei sunt ademenite să devină prostituate cu false declaraţii de dragoste şi cu toate astea nu se consideră victime, arată ziarul elveţian Neue Zürcher Zeitung, cu referire şi la fraţii Tate.
[Deutsche Welle]
15/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY