ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 1 februarie 2024

 
remedii
 
Beneficii neștiute: ce se întâmplă atunci când renunți la cofeină?
Cafeina este cel mai consumat compus psihoactiv din lume. Chiar dacă nu beți cafea sau ceai, este foarte probabil să consumați regulat cafeină, deoarece se găsește în orice, de la băuturi carbogazoase și remedii pentru […] Articolul Beneficii neștiute: ce se întâmplă atunci când renunți la cofeină? apare prima dată în Descopera.
[Descopera]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Numărul cazurilor de gripă e în continuă creștere în România
Ministrul a adăugat că nu există semnale dinspre farmacii conform cărora ar fi penurie de medicamente precum antitermice sau antiinflamatorii. „Avem şi câteva decese înregistrate în urma acestei infecţii în cursul sezonului, iar acum ne aflăm în a treia săptămână de creştere consecutivă abruptă, care probabil va depăşi media multianuală. O să vedem rezultatele...
[Gazeta de Sud]
30/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Remedii pentru răceală și gripă
La fel ca toate sistemele corpului, sistemul respirator își face treaba fără să conștientizăm efectiv lucrul acesta. În medie, pe zi, executăm 22.000 de respirații, dar devenim mai conștienți de asta atunci când întâmpinăm probleme de sănătate la nivelul sistemului respirator. Expunerea constantă a sistemului respirator la lumea exterioară îl face vulnerabil la infecții...
[Gazeta de Sud]
30/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Cum se tratau locuitorii capitalei în secolul al XIX-lea
O călătorie arheologică printre leacuri și remedii din drogheriile bucureștene, la Palatul Suțu
[Jurnalul National]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Banana este un remediu împotriva tusei - Cum trebuie consumat fructul pentru a te ajuta
Banana pentru tuse este unul dintre cele mai populare remedii populare în lupta împotriva simptomului reflex care însoțește multe boli, inclusiv răcelile. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
26/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Cât ajută vitamina C și mierea la răceală? Ce funcționează și ce nu, de fapt, când ești bolnav: „Va denatura proteinele”
Există o serie de remedii despre care se spune că te scapă de o răceală sâcâitoare, printre care vitamina C, zinc, echinacea, miere, însă ele chiar funcționează? Un medic explică ce face bine și ce nu atunci când ne confruntăm cu o viroză.
[Adevarul]
25/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Remedii naturiste în sezonul rece. Cum ne ajută usturoiul, ceapa sau ţuica fiartă: "Au proprietăţi antivirale, antifungice şi antibacteriene"
Ne aşteaptă aşadar un şoc termic major, într-o perioadă în care avem oricum foarte multe cazuri de gripă şi viroze. Prin urmare, este foarte important să ne protejăm şi să prevenim pe cât posibil îmbolnăvirea. Şi ca să nu ajungem la pastile, trebuie să umblăm la alimentaţie. Specialiştii spun (...)
[Observator]
19/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Ce se întamplă dacă bei un pahar de țuică fiartă când ești răcit. Experții dezvăluie care sunt efectele asupra organismului
Pe lângă vaccinare şi antivirale, mai există o variantă în care mulţi dintre noi cred sau măcar ne place să credem. Frecţiile, usturoiul și ţuica fiartă, sunt toate remedii naturale recomandate de bunicii noştri şi ei nu prea greşeau. Ce ştim sigur şi o confirmă şi medicii moderni este că (...)
[Observator]
19/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


SONDAJ: Când sunteţi răciţi, apelaţi la remedii naturiste sau la pastile?
Trecerea de la temperaturi pozitive la cele scăzute "stresează" organismul, iar acolo unde imunitatea este scăzută, apar și răcelile. Daca unii se prezintă la medic la primele simptome, alții apelează la remediile naturiste. Frecțiile, usturoiul și țuică fiartă sunt printre cele mai (...)
[Observator]
19/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Fă mici schimbări în stilul de viață pentru a-ți proteja vederea. Oboseala ochilor - simptome și remedii
Astenopia este termenul medical al oboselii oculare și descrie un grup de simptome care apar la unele persoane după ce și-au folosit foarte mult ochii - de exemplu, atunci când au petrecut multe ore în fața ecranului calculatorului sau a telefonului. Deși senzația de ochi obosiți poate fi inconfortabilă, această problemă nu duce la leziuni oculare. Să trecem în revistă cum...
[Jurnalul National]
15/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Cum să ameliorezi tusea cu ajutorul remediilor naturiste
Tusea seacă se poate declanșa din multe motive, de la alergii și până la boli care nu au legătură cu sistemul respirator.
[Adevarul]
13/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY