ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 31 mai 2023

 
remedii
 
Atenție români! Alergia la veninul de albină pune viața în pericol: „Este bine să nu apelăm la leacuri băbești”
Pentru majoritatea oamenilor, o înțepătură de albină are ca efect durerea și iritarea temporară la locul înțepăturii. Însă pentru alții, înțepăturile de albină sau viespe provoacă o reacție alergică. Alergia la veninul de albină pune […]
[B1 Tv]
30/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Leacul "bun la toate" pentru localnicii din Mureş. Specialist: "Efect benefic asupra tuturor afecţiunilor aparatului respirator"
Conurile de brad şi mugurii de pin sunt leacuri cu eficienţă recunoscută iar localnicii din zona Mureşului ştiu asta. Aşa că nu trece an să nu prepare siropurile tămăduitoare. Reţetele sunt cunoscute şi se moştenesc în familie, iar mulţi spun că atunci când le au în cămară, nici nu mai au nevoie de (...)
[Observator]
30/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Alergia la veninul de albină pune în pericol foarte multe vieți. Medic: ,,Este bine să nu folosim leacuri băbești“
Sezonul cald aduce și multe provocări pentru cadrele medicale. Una dintre ele este reprezentată de către pacienții care sunt înțepați de diferite insecte în timp ce își petrec timpul în aer liber.
[Adevarul]
30/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Remedii pentru meteosensibilitate. Ce te poate ajuta să scapi de durerile de cap și de oase
Meteosensibilitatea este o stare de disconfort care se manifestă prin stări de neliniște, dureri de cap și de oase, tulburări de somn și de concentrare, cauzate de schimbările meteo care se produc, la un moment dat sau la trecerea de la un anotimp la altul.
[Adevarul]
30/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


De ce să așezi picioarele într-un lighean cu oțet, de fapt. Trucul care este din ce în ce mai folosit
Oamenii au din cele mai vechi timpuri remedii naturale pentru tot felul de neajunsuri din punct de vedere al sănătății. Astfel, acum s-a aflat de ce este bine să așezi picioarele într-un lighean cu oțet, de fapt. Trucul care este din ce în ce mai folosit. De ce-și puneau bunicii noștri picioarele (...)
[Playtech]
28/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
CEAPA – proprietăţi. Cea mai umilă dintre legume are o forţă de vindecare uriaşă
CEAPA – proprietăţi. Cea mai umilă dintre legume are o forţă de vindecare uriaşă Boli ce pot fi prevenite cu ceapă • Tratamente interne cu ceapă • Tratamente externe cu ceapă • Remedii din ceapă De la o vreme încoace, tot ce punem în farfurie se studiază în laboratoare şi universităţi. Ştiinţa îşi întoarce (...)
[Unirea]
27/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Remedii pentru hemoroizi – sfaturi și soluții
Hemoroizii reprezintă o problemă foarte frecventă care afectează milioane de oameni la nivel mondial. Mai mult de jumătate ajunge să dezvolte hemoroizi simptomatici la un moment dat în timpul vieții, motiv pentru care este absolut normal să afle cum pot să scape de hemoroizi.
[Jurnalul National]
26/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


5 remedii populare cu cartofi cruzi
Încearcă să folosești cartofi cruzi pentru migrene și vei fi uimită de efectul lor benefic. Așa foloseau bunicile și străbunicile care nu aveau calmante pe vremea lor. Tot din cartofi cruzi noi poți face și câteva remedii pentru o piele mai frumoasă și fină! Sucul de cartofi cruzi este renumit pentru (...)
[Libertatea]
23/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Reușită de proporții pentru Microsoft pe piața jocurilor. UE aprobă preluarea Activision Blizzard pentru 69 de miliarde de dolari
Autorităţile de reglementare ale Uniunii Europene au aprobat luni achiziţia propusă de Microsoft a firmei de jocuri Activision Blizzard, de 69 de miliarde de dolari, sub rezerva remediilor oferite de gigantul tehnologic din SUA, transmite CNBC. Comisia Europeană, braţul executiv al UE, a declarat că (...)
[Observator]
16/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
UE a aprobat preluarea Activision Blizzard de către Microsoft
Autorităţile de reglementare ale Uniunii Europene au aprobat ieri achiziţia propusă de Microsoft a firmei de jocuri Activision Blizzard, de 69 de miliarde de dolari, sub rezerva remediilor oferite de gigantul tehnologic din SUA
[Bursa]
16/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY