ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 29 septembrie 2022

 
religie
 
 
 
Preot profesor de religie la o școală suceveană reclamat că agresează elevii și le vorbește urât. ”Nu a slujit decât un acatist de pe tabletă”. Credincioșii cer ajutorul Arhiepiscopiei
<>Un preot profesor de religie la o școală suceveană a fost reclamat de un credincios la Arhiepiscopia Sucevei și Răduților, că agresează elevii și le vorbește urât. „Vreau să vă aduc la cunoștință că ….. și este profesor …… agresează elevii și defăimează ….., vorbește urât și nu vrea ….. A fost …… până în […] The post Preot profesor de religie la o...
[Suceava News]
26/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Inspectorii școlari de Religie au avut consfătuirea anuală
Consfătuirea anuală a inspectorilor școlari pentru disciplina Religie s-a desfăşurat la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
25/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


fanatik.ro: Generalii din servicii schimbă macazul în afaceri. Coldea și Cocoru o dau pe învățământ și religie, ”Vulpea” Ardelean vinde mașini în leasing
Generalii din servicii au dezvoltat o afinitate neașteptată pentru business, după ce aceștia au ieșit la pensie și s-au retras din activitatea militară. Mai nou, ei și-au dezvoltat și mai mult afacerile.
[HotNews]
23/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Preotul Francisc Doboș, despre religia în școli | VIDEO
Preotul Francisc Doboș a fost invitatul lui Marcel Bartic în emisiunea „Academia Europa FM”. „Este puțin complicat când profesorul de chimie le prezintă elevilor niște reacții chimice, cel de biologie despre evoluționism, iar la ora de religie se vorbește despre Geneză”, spune Marcel Bartic. Gazda (...)
[Europa FM]
22/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Dunărea, lira, Tanti Elvira. Cazul preotului Visarion Alexa şi religia ȋn lumea contemporană
Cu Radu mă ştiu de mai bine de 15 ani de zile. Este psihoterapeut şi ȋncă unul de succes, pentru că spre deosebire de mulţi dintre colegii lui de breaslă, care afirmă cu tărie şi entuziasm că ar putea vindeca şi o cârtiţă de miopie, el simte instinctiv dificultatea şi limitele acestei profesiuni aparte, care sapă ȋn măruntaiele sufletului omenesc.
[HotNews]
20/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


„Balaur“, un film după cazul real al profesoarei de religie care a avut o relație sexuală cu un elev, a câștigat premiul pentru lungmetraj la BIAF
Filmul românesc „Balaur„/„A Higher Low“, în regia lui Octav Chelaru, a câştigat Marele Premiu la secţiunea lungmetraj la cea de-a doua ediţie a Buzău International Arts Festival (BIAF).
[Adevarul]
19/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Superstițiile în satul tradițional românesc. Ce credințe erau legate de lună
În lumea satului, vechile credințe populare erau ghidaje certe pentru viața de zi cu zi. Superstițiile erau la fel de importante ca și religia, multe credințe fiind legate de fenomenele naturii sau de lună.
[Adevarul]
19/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Filozofie, religie, știință, politică (47) – Constantin Rădulescu-Motru
<>„Filosofia a fost și este, în primul rând înțelepciune; adică gând și faptă cumpănite”   C. Rădulescu-Motru Despre Constantin Rădulescu-Motru am scris în repetate rânduri. De data aceasta vreau să mă conformez planului de a scrie cât mai mult despre viața și activitatea acestui filozof român, trăitor a unor vremuri tulburi, când filozofia marxistă era […] The post...
[Suceava News]
18/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Ce semnificație are semnul crucii
Semnul crucii este unul dintre cele mai importante simboluri din creștinism și are în spate o întreagă istorie și o profundă semnificație spirituală. Semnul crucii- ce semnificație are Crucea este principalul simbolul al religiei creștine, amintind de Răstignirea lui Isus Hristos, de mântuirea oamenilor (...)
[Libertatea]
14/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


INTERVIU. Actrița Mălina Manovici, protagonista filmului „Balaur”, despre atmosfera de pe platou în timpul scenelor nud: „Pregătirea este mai mult una de ordin psihic”
Mălina Manovici este protagonista filmului „Balaur”, Ecaterina, o profesoară de religie care, din cauza căsniciei disfuncționale cu soțul preot, dar nu numai, ia decizia pripită de a întreține relații intime cu unul dintre elevii săi. Povestea peliculei este inspirată dintr-o întâmplare reală din Piatra (...)
[Unica]
09/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


PSD vrea ca 6 şi 7 ianuarie să fie declarate zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Argumentul, „libertatea de religie garantată” / Câte zile libere legale au acum românii
PSD a depus la Senat un proiect de lege în care propune ca zilele de 6 (sărbătoarea Botezului Domnului) şi 7 ianuarie (Soborul Sfântului Proroc Ioan Botezătorul) să fie declarate zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează.
[HotNews]
08/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Masa bucuriei destinată tuturor săracilor de pe valea Trotuşului. Părintele protopop Ioan Bârgăoanu la ”Pulsul zilei”, cu Mihai Florin Pohoață – 8.09.2022.
Masa bucuriei organizată prin Protopopiatul Onești, este destinată tuturor săracilor, indiferent de religie, rasă, etnie. Masa bucuriei organizată prin Protopopiatul Onești, este destinată tuturor săracilor, indiferent de religie, rasă, etnie. Astfel, peste 230 de porții de mâncare sunt oferite (...)
[Radio Iași]
08/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY