ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 februarie 2024

 
regionale
 
VfB Stuttgart s-a impus cu scorul de 3-1 pe terenul rivalei regionale SC Freiburg, în etapa a 20-a a sezonului
Echipa VfB Stuttgart şi-a consolidat poziţia a treia în campionatul de fotbal al Germaniei, după ce a reuşit să se impună cu scorul de 3-1 pe terenul rivalei regionale SC Freiburg, sâmbătă, într-o partidă din etapa a 20-a a sezonului. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
04/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Ce spune ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale de la Chișinău despre principalele proiecte de infrastructură INTERVIU
Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale de la Chișinău, Andrei Spînu, a vorbit într-un interviu acordat corespondentului Adevărul despre principalele proiecte de infrastructură din Republica Moldova și despre amenințările cu care se confruntă țara sa.
[Adevarul]
03/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Incendiu la Institutul de Oncologie din Iași, mai mulți pacienți au fost evacuați. De la ce au pornit flăcările
A fost alertă vineri seară la Institutul Regional de Oncologie din Iași, din cauza unui incendiu izbucnit într-unul din cabinetele de la primul etaj.  
[Ştirile ProTv]
03/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Incendiu la Institutul Regional de Oncologie Iași. Patru pacienți au fost relocați
Incendiul s-a produs, vineri, 2 februarie, pe strada Sărărie din Iași, în clădirea Institutului Regional de Oncologie, din cauza unui prelungitor care a luat foc într-un cabinet, informează Bună Ziua Iași. Potrivit pompierilor, a ars un prelungitor electric care alimenta un dispozitiv medical (...)
[Libertatea]
02/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Dolj: Încă un drum județean a fost modernizat
Consiliul Județean Dolj anunță finalizarea proiectului de modernizare a drumului județean (DJ) 561A Giurgița – Plenița, un efort susținut de infrastructură rutieră, în valoare de peste 45 de milioane de euro, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.