ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 30 ianuarie 2024

 
olimpiade
 
CALENDAR OLIMPIADE ȘCOLARE 2024: Când au loc fazele județene și unde se țin etapele naționale anul acesta
CALENDAR OLIMPIADE ȘCOLARE 2024: Când au loc fazele județene și unde se țin etapele naționale anul acesta CALENDAR OLIMPIADE ȘCOLARE 2024: Când au loc fazele județene și unde se țin etapele naționale anul acesta Ministerul Educației a publicat luni, 29 ianuarie 2024, calendarele olimpiadelor (...)
[Unirea]
30/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Calendarele olimpiadelor şi ale concursurilor şcolare, publicate de Ministerul Educaţiei
Ministerul Educaţiei a arătat că a fost aprobat Ordinul nr. 3.469/29.01.2024 pentru aprobarea competiţiilor care se vor organiza şi desfăşura în România, la nivel internaţional, naţional şi regional, în anul şcolar 2023 – 2024. Pe site-ul instituţiei au fost publicate Calendarul competiţiilor internaţionale pe discipline şcolare şi proiecte educative desfăşurate în...
[Gazeta de Sud]
30/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Ministerul Educaţiei a PUBLICAT calendarele olimpiadelor şi ale concursurilor şcolare naţionale şi internaţionale
Ministerul Educaţiei a publicat calendarele olimpiadelor şi ale concursurilor şcolare naţionale şi internaţionale. Lista urmează să fie completată cu cel al competiţiilor sportive. Ministerul Educaţiei a arătat că a fost aprobat Ordinul nr. 3.469/29.01.2024 pentru […]
[Gândul]
29/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Primul League Meet de Robotică din Arad, la UAV
Echipa „Delta Force” a Liceului Național de Informatică, în colaborare cu Universitatea „Aurel Vlaicu” organizează primul League Meet de robotică din Arad, la sediul UAV. Concursul este înscris pe lista Olimpiadelor și concursurilor oficiale a Ministerului Educației. Evenimentul va avea loc în (...)
[Ziua de Vest]
23/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Viceprimărița din Vaslui, acuzată că s-a angajat în învățământ cu o diplomă falsă, preda elevilor de peste 30 de ani: „Avea elevi la olimpiade”
Viceprimăriță în comuna Codăești, pe listele PNL și profesoară de limba română, Lenuța Damian este acuzată de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, a comunicat Parchetul de pe lângă Judecătoria […]
[B1 Tv]
19/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Viceprimărița din Vaslui, acuzată că s-a angajat în învățământ cu o diplomă falsă, preda elevilor de peste 30 de ani. „Suntem șocați, avea rezultate școlare foarte bune, elevi la olimpiade”
Viceprimăriță în comuna Codăești și profesoară de limba română, Lenuța Damian este acuzată de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, a comunicat Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, la solicitarea Libertatea. Procurorii urmează să stabilească în cursul zilei (...)
[Libertatea]
19/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la tenis de masă – gimnaziu
La Școala Gimnazială „Eftimie Murgu” din Lugoj s-a desfășurat miercuri, 17 ianuarie, întrecerile etapei județene a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la tenis de masă – gimnaziu. Au participat 16 elevi (7 fete și 9 băieți) de la următoarele unități de învățămnt din Timiș: Școala (...)
[Ziua de Vest]
18/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Burse pentru elevi 2024: Cine sunt liceenii care vor primi până la 6.000 de euro anual, pentru rezultate remarcabile la olimpiade
Burse pentru elevi 2024: Cine sunt liceenii care vor primi până la 6.000 de euro anual, pentru rezultate remarcabile la olimpiade Burse pentru elevi 2024: Cine sunt liceenii care vor primi până la 6.000 de euro anual, pentru rezultate remarcabile la olimpiade Ministerul Cercetării a anunțat o (...)
[Unirea]
09/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY