ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 februarie 2023

 
networking
 
Supermarketurile, o frână împotriva încălzirii climatice / Consumatorul, constrâns de natura ofertei
Întreaga mare distribuție „constituie un obstacol în calea tranziției către o alimentație durabilă”, în special prin „incitarea la supraconsumul de carne și produse lactate”, acuză joi, Réseau Action Climat (RAC), reprezentanta în Franța a Climate Action Network – International, o rețea globală de peste 1.900 (...)
[Naţional]
02/02/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Intesa Sanpaolo - competiţie internationala pe teme de sustenabilitate dedicata elevilor de liceu
Reţeaua FLITIN - Financial Literacy International Network a Grupului Intesa Sanpaolo promovează iniţiativa S.A.V.E.
[Bursa]
01/02/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


CONFERINTA SECURITATEA CIBERNETICA | ROMEO MILEA, NETWORK DEVELOPMENT DIRECTOR, VODAFONE ROMANIA: 'Războiul - unul hibrid, în care zona de cyber este foarte importantă'
* 'Comunicaţiile necesită o mare atenţie din perspectiva securităţii cibernetice' Reţelele de comunicaţii reprezintă un segment care asigură o infrastructură critică de funcţionare în societate, spune Romeo Milea, Network Development Director, Vodafone Romania, menţionând că, alături de segmentul energiei, (...)
[Bursa]
31/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


LIVE - VIDEO Conferinţa 'Securitatea cibernetică' - ediţia a VII-a -
*ACTUALIZARE - ROMEO MILEA, NETWORK DEVELOPMENT DIRECTOR, VODAFONE ROMANIA: 'Zona comunicaţiilor necesită o mare atenţie din perspectiva securităţii cibernetice' --- *ACTUALIZARE - FLORIN DĂNESCU, ARB: 'Asociaţia Română a Băncilor are un pilon de educaţie digitală' --- *ACTUALIZARE - VLAD STOICHIŢESCU, (...)
[Bursa]
31/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Povestea din spatele dronei medicale de la Oradea. Cine sunt românii acționari ai firmei australiene
Firma Skyy Network, în acţionariatul căreia se găsesc fostul europarlamentar Sorin Moisă și Lucian Despoiu, antreprenor în tehnologie digitală pentru campanii electorale, a testat la Oradea o dronă care a zburat între două spitale, fără încărcătură medicală.
[Adevarul]
30/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Comunitatea PWN România şi-a dublat numărul de membre în ultimul an
Comunitatea Professional Women and #39;s Network România a crescut organic încă de la înfiinţarea asociaţiei din toamna anului 2011, reunind membre aflate în poziţii de management sau antreprenoare dintr-o vastă gamă de industrii.
[Bursa]
30/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


8 din 10 candidați români și-ar schimba jobul pentru venituri mai mari și oportunități mai bune de dezvoltare
Conform studiul „Future of recruitment” efectuat de Boston Consulting Group și The Network, susținut în România de BestJobs, conturează profilul candidatului român în raport cu alte naționalități.
[Ştirile ProTv]
27/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Oradea a testat prima dronă medicală
Adusă și operată de o companie australiană, Skyy Network, fondată de un fost pilot militar, drona de tip X 11 – concepută pentru zborul pe distanțe relativ scurte, în zone urbane, și care poate atinge 40 km / oră – a zburat de pe heliportul Spitalului Județean din Oradea până pe una dintre clădirile secției din Rogerius, de pe Corneliu Coposu, unde funcționează un...
[Gazeta de Sud]
21/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


STS atribuie către ETA2U Timișoara și Stream Networks un contract pentru echipamente IT
ETA2U Timișoara și Stream Networks au câștigat o procedură de atribuire organizată de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) pentru achiziționarea de echipamente IT (console, stații de lucru, terminale mobile). Contractul, care include patru loturi, a fost semnat pentru suma totală de 36,602 (...)
[Ziua de Vest]
20/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Otrăvuri în agricultură. Lacunele UE permit utilizarea pesticidelor toxice interzise / Austria, „campioană”
Potrivit unui nou raport, pesticidele interzise, considerate toxice pentru oameni și pentru mediu, sunt încă utilizate în mod curent în UE datorită recursului frecvent a derogărilor de urgență. Raportul, publicat de Pesticide Action Network Europe (PAN Europe), a analizat autorizațiile de urgență pentru (...)
[Naţional]
19/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


O analiză a Trezoreriei SUA relevă faptul că oligarhii ruși știau data invaziei și și-au transferat rapid averile pe numele apropiaților
Un raport publicat de specialiștii Trezoreriei americane de la Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) privind activitatea financiară a oligarhilor ruși, relevă faptul că aceștia au știut din timp data invaziei ruse a Ucrainei și au […]
[B1 Tv]
16/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


TradeVille: 'Platforma 2P generează din ce în ce mai mult'
* 2PERFORMANT NETWORK raportează vânzări generate de platforma în creştere pentru anul 2022 Compania românească 2Performant Network (2P) a raportat vânzări în creştere cu 34% în T4 2022 vs T4 2021. Pentru anul 2022, vânzările generate de platformă au fost de 101,9 milioane euro, din care aproximativ 35% au (...)
[Bursa]
12/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY