ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 30 septembrie 2022

 
multimedia
 
Care sunt cele mai bune căști wireless în 2022
Pentru a te bucura în permanență de conținutul multimedia din telefonul tău mobil, indiferent că este vorba despre filme, muzică, gaming ori videoclipuri personale, este bine să ai o pereche de căști, care trebuie să ofere cel mai bun sunet la un raport calitate/preț excelent. Acest articol conține (...)
[Libertatea]
26/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
VUNK lansează melodia Felicitări, ai reușit!
Cu o iubire ai slăbit, de grame și drame, de grame și drame… VUNK lansează single-ul „Felicitări, ai reușit!”, o melodie cu un umor fin și, totodată, o urare dulce-amăruie care apare într-o poveste de dragoste. “Este un cântec inspirat de refuzul sau încăpățânarea multor persoane de a recunoaște sau de a accepta că iubesc. Și asta, probabil, din teama de a...
[Radio Crazy]
21/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


A început Festivalului Plai. Concerte și peste 60 de activități la Muzeul Satului Bănățean
Cea de a 17-a ediție a Festivalului Plai a început, vineri, 9 septembrie, la Muzeul Satului Bănățean. Timp de trei zile, vom avea concerte de world music, proiecții de filme, teatru, expoziții multimedia, foodcourt și peste 60 de activități inedite. „Arată foarte plin Plai-ul acestei ediții. Avem nouă (...)
[Ziua de Vest]
10/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Fenomenul Plai revine la Timișoara. Vedete din Mali, Cipru sau Africa de Sud la Muzeul Satului Bănățean
Cea de a 17-a ediție a Festivalului Plai a început, vineri, 9 septembrie, la Muzeul Satului Bănățean. Timp de trei zile, vom avea concerte de world music, proiecții de filme, teatru, expoziții multimedia, foodcourt și peste 60 de activități inedite.
[Adevarul]
10/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY