ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 martie 2023

 
motoare de cautare
 
Generația Z și-a găsit o nouă „Biblie". Pericolul din spatele aplicației Tik Tok
Boicotată de guvernele tot mai multor state pe motiv de spionaj, aplicația chineză TikTok se transformă pe zi ce trece într-un adevărat motor de căutare pentru tinerii din toată lumea.
[Adevarul]
14/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Mediastandard.ro: Inteligența artificială vrea să deschidă drumul către muzică – dar e cale lungă până acolo
Ingeniozitatea programelor de inteligență artificială (IA) nu se rezumă doar la răspunsuri text, fie ele integrate în motoare de căutare sau nu. Companiile de tehnologie se întrec, de curând, să ofere programe sau aplicații IA tot mai diverse pentru a atrage investitorii și publicul, deopotrivă.
[HotNews]
27/02/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY