ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 31 ianuarie 2023

 
moto
 
VIDEO Acrobaţii periculoase pe bicicletă, în spaţii publice din Craiova
Un cititor al Gazetei de Sud ne-a trimis o sesizare privind activitatea unor bikeri, care poate deveni un pericol pentru oamenii din jur. Acesta ne-a transmis un video, care este făcut public pe un cont de Youtube. „Am trimis de mai multe ori sesizări către autorităţile locale cu privire la biciclişti care circulă foarte periculos printre oameni, punând viaţa pietonilor în...
[Gazeta de Sud]
31/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Generalul NATO în rezervă Petr Pavel a câștigat alegerile prezidențiale din Cehia
Generalul NATO în rezervă Petr Pavel l-a învins pe fostul premier Andrej Babiš în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale din Cehia, arată rezultatele finale ale scrutinului, relatează Associated Press. Al patrulea președinte al Cehiei de după destrămarea Cehoslovaciei Pavel, un fost parașutist, a obținut 58,3 la sută din voturi, în timp ce Babiš, om de afaceri...
[Radio Europa Liberă]
29/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Pilotul Dani Pedrosa revine pe un traseu de Moto GP
Dani Pedrosa, pilot restras din marele circuit, revine pe un traseu de Moto GP. Se va întâmpla în luna martie când va concura în Spania pentru echipa KTM. De trei ori vicecampion mondial la Moto GP, Dani Pedrosa s-a retras din marele circuit de moto viteză la finalul sezonului 2018. În vârstă de 37 (...)
[Europa FM]
27/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Astăzi, Monica Macovei ne-a dat o lecție despre ce înseamnă, pentru ea, egalitatea în fața legii
Putea să fie știrea zilei, ar n-a fost! Astăzi,26 ianuarie 2023, Monica Macovei a venit la Parchetul Curții de Apel Constanța pentru a da declarații privind accidentul produs pe DN 39 în luna octombrie a anului trecut în urma căruia a fost grav rănit conducătorul unei motociclete.
[Jurnalul National]
26/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Motorola a anunțat noua gamă moto g: moto g73 5G, moto g53 5G, moto g23 și moto g13
Motorola a anunțat ieri, 24 ianuarie, noile dispozitive moto g - moto g73 5G, moto g53 5G, moto g23 și moto g13, concepute pentru a oferi consumatorilor un design modern, fotografii la un nivel îmbunatățit față de generația anterioară și o experiență sonoră captivantă.
[Adevarul]
25/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Ede Sztupi, unul dintre cei mai în vârstă bikeri din România, a încetat din viață. Povestea bărbatului din Cugir, îndrăgostit de motociclete din copilărie
Ede Sztupi, unul dintre cei mai în vârstă bikeri din România, a încetat din viață. Povestea bărbatului din Cugir, îndrăgostit de motociclete din copilărie Ede Sztupi, unul dintre cei mai în vârstă biker din România, a încetat din viață. Peste șase decenii în șaua motocicletei. Mesajul motociliștilor din Cugir (...)
[Unirea]
20/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Cât este impozitul pe mașini și motociclete în 2023 și cum se calculează
Persoanele fizice care la finalul anului 2022 aveau în proprietate mașini sau motociclete datorează în acest an impozit, acesta fiind stabilit în funcție de capacitatea cilindrică.
[Adevarul]
20/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Cifra de afaceri din comerţ a crescut cu 23%, în primele 11 luni (INS)
Cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut, în primele 11 luni din acest an, în termeni nominali, faţă de perioada similară din 2021, atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile Citește mai departe...
[StiripeSurse]
20/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Modificări IMPORTANTE la examenul de obținere a permisului pentru scutere și motociclete
Examenul de obținere a permisului pentru conducerea scuterlor și motocicletelor se modifică.
[Jurnalul National]
16/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Schimbări la examenul pentru scutere și motociclete. Se va întâmpla ca la testul auto
Examenul pentru permis va arăta altfel – proba traseului o să fie filmată, ca la testul auto. Examinatorii au cerut modificarea Codului Rutier cu această prevedere, menită să mai reducă din numărul de contestaţii. Comunicarea între examinator şi elev se va face cu ajutorul unor căşti audio pe le vor purta (...)
[Naţional]
16/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Se schimbă examenul pentru scutere și motociclete. Ce modificare apare și cum îi afectează pe cursanți
Apare o modificare importantă în examenul pentru scutere și motociclete. Examinatorii au în vedere să recurgă la o măsură care nu s-a mai luat până acum în România. Astfel, se vrea ca, pe viitor, toate […]
[Gândul]
16/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Examenul auto pentru scutere și motociclete, schimbare profundă. Proba traseului va fi filmată
Potrivit examinatorilor, măsura este de natură a reduce substanțial numărul de contestații. propunerea de schimbare a Codului Rutier a fost propusă la începutul anului.
[Adevarul]
16/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Schimbări la examenul auto pentru scutere și motociclete: "În felul ăsta scăpăm de orice dubii"
Aviz celor care vor să conducă scutere şi motociclete. Examenul pentru permis va arăta altfel - proba traseului o să fie filmată, ca la testul auto. Examinatorii au cerut modificarea Codului Rutier cu această prevedere, menită să mai reducă din numărul de (...)
[Observator]
15/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Raliul Dakar 2023: Marele câștigător la secțiunea moto - Pe ce loc a terminat românul Emanuel Gyenes
Argentinianul Kevin Benavides (KTM) a câştigat pentru a doua oară Raliul Dakar, secţiunea moto, după o luptă strânsă în toate cele 15 zile ale competiţiei, scrie AFP. Românul Emanuel Gyenes a terminat competiția pe locul 27.
[HotNews]
15/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Istoria motocicletei, reînviată într-un garaj din Botoșani. Povestea unui colecționar
Ovidiu Tofan, un botoșănean în vârstă de 60 de ani, recondiționează cu pasiune și pricepere motociclete și motorete din fostul bloc comunist în garajul său din Bucecea. Bărbatul adună toate modelele vechi și le readuce […]
[B1 Tv]
12/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Un împătimit al motoarelor readuce la viață motociclete vechi. Are în colecție inclusiv celebrele Mobra FOTO
Un botoșănean pasionat de-o viață de motociclete și motorete readuce la viață o întreagă istorie a motoretei din fostul bloc comunist într-un garaj din Bucecea. A recondiționat zeci de motociclete și are o colecție unicat.
[Adevarul]
12/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY