ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 noiembrie 2022

 
manastiri
 
Preotul Calistrat face primele declarații după ce a fost acuzat de mai multe agresiuni fizice: „Scuzele nu folosesc la nimic”
Părintele Calistrat a transmis, prin intermediul unui mesaj pe conturile de socializare, că îşi cere iertare pentru fapta de lovire a enoriașei în curtea Mănăstirii Vlădiceni. De asemenea, acesta și-a prezentat scuzele și pentru evenimentul violent în care a fost implicat un (...)
[Ştirile Kanal D]
25/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Prima declarație oficială a părintelui Calistrat, după acuzația că a bătut o femeie în curtea mănăstirii
Părintele Calistrat Chifan a oferit prima declarația oficială, de la izbucnirea scandalului în care preotul este acuzat că a lovit o femeie în curtea mănăstirii Vlădiceni, din județul Iași.
[Adevarul]
25/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Părintrele Calistrat regretă agresiunea: „Scuzele nu folosesc la nimic, fapta este incalificabilă şi demnă de pedeapsa primită”
Preotul și-a cerut scuze pentru faptele sale când a lovit o enoriaşă în curtea mănăstirii și o numeşte întâi ”manifestarea mea infantilă şi nedemnă". Articolul Părintrele Calistrat regretă agresiunea:...
[Romania TV]
25/11/2022
[+][mai mult] [Articol complet]


Primul mesaj public al preotului Calistrat: ”Scuzele nu folosesc la nimic, fapta este incalificabilă şi demnă de pedeapsa primită”
Părintele Calistrat a postat un mesaj pe conturile de socializare prin care îşi cere iertare pentru fapta de lovire a enoriaşei în curtea Mănăstirii Vlădiceni, dar și pentru evenimentul violent în care a fost implicat un călugăr.
[Antena3]
25/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Calistrat Chifan, suspendat de la slujire pe perioada anchetei, își cere public iertare și își asumă întreaga greșeală
Părintele Calistrat Chifan a postat un mesaj public pe pagina sa de Facebook în care își cere scuze pentru fapta de lovire a enoriașei în curtea Mănăstirii Valădiceni și își asumă întreaga greșeală.
[|ActiveNews]
25/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Primul mesaj public al preotului Calistrat: cu jumătate de gură se scuză, cu jumătate acuză
Mitropolia Moldovei şi Bucovinei a anunţat că una dintre multiplele pagini de Facebook care poată numele părintelui Calistrat a postat un mesaj chiar din partea acestuia, în care cere parţial iertare pentru fapta de lovire a enoriaşei în curtea Mănăstirii Vlădiceni. Mesajul său este însă presărat de (...)
[Libertatea]
25/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


fanatik.ro: Cum a ajuns o Episcopie să câștige aproape 3 milioane de euro de pe urma turismului. Biserica a primit un hotel de la Guvern
Episcopia Ortodoxă a Covasnei și Harghitei, condusă de episcopul Andrei Nicolae Moldovan, este o eparhie a Bisericii Ortodoxe Române, înființată în 1994. În jurisdicţia Episcopiei se află 10 aşezăminte monahale din județele Covasna și Harghita, respectiv 8 mănăstiri şi două schituri, din care 5 sunt de monahi şi 5 de monahii. În decembrie 2013, Episcopia a primit din partea...
[HotNews]
24/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Moldova mea cea dulce
Ortodoxia moldavă cuprinde nume, rostite cu evlavie, ale unor modele nemuritoare de viaţă şi de credinţă în Dumnezeu: duhovnicul Daniil Sihastrul; Voievodul Ştefan cel Mare şi Sfânt; Mitropoliţii Moldovei, Dosoftei şi Varlaam. Mănăstirile din Nordul Moldovei (Moldoviţa, Suceviţa, Voroneţ, Humor şi Putna) au apropiat sfinţenia Cerului de pământul muritorilor, una dintre...
[Gazeta de Sud]
24/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Acuzaţii halucinante la adresa preotului Calistrat. Un călugăr susţine că a fost bătut în altar: ''O lovitură zdrobitoare, am venit jos de nu am ştiut de mine''
Noi acuzaţii grave de violenţă aduse la adresa preotului Calistrat, la nici o lună după ce a fost filmat cum loveşte cu pumnul o enoriaşă, chiar în curtea bisericii, după încheierea slujbei. Un fost călugăr al Mănăstirii Vlădiceni susţine că a fost bătut în trei ocazii diferite de părinte, inclusiv în (...)
[Observator]
24/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Tăvălug de acuzaţii la adresa părintelui Calistrat. Un călugăr susţine că ar fi fost bătut de preot în repetate rânduri: „Mi-a dat o lovitură zdrobitoare peste cap”
Acuzaţiile la adresa părintelui Calistrat încep să curgă după recentul episod în care acesta a fost filmat lovind o femeie în curtea mănăstirii. De data aceasta, un călugăr dezvăluie că ar fi fost agresat de nu mai puţin de trei ori de părintele Calistrat Chifan. Articolul
[Romania TV]
24/11/2022
[+][mai mult] [Articol complet]


Percheziții la mănăstirile Bisericii Ortodoxe Ucrainene. Ce a găsit securitatea în lăcașurile de cult
Descinderile serviciilor de securitate ucrainene la mânăstirile Bisericii Ortodoxe afiliate la Patriarhia Moscovei au găsit mulți bani și literatură prorusă, scrie AFP.
[Jurnalul National]
23/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Ucraina: S-au găsit dolari şi ''literatură prorusă'' în mănăstirile percheziţionate de Serviciul de Securitate
Cetăţeni ruşi au fost descoperiţi în mănăstirile Bisericii Ortodoxe Ucrainene afiliate Patriarhiei Moscovei percheziţionate de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU), care a mai anunţat miercuri că în timpul acestor percheziţii a confiscat de acolo zeci de mii de dolari şi Citește mai (...)
[TVR]
23/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Patriarhul Rusiei reacționează după perchezițiile trupelor speciale ucrainene la mănăstiri: Intimidări ale credincioșilor neobservate de cei cu drepturile omulu
Biserica Ortodoxă Rusă a declarat marți că perchezițiile efectuate de serviciile de securitate ucrainene la o mănăstire ortodoxă din capitala Kiev reprezintă un „act de intimidare”, potrivit Reuters. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
23/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Biserica Ortodoxă Rusă califică controlul asupra mănăstirii din Ucraina drept act de intimidare
Biserica Ortodoxă Rusă a declarat marți că perchezițiile efectuate de serviciile de securitate ucrainene la o mănăstire ortodoxă din capitala Kiev reprezintă un „act de intimidare”, potrivit Reuters.
[HotNews]
22/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Răzvan Bucuroiu de la TVR a reușit să-și amendeze binefăcătorul care l-a plimbat cu elicopterul la Lainici cu 4000 de lei și adoptă stilul Monica Macovei. Ancheta Poliției continuă. VIDEO
Este deschisă o anchetă Poliției, după ce un elicopter privat a aterizat pe un drum public din apropierea mănăstirii Lainici. La bordul aeronavei se afla realizatorul TVR Răzvan Bucuroiu care a fost luat în plimbare de un milionar.
[|ActiveNews]
22/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Părintele Calistrat, filmat când povestește cum cere bani enoriașilor pentru pomelnic: "Cât ai dat la vrăjitoare? Mă iei de prost"
Părintele Calistrat Chifan, anchetat după ce a fost acuzat că a lovit o femeie în curtea mănăstirii Vlădiceni, a fost filmat povestind unor enoriași câți bani cere pentru un pomelnic.
[Antena3]
21/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Amendă de 4.000 de lei după aterizarea unui elicopter în parcarea mănăstirii Lainici: „Începe să-mi placă amestecul de tehnologie cu duhovnicie”
Polițiștii din Gorj au început o anchetă, după ce pe rețelele sociale au apărut imagini din weekend, în care se vede cum un elicopter a aterizat în apropierea mănăstirii Lainici. Zona în care a aterizat […]
[Gândul]
21/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Amendă de 4.000 de lei dată de poliţie, după ce un elicopter a aterizat în parcarea mănăstirii Lainici
Polițiștii din Gorj au dat o amendă de 4.000 de lei după ce un elicopter a aterizat în parcarea mănăstirii Lainici. Pasagerul, jurnalist la o publicaţie cu caracter religios, a postat imagini pe Facebook.
[Ştirile Kanal D]
21/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


VIDEO Șeful unei publicaţii cu caracter religios a aterizat cu elicopterul în parcarea Mănăstirii Lainici. Cum a aflat Poliția
Poliția Gorj a anunțat că a identificat şi amendat un operator de transport aerian al cărui elicopter a aterizat în parcarea Mănăstirii Lainici. Evenimentul a ajuns în atenţia Poliţiei după ce pasagerul, şef al unei publicaţii cu caracter religios, a postat pe Facebook imagini.
[HotNews]
21/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Amendă de 4.000 de lei dată de Poliţie după ce un elicopter a aterizat în parcarea mănăstirii Lainici. Cine era pasagerul
Poliţiştii gorjeni au identificat şi amendat un operator de transport aerian care a aterizat cu elicopterul în parcarea mănăstirii Lainici din judeţul Gorj. Evenimentul a ajuns în atenţia Poliţiei după ce pasagerul, şef al unei publicaţii cu caracter religios, a postat pe Facebook imagini, precizând că (...)
[Observator]
21/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Șeful unei publicaţii cu caracter religios a aterizat cu elicopterul în parcarea mănăstirii Lainici. Reacția Poliției
Poliţiştii gorjeni au identificat şi amendat un operator de transport aerian care a aterizat cu elicopterul în parcarea mănăstirii Lainici din judeţul Gorj.
[Ştirile ProTv]
21/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Amendă pentru firma care a blocat cu un elicopter parcarea Mănăstirii Lainici
Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj, amenda aplicată este în cuantum de 4.000 de lei.
[Gazeta de Sud]
21/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Prețul cerut de preotul Calistrat pentru pomelnic. „Cât ai dat la vrăjitoare? Mă iei de prost” VIDEO
Părintele Calistrat Chifan, implicat într-un scandal după ce a lovit o femeie în curtea mănăstirii Vlădiceni, a fost filmat povestind unor enoriași câți bani cere pentru un pomelnic.
[Adevarul]
21/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
IPS Calinic la hramul Mănăstirii „Intrarea Maicii Domnului în biserică”, de lângă Așezământul de copii „Sf. Ierarh Leontie” din Rădăuți. Primarul Loghin l-a întâmpinat cu pâine și sare (FOTO)
<>Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, a participat astăzi  la hramul Mănăstirii „Intrarea Maicii Domnului în biserică”, de lângă Așezământul de copii „Sf. Ierarh Leontie” din Rădăuți unde a oficiat slujba alături de un sobor de preoți. Primarul Bogdan Loghin l-a întâmpinat pe ierarh  cu pâine și sare și a participat alături de ceilalți credincioși...
[Suceava News]
21/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Mâna dreaptă a părintelui Calistrat, fotografiat în timp ce îmbrățișează o tânără în fața altarului. Preot: „Apropierea pare nepermis de mare”
Ipostaza este neobișnuită pentru un preot, mai ales că este vorba despre un călugăr, au declarat pentru Libertatea surse din cadrul Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Starețul mănăstirii îi ia apărarea: „E un om moral”. Cele două femei care i-au făcut plângere penală preotului Calistrat Chifan, de la (...)
[Libertatea]
18/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Consiliul Județean a preluat parcările și grupurile sanitare de la mănăstirile UNESCO, modernizate în 2008 printr-un proiect european
<>Consiliul Județean Suceava a preluat în domeniul public parcările mănăstirilor UNESCO modernizate în 2008 printr-un proiect european. În ședința de astăzi a deliberativului județean a fost aprobat un proiect pentru includerea în domeniul public al județului Suceava a bunurilor imobile rezultate din realizarea proiectului european finanțat Programul Phare 2003, „Ecologizare și...
[Suceava News]
18/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Situație neobișnuită: Mânăstire din Tulcea, executată silit pentru o lucrare din 2011. Datoria ajunge la 300.000 de lei
Situație neobișnuită la o mănăstire din Tulcea, de unde executorii judecătorești au de recuperat o datorie de sute de mii de lei. Totul a pornit de la neplata unor lucrări de renovare făcute în mănăstiri […]
[Gândul]
16/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Daniel Cadariu, la TVR INFO: Este nefiresc ca la poarta unor mânăstiri aflate în patrimoniul UNESCO să se vândă orice fel de obiecte produse în China
Vinuri alese, costume tradiţionale şi obiecte de artizanat care au stârnit invidia multora - așa ne-am prezentat la Târgul de Turism de la Londra. Citește mai departe...
[TVR]
16/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY