ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 februarie 2024

 
laptopuri
 
Probleme la Facebook Messenger în România și în mai multe țări. Utilizatorii nu au putut citi mesajele pe desktop
Serviciul de mesagerie al Facebook a întâmpinat probleme miercuri după-amiază, 31 ianuarie, mai mulți utilizatori din întreaga lume raportând că nu pot vedea mesajele primite pe laptop sau calculator, fiind afișate mesajele mai vechi, rulând continuu. Platforma Downdetector arată că numărul (...)
[Libertatea]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Vânzările evoMAG au urcat la 42 de milioane de euro în 2023, în creştere cu aproape 20% faţă de 2022
evoMAG a încheiat anul 2023 cu vânzări de 42 de milioane de euro, în creştere cu circa 20% faţă de 2022. Anul trecut, evoMAG a înregistrat cele mai mari vânzări în categoriile de produse consacrate - telefoane mobile, laptopuri, componente, dar şi în segmentul de electrocasnice.
[Bursa]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Lenovo lansează 100e Chromebook Gen 4 și noi servicii și software pentru profesori și elevi
Lenovo™ a anunțat la Bett UK noi soluții care vor extinde portofoliul hardware, software și de servicii conceput pentru profesori și elevi: laptopul Lenovo 100e Chromebook Gen 4, dar și noi servicii și software care permit un proces de învățare personalizat și sigur.
[Adevarul]
29/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


MSI Prestige 14 AI Studio, cum arată un laptop din noua generație cu AI [HANDS ON]
MSI Prestige 14 AI Studio este primul laptop cu inteligență artificială care a ajuns la noi, dintre cele lansate la CES 2024, dar fiind o unitate MVT (Minimum Viable Test) și nu un produs final, partea cea mai atractivă nu este deocamdată disponibilă pentru testare.
[Adevarul]
26/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Palatul Copiilor şi zeci de unităţi de învăţământ din Dolj vor primi echipamente TIC

Unde vor ajunge dotările Pe lista unităţilor în care vor fi distribuite diverse echipamente TIC se numără Școala Gimnazială Specială „Sf. Mina“ Craiova, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Sf. Vasile” Craiova, Liceul Tehnologic Special „Beethoven”, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, Palatul Copiilor...
[Gazeta de Sud]
26/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
23 de percheziții într-un dosar privind schingiuirea animalelor și organizarea de lupte de câini
În urma perchezițiilor, au fost constatate 9 infracțiuni de intervenții chirurgicale destinate modificării aspectului unui animal sau altor scopuri necurative, cum ar fi codomia, cuparea urechilor, secționarea corzilor vocale, ablația ghearelor, coltilotul ciocului și dinților. De asemenea, au fost descoperite și ridicate pentru continuarea cercetărilor 82 de telefoane mobile,...
[Gazeta de Sud]
22/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Andreea Marin, sărbători de iarnă în “insula primăverii”, Madeira
Cum deja și-a obișnuit fanii, Andreea Marin își petrece începuturile de an în zone îndepărtate de România, de preferință locuri ferite de gerurile iernii. A spus-o chiar zâna surprizelor pe pagina sa de Facebook: „Sunt în birou cu nasul în laptop și hârtii, dar visez încă la cele vreo 40 de (...)
[Ieșeanul]
21/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Trump l-a comparat pe șeful Pentagonului cu un copil care se juca la un laptop
Așa a comentat fostul președinte american faptul că Lloyd Austin a coordonat de la distanță activitatea departamentului său în timp ce se afla în spital.
[Adevarul]
17/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Acer Aspire Go 15, laptop pentru distracție [HANDS ON]
Acer Aspire Go 15, recent prezentat la CES, este primul dispozitiv lansat în 2024 pe care am pus mâna. E un laptop conceput pentru activități casnice și sarcini de bază, precum navigarea pe internet, lucrul cu documente, redarea conținutului media, iar în continuare descoperă experiența mea cu el.
[Adevarul]
16/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
CEO cumpără motorină de 3,5 milioane de euro pentru mașinile boșilor și pentru utilaje
Este nevoie de motorină Diesel B7. Pentru livrarea combustibilului va fi încheiat un acord cadru cu operatori din industria de profil. Acordul cadru va intra în vigoare până la finalul lunii viitoare, începutul lunii martie. Complexul Energetic Oltenia va beneficia de motorină în valoare de peste 17,4 milioane de lei, peste 3,5 milioane de euro, fără TVA. „Locul de executare:-...
[Gazeta de Sud]
16/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


ROG Strix SCAR 17 (G733): o experiență de gaming excepțională
ROG Strix SCAR 17 (G733) se distinge drept alegerea perfectă pentru cei pasionați de gaming care își doresc un laptop cu totul special.
[Adevarul]
15/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Cum se asigură siguranța cibernetică acasă
Internetul obiectelor (IoT) este rețeaua tuturor dispozitivelor care pot fi conectate la internet. Această expresie vă va duce, probabil, cu gândul în mod automat la laptop sau la televizorul inteligent; internetul obiectelor cuprinde însă și obiecte precum consolele de jocuri, dispozitivele (...)
[Critic Arad]
15/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY