ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 8 februarie 2024

 
industrie
 
Fotbal şi bani: Legendele se întorc la Cupa Mondială
Fotbalul este o industrie. Aşa stând lucrurile, partea financiară este foarte importantă.
[Bursa]
07/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Au început înscrierile la Premiile de Excelență ale industriei IT ediția 2024
ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, dă startul înscrierilor la „Premiile de Excelență ale industriei IT”, ediția 2024, Competiția este menită să recompenseze cele mai performante companii din industria IT românească, dar și produsele, proiectele și inițiativele prin (...)
[Ziua de Vest]
07/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Lider de sindicat din industria de apărare, despre pregătirea României de a produce armament NATO: „A ajuns în derizoriu”
Liderul de sindicat de la Automecanica Moreni, din Dâmbovița, Constantin Bucuroiu, critică reacția șefului Statului Major al Armatei, generalul Gheorghiță Vlad, care a spus că România trebuie să introducă serviciul militar obligatoriu pentru a face față amenințărilor venite din partea Rusiei.
[Adevarul]
07/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


DEZASTRU IN BUZAUL LUI TOMA FALIMENT – INCA O SOCIETATE GIGANT PLECA DIN BUZAU! Toma Faliment alunga americanii! Vin rusii?

De abia a inceput anul 2024 si "cu mic cu mare", investitorii pleca din Buzau. “Umflat cu pompa” de imagine si banii platiti la presa aservita, Buzaul este din ce in ce mai putin atractiv pentru investitori.

Buzaua...
[News Buzău]
07/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Întârzierile lucrărilor de reparație la podul Giurgiu-Ruse, motiv de supărare în rândul transportatorilor bulgari / Când ar trebui să fie finalizate lucrările
Industria transporturilor bulgare a semnalat recent că începerea lucrărilor de reparație la podul de peste Dunăre dintre Ruse și Giurgiu întârzie din cauza lipsei unei firme de supraveghere în construcții. Când ar trebui să fie […]
[B1 Tv]
07/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


ARACO, co-organizator al celui mai important summit de construcții și infrastructură din România – Construction & Infrastructure Summit
Cluj-Napoca devine centrul celui mai important summit de construcții și infrastructură din România – Construction & Infrastructure Summit. Evenimentul din data de 8 februarie, inițiat de Intelglobalis Consulting prin platformX Party & Networking (XPN) este dedicat principalilor jucătorii din industria construcțiilor, industrii auxiliare instituții de reglementare, find...
[Gazeta de Sud]
06/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Meta va eticheta imaginile generate de AI pe Facebook, Instagram şi Threads
Meta a colaborat cu partenerii din industrie pentru a se alinia la standarde tehnice comune care să semnaleze faptul că o parte din conţinut a fost creat cu ajutorul inteligenţei artificiale. Capacitatea de a detecta aceste semnale va permite să etichetăm imaginile generate de AI pe care (...)
[Bursa]
06/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
CCIA Timiș lansează un curs autorizat de igienă
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, prin Direcția Instruire, Formare și Perfecționare Profesională, anunță organizarea CURSULUI DE IGIENĂ, avizat de Ministerul Sănătății și de Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului. În conformitate cu Ordinul 1225/24 decembrie 2003, (...)
[Ziua de Vest]
06/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Noi creșteri de prețuri la pompă din anul 2025. Noua directivă UE afectează întreaga industrie
Obligațiile UE privind creșterea cantității de biocombustibili folosiți în combustibilul pentru transporturi, va determina creșterea prețului benzinei cu cca 2,5% în anul 2025 și cca 3,8% în anul 2030, în condițiile menținerii constante a prețului petrolului (puțin probabil).
[Jurnalul National]
06/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Industria de război pentru Ucraina se mută în România
Compania germană Rheinmetall își deschide a doua bază de producție militară în România. Motivul este legat de apropierea României de Ucraina, dat fiind că toată tehnica militară produsă, cât și reparațiile vehiculelor blindate sunt dedicate Ucrainei.
[|ActiveNews]
06/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Oprea: 'Antreprenorii din România sunt în acea zonă de maturitate în care pot ataca cu succes pieţe noi'
Antreprenorii din România sunt în acea zonă de maturitate în care pot ataca cu succes pieţe noi, iar unul dintre eforturile pe care ministerul le face este acela de a deschide pieţe noi pentru industria agroalimentară, în special în această perioadă, a afirmat marţi ministrul Economiei, (...)
[Bursa]
06/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Furtună în industria frumuseții: Miss Japonia renunță la trofeu, după ce s-a aflat că are o relație cu un bărbat căsătorit
Câștigătoarea concursului de frumusețe Miss Japonia a renunțat la trofeu după ce s-a aflat că are o relație cu un bărbat căsătorit. Karolina Shiino a câștigat concursul în ianuarie și ulterior a stârnit o dezbatere națională deoarece ea s-a născut în Ucraina.
[Jurnalul National]
06/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Randament de 260% pentru acţiunile Comelf Bistriţa
* Compania a distribuit două dividende către acţionari, anul trecut * Profit dublu în primele nouă luni ale anului trecut, faţă de cel din perioada ianuarie-septembrie 2022 Acţiunile producătorului de echipamente şi utilaje pentru industria energetică Comelf (CMF) au înregistrat un randament (...)
[Bursa]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Beneficii pentru mediul de afaceri timișean, în urma vizitei de lucru la București a doamnei președinte a CCIA Timiș, Florica Chiriță
În cursul săptămânii trecute, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, doamna Florica Chiriță, a efectuat o vizită de lucru la București, unde a avut mai multe întâlniri cu înalți oficiali ai Guvernului României, corpului diplomatic străin acreditat în România, camere de (...)
[Ziua de Vest]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Industria de război pentru Ucraina se mută în România
Compania germană Rheinmetall își deschide a doua bază de producție militară în România. Motivul este legat de apropierea României de Ucraina, dat fiind că toată tehnica militară produsă, cât și reparațiile vehiculelor blindate sunt dedicate Ucrainei, ne spun sindicaliștii din industria de (...)
[Naţional]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Cazinourile şi rolul lor în comunitatea locală (P)
Cazinourile online au adus beneficii economice semnificative, generând venituri fiscale importante pentru comunităţi şi ţări. Acestea au creat locuri de muncă şi au stimulat industria turismului, atrăgând investiţii străine. Cu toate acestea, impactul social şi cultural nu poate fi ignorat, deoarece jocurile de noroc pot conduce la dependenţă şi probleme sociale. Este crucial ca...
[Mediafax]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Ucraina a destructurat o rețea rusească de spionaj care transmitea informații despre industria sa militară
Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a destructurat o reţea rusească de spionaj care opera în trei regiuni ale ţării, aproape de linia frontului, şi transmitea informaţii despre industria militară ucraineană, ale cărei facilităţi au fost vizate de atacuri aeriene ruseşti în ultimele săptămâni.
[Adevarul]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


'Toți ne vom ruga să implantăm cipuri în bebelușii și copiii noștri' Avertismentul unui expert cibernetic: Dispozitivele medicale actuale pot fi sparte
Roger Grimes, un specialist în securitatea IT, cu o experiență de 35 de ani, și autor a mai multor cărți despre securitatea datelor și calculatoarelor, susține că "într-o zi, industria medicală sau guvernul vor oferi capacități noi fantastice pe care consumatorii le vor Citește mai departe...
[StiripeSurse]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Industria lemnului se pregătește de proteste. Președintele Asociației Prolemn: "Noi cerem respect"
Industria lemnului se confruntă cu o criză majoră, iar oamenii sunt pregătiți să iasă în stradă pentru a-și striga nemulțumirile. Cătălin Tobescu, președintele Asociației Prolemn, a vorbit, la Antena 3 CNN, despre lista de revendicări.
[Antena3]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Premiile Grammy 2024: Record istoric pentru Taylor Swift, după ce artista a primit a patra oară trofeul la categoria „Albumul anului’’. Premiul i-a fost înmânat de Celine Dion | AUDIO
S-au decernat premiile Grammy care recompensează performanțele din industria muzicală. Cântăreața americană Taylor Swift a stabilit un nou record în istoria Grammy, după ce a obținut pentru a patra oară în cariera sa, trofeul la categoria „Albumul anului’’. O surpriză în cadrul ceremoniei din (...)
[Europa FM]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Au sosit dotările pentru microfabrica de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava. Lungu: „Continuăm modernizarea școlilor” (FOTO)
<>Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că au sosit dotările pentru microfabrica de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara din Suceava. „Continuăm modernizarea școlilor din municipiul Suceava. La Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară s-au adus dotări pentru microfabrică , care a fost reabilitată pe fonduri europene și au ajuns calculatoare si monitoare pentru două...
[Suceava News]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Lista câștigătorilor la Premiile Grammy 2024. Taylor Swift a înregistrat un nou record istoric
Premiile Grammy 2024. Taylor Swift a marcat un nou record în industria muzicală, după ce a câștigat premiul Grammy pentru albumul anului.
[Antena3]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Eşec la Moreni, succes la Mediaş: Rheinmetall intră pe piaţa industriei de apărare din România
Producătorul german de armament Rheinmetall a anunţat joia trecută că a preluat 72,5% din acţiunile producătorului român de vehicule
[Bursa]
04/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


MACRO NEWSLETTER 5 februarie 2024
Activitatea în industria prelucrătoare din SUA şi-a temperat contracţia în ianuarie 2024, pe fondul creşterii producţiei şi a comenzilor noi.
[Bursa]
04/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Industria din România distrusă de războiul din Ucraina. Se pierd zeci de milioane de euro pe an
Odată cu începerea războiului din Ucraina, vasele de croazieră care ajungeau în Portul Constanţa au încetat să mai vină. Sunt deja doi ani de când se pierd milioane de euro, pentru că nu mai sunt turişti străini dornici să cheltuie banii la noi. Cinci nave maritime sunt aşteptate anul acesta, (...)
[Observator]
04/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Dincolo de Suez. Ce se întâmplă cu industria petrolieră mondială
Într-o întorsătură neașteptată a evenimentelor, superpetrolierul Grand Bonanza a pornit într-o călătorie deosebită în ianuarie 2024, ocolind Marea Roșie pentru a livra 1,8 milioane de barili de țiței Abu Dhabi în Franța. Această decizie strategică, menită să evite Marea Roșie din cauza (...)
[Naţional]
04/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY