ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 februarie 2024

 
gripa
 
Alexandru Rafila anunță stare de alertă epidemiologică în România. Ce măsuri se vor lua
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat că a luat decizia de instituire a stării de alertă epidemiologică în România. Potrivit lui Alexandru Rafila, cazurile de gripă au crescut considerabil în ultimele zile. Suntem în a […]
[B1 Tv]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila: S-a decis declararea stării de alertă epidemiologică
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat astăzi că s-a luat decizia declarării stării de alertă epidemiologică în urma înregistrării, timp de trei săptămâni consecutiv, a numărului mare de infecţii respiratorii (gripă clinică, IACRS şi pneumonii). ‘Se numeşte săptămâna epidemică. Au fo...
[Radio Iasi]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Ministrul Sănătății: „S-a decis declararea stării de alertă epidemiologică”. Creştere a cazurilor de infecţii respiratorii
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat joi că s-a luat decizia declarării stării de alertă epidemiologică în urma înregistrării, timp de trei săptămâni consecutiv, a numărului mare de infecţii respiratorii (gripă clinică, IACRS şi pneumonii).
[Ştirile ProTv]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Rafila anunță „stare de alertă epidemică” din cauza gripei
Acesta a subliniat că „nu se instituie niciun fel de restricții” pentru populație. Ministerul Sănătății a făcut o serie de recomandări pentru spitale, școli și pentru populație, pentru a se evita îmbolnăvirile, potrivit hotnews.ro. Rafila mai spune că România nu va avea, în acest an, epidemie de gripă. Asta, chiar dacă a fost declarată stare de alertă...
[Gazeta de Sud]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Rafila anunță „stare de alertă epidemică” din cauza gripei. „Să fie extrem de clar: nu se instituie niciun fel de restricții”
Ministrul sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat joi, 1 februarie, că România este în stare de alertă epidemiologică, după ce numărul de cazuri de gripă a crescut pentru trei săptămâni la rând. Ministrul a subliniat că „nu se instituie niciun fel de restricții”, însă a făcut o serie de (...)
[Libertatea]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, Florin Roșu: Trebuie declarată epidemie de gripă în România
Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, Florin Roșu, susține că ar trebui declarată epidemie de gripă în România, ținând cont de numărul foarte mare de cazuri. Florin Roșu a explicat, astăzi, că din momentul începerii sezonului gripal, la Iași au fost tratate 190 de cazuri, din care (...)
[Radio Iasi]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Alexandru Rafila: Stare de alertă epidemiologică din cauza gripei. Nu se impun restricții, ci se fac recomandări pentru spitale și școli | AUDIO
A fost declarată stare de alertă epidemiologică din cauza gripei. Sunt 9.151 de cazuri de gripă, dintre care, 1.241 confirmate de laborator, transmite ministrul Sănătății. De la debutul acestui sezon sunt 51 de decese confirmate, dintre care 11 sunt noi. Cele mai multe identificate la persoane (...)
[Europa FM]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi: Statistica ne obligă să declarăm epidemie de gripă în România
Managerul Spitalului de Boli Infecţioase "Sf Parascheva" din Iaşi, dr Florin Roşu, a declarat că din cauza numărului mare de pacienţi diagnosticaţi cu gripă sau viroze ar trebui declarată epidemie de gripă în România.
[Ştirile ProTv]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Patruzeci de pacienţi cu gripă sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi
Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Florin Roşu, consideră că ar trebui declarată epidemia de gripă în România, ţinând cont de numărul mare de cazuri din această perioadă
[Bursa]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Managerul Spitalului de Boli infecțioase din Iași cere declararea epidemiei de gripă. „Statistica ne obligă”
Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, dr. Florin Roșu, susține că numărul mare de cazuri din spitalele de profil și unitățile de primiri urgențe din capitala Moldovei și din țară ar trebui să impună declararea epidemiei de gripă. „Statistica ne obligă pe toți să declarăm epidemie (...)
[Libertatea]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


"Preveniți infectarea": Medicul Adrian Marinescu, despre epidemia de gripă care ar putea fi declarată în România
Autoritățile din România ar putea declara epidemie de gripă. Decizia va fi luată în funcție de datele care vor veni de la Institutul Național de Sănătate Publică.
[Antena3]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Ministerul Sănătății ia in calcul declararea unei stări de urgență epidemică din cauza gripei. Rafila: "E foarte probabil"
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, spune că este "foarte probabil" să se declare o stare de urgență epidemică în ceea ce privește gripa. Măsura se ia dacă se vor înregistra creșteri ale numărului de cazuri timp de trei săptămâni consecutiv,
[|ActiveNews]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Ministrul Sănătății, despre declararea unei stări de urgență epidemică din cauza gripei: "E foarte probabil"
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, spune că este "foarte probabil" să se declare o stare de urgență epidemică în ceea ce privește gripa. Măsura se ia dacă se vor înregistra creșteri ale numărului de cazuri timp de trei săptămâni consecutiv.
[Antena3]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Când declară autorităţile epidemie de gripă în România
Până la sfârşitul lunii februarie situaţia va reintra în normal în ceea ce priveşte numărul cazurilor de viroze respiratorii, crede ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila. Acesta spune când declară autorităţile epidemie de gripă în România.
[Mediafax]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
România este în pragul declarării unei epidemii de gripă. Unul din cinci pacienți este internat în spital
România este „aproape” de declararea unei epidemii de gripă, afirmă Ioana Stăncel, expert în politici de sănătate publică. Aceasta estimează că în următoarea perioadă va... The post România este în pragul declarării unei...
[Special Arad]
01/02/2024
[+][mai mult] [Articol complet]


România este în pragul unei epidemii de gripă. Unul din cinci pacienți este internat în spital
România este ”aproape” de a declara epidemie de gripă, afirmă Ioana Stăncel, expert în politici de sănătate publică. Aceasta estimează că în următoarea perioadă va începe o scădere a numărului îmbolnăvirilor.
[Ştirile ProTv]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Salvați părul, unghiile și pielea iarna!
Fără suficientă umiditate în aer, pielea, părul și unghiile nu arată la fel de sănătoase și frumoase așa cum arătau cu doar câteva luni în urmă. În plus, frigul și vântul sunt alte două componente care afectează vitalitatea și sănătatea pielii, părului și unghiilor pe perioada iernii. Sănătatea pielii, părului și unghiilor este susținută de o matrice...
[Gazeta de Sud]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


România, în pragul unei noi epidemii de viroze respiratorii cu virus gripal. Avertismenul medicilor: "Un risc real cu forme foarte severe"
Ioana Stăncel, expert în politici de sănătate publică, a atenționat că România este ”aproape” de a declara epidemie de gripă.
[Antena3]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Surse: Traian Băsescu rămâne internat la Spitalul Militar din București. Medicii l-au diagnosticat cu cea mai gravă formă de gripă
Fostul președinte al României, Traian Băsescu, va rămâne internat în Spitalul Militari din Capitală.
[Antena3]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Primul deces cauzat de gripă, în 2024, la Iași. Medicii atrag atenția că soluția de prevenire a infecției este vaccinarea
Numărul pacienţilor care prezintă viroze respiratorii este într-o continuă creştere, iar în judeţul Iaşi, gripa a cauzat primul deces. Vaccinarea este, conform medicilor, principala metodă de prevenţie.
[Adevarul]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Ar putea fi declarată epidemie de gripă în România: Ce măsuri ar putea fi luate în spitale sau şcoli
Ar putea fi declarată epidemie de gripă în România: Ce măsuri ar putea fi luate în spitale sau şcoli Ar putea fi declarată epidemie de gripă în România: Ce măsuri ar putea fi luate în spitale sau şcoli Autorităţile ar putea declara mâine epidemie de gripă. Decizia va fi luată în funcţie de (...)
[Unirea]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Autorităţile ar putea declara epidemie de gripă în România. Lista măsurilor ce ar putea fi luate în spitale sau şcoli
Autorităţile din România ar putea declara mâine epidemie de gripă. Decizia va fi luată în funcţie de ultimele date de la Institututul Naţional de Sănătate Publică în privinţa îmbolnăvirilor.
[Antena3]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Spitalul Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia: Măsuri adoptate pentru prevenirea îmbolnăvirilor prin gripă și alte infecții respiratorii
Spitalul Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia: Măsuri adoptate pentru prevenirea îmbolnăvirilor prin gripă și alte infecții respiratorii Spitalul Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia: Măsuri adoptate pentru prevenirea îmbolnăvirilor prin gripă și alte infecții respiratorii Pentru prevenirea (...)
[Unirea]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


România, în pragul unei noi epidemii. Cum am ajuns aici: „Toți suntem influenceri”
România se află în pragul unei duble epidemii: cea de rujeolă, deja declarată, și cea de gripă, atenționează medicii. Ministrul Sănătății avertizează că suntem în a treia săptămână de creștere abruptă a numărului de cazuri de gripă. Sociologul Dan Petre a analizat fenomenul.
[Adevarul]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Situaţia copiilor internaţi cu gripă, rujeolă, scarlatină. Ce spun medicii
Suntem în plin sezon gripal, iar creşterea cazurilor de gripă din ultima perioadă – constatată şi prin rapoartele Direcţiei de Sănătate Publică Dolj – se reflectă şi în numărul de internări în spitale. La Spitalul de Infecţioase „Victor Babeş” din Craiova, secţia pentru pacienţii cu gripă este aproape de limita maximă, conform medicilor. Aceştia se aşteaptă ca...
[Gazeta de Sud]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY