ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 7 octombrie 2022

 
fundatii
 
Apel de aplicații pentru programul “Bine360 – Suntem bine, facem bine”
Federația Fundațiile Comunitare din România, cu sprijinul financiar oferit de People In Need, Cehia demarează programul Bine360- Suntem bine, facem bine pentru a susține dezvoltarea capacității organizațiilor neguvernamentale de a sprijini refugiați. Bine360 este coordonat la nivel național de (...)
[Radio Iași]
06/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
FOTO| Cazul monumentelor din Alba, vândute ilegal unei fundații din Ungaria. Notarul a desființat documentul
FOTO| Cazul monumentelor din Alba, vândute ilegal unei fundații din Ungaria. Notarul a desființat documentul Cazul monumentelor din Alba, vândute ilegal unei fundații din Ungaria. Notarul a desființat documentul Cazul controversat al cumpărării unui ansamblu format din trei monumente istorice din (...)
[Unirea]
03/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Gazul rusesc, afacerile şi lobbyismul
Toate partidele care s-au aflat la guvernare în Germania sunt vinovate de dezastrul energetic actual, produs în urma dependenţei de Rusia. La această concluzie ajunge grupul de jurnalişti independenţi din reţeaua Corrective care au cercetat dedesubturile acestei situaţii care a transformat Germania într-o ţară dependentă de gazul importat. În contextul dezbaterilor legate de...
[Radio Europa Liberă]
28/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Damen va construi fundaţii plutitoare pentru turbine eoliene. Ancorele vor avea dimensiuni fără precedent
Compania Damen Shipyards a anunţat că dezvoltă o nouă clasă de nave, capabilă să sprijine dezvoltarea eoliană offshore. Este vorba despre turbine eoliene plutitoare offshore, la scară largă (FOWT).
[Adevarul]
25/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Activista de mediu Greta Thunberg va deveni ambasador al unei fundaţii de caritate pentru copii
Activista de mediu Greta Thunberg va deveni ambasador al unei fundaţii de caritate suedeze care îndeplineşte dorinţe copiilor cu boli grave, relatează dpa. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
21/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Regele Charles al III-lea și afecțiunea princiară pentru România: „L-a fascinat de la prima vizită!”
Regele Charles al III-lea a fost în ultimii peste 20 de ani unul din principalii ambasadori externi ai Transilvaniei și României. Comuna brașoveană Viscri a devenit deodată un nume cunoscut în întreaga țară și nu numai, dar investițiile fundațiilor Prințului de Wales au mers mai departe de atât. 
[Europa Liberă]
18/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY