ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 7 mai 2021

 
felicitari online
 
Thomas Tuchel: „Mentalitatea noastră a fost excepţională“
Thomas Tuchel, antrenorul echipei Chelsea Londra, s-a declarat încântat de „mentalitatea excepţională” de care au dat dovadă elevii săi în partida câştigată cu Real Madrid. , a punctat antrenorul german. Tehnicianul german, care a preluat-o pe Chelsea în luna ianuarie, după ce a fost concediat de Paris Saint-Germain, a refuzat să comenteze eliminarea fostei sale...
[Gazeta de Sud]
06/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Urări de Paște. Mesaje de Învierea Domnului. Cele mai inspirate sms-uri pe care le puteți trimite cunoscuţilor
Urări de Paște. Mesaje de Învierea Domnului. Cele mai inspirate sms-uri pe care le puteți trimite cunoscuţilor Urări de Paște 2021. Felicitări de Paște 2021. Mesaje de Învierea Domnului. Cele mai inspirate sms-uri pe care le puteți trimite cunoscuţilor Felicitări şi mesaje de Învierea Domnului Iisus (...)
[Unirea]
02/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Mesaje de Paște 2021. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale
Mesaje de Paște 2021. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2021. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin (...)
[Unirea]
02/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


SMS-uri de Paște. MESAJE, FELICITARI şi URARI cu ocazia Învierii Domnului Iisus Hristos
SMS-uri de Paște. MESAJE, FELICITARI şi URARI cu ocazia Învierii Domnului Iisus Hristos SMS-uri de Paște. MESAJE de PASTE, FELICITARI de PASTE şi URARI cu ocazia Învierii Domnului Iisus Hristos Gânduri bune trimise prin SMS-uri de iepuras. Învierea Domnului Iisus Hristos este una dintre cele mai (...)
[Unirea]
01/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Urări de Paște 2021. Mesaje de Învierea Domnului. Cele mai inspirate sms-uri pe care le puteți trimite cunoscuţilor
Urări de Paște 2021. Mesaje de Învierea Domnului. Cele mai inspirate sms-uri pe care le puteți trimite cunoscuţilor Urări de Paște 2021. Felicitări de Paște 2021. Mesaje de Învierea Domnului. Cele mai inspirate sms-uri pe care le puteți trimite cunoscuţilor Felicitări şi mesaje de Învierea Domnului Iisus (...)
[Unirea]
01/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Ce MESAJE, URĂRI și FELICITĂRI se trimit de Paște. De ce nu e bine să spui niciodată „Paște Fericit”
Ce MESAJE, URĂRI și FELICITĂRI se trimit de Paște. De ce nu e bine să spui niciodată „Paște Fericit” Ce MESAJE, URĂRI și FELICITĂRI de Paște se pot trimite. De ce nu e bine să spui niciodată „Paște Fericit„ Adrian Papahagi, filolog și eseist român a dat câteva sfaturi referitor la urările de Paște în contextul (...)
[Unirea]
01/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Cele mai noi mesaje şi urări de Paste 2021 pe care le poți trimite prietenilor, rudelor și cunoștințelor
Cele mai noi mesaje şi urări de Paste 2021 pe care le poți trimite prietenilor, rudelor și cunoștințelor Mesaje şi urări de Paste 2021. Felicitări de Paște pe care le poți trimite prin SMS prietenilor, rudelor și cunoștințelor de Paste 2021 Mesaje de Paște 2021: Mesaje pe care le poți trimite prin SMS (...)
[Unirea]
01/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


MESAJE de PASTE 2021. URĂRI și FELICITĂRI pe care le puteţi trimite familiei, colegilor, prietenilor şi tuturor celor apropiaţi
MESAJE de PASTE 2021. URĂRI și FELICITĂRI pe care le puteţi trimite familiei, colegilor, prietenilor şi tuturor celor apropiaţi Mesaje de Paste. SMS-uri şi FELICITARI de Paste 2021. Urari de Paste pentru familie Marele Praznic al Învierii Domnului ce se apropie cu paşi repezi trebuie să ne purifice (...)
[Unirea]
01/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


FELICITĂRI de Paște fericit. Modele de MESAJE, URĂRI și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Paști
FELICITĂRI de Paște fericit. Modele de MESAJE, URĂRI și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Paști FELICITĂRI de Paște. Modele de MESAJE de Paște 2021. URĂRI de Paște fericit și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Paști Paştele este o sărbătoare care se petreace în (...)
[Unirea]
01/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Urări de Paşte. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri şi felicitări pe care le poţi transmite oamenilor dragi de Paşte
Cu toţii ne dorim să transmitem celor dragi cele mai frumoase urări de Paşte. Dacă suntem sau nu inspiraţi, vă oferim mai jos o serie de mesaje pe care le puteţi transmite în noaptea de Paşte.
[Observator]
01/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Un pompier din Delta Dunării a salvat viața unui bărbat aflat în stop cardio-respirator
Plutonierul adjutant șef, Gălățeanu Ionuț, comandant de echipaj la Pichetul de Pompieri Nave Operative Crișan, aflat în timpul liber, a intervenit pentru salvarea unui bărbat, cunoscut cu afecțiuni cardiace ( 3 stenturi).
<> Cazul medical a fost anunțat la 112 în data de 30.04.2021, în jurul orei 11:00, spre locul solicitării fiind...
[Dobrogea News]
01/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


MESAJE de PAŞTE 2021 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor
MESAJE de PAŞTE 2021 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2021 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da, atunci nu ezita să-i trimiţi un (...)
[Unirea]
01/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY