ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 martie 2023

 
felicitari online
 
Mesaje de Paște 2023 – cele mai frumoase urări și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2023, urări și felicitări trimitem atât familiei, prietenilor, cât și altor persoane importante din viața noastră. Putem compune personal mesaje de Paște, dacă ne simțim inspirați sau putem să alegem unul dintre cele de mai jos. Inspiră-te din această listă generoasă de mesaje de Paște, în (...)
[Libertatea]
22/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Gorj: Un polițist aflat în timpul liber a acordat primul ajutor victimei unui accident rutier
„Colegul nostru, agent șef principal de poliție Bejenaru George, se deplasa cu autoturismul personal, pe Drumul Național 67, spre casă.La intrarea în satul Buduhala, acesta a observat că în mijlocul străzii se afla un bărbat, victima unui accident rutier.George nu a stat pe gânduri și a intervenit imediat, acordându-i primul ajutor pietonului, ulterior solicitând sprijinul...
[Gazeta de Sud]
21/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Mesaje de Florii 2023 – Urări și felicitări pe care să le trimiți de Florii
Duminică, 9 aprilie 2023, creștinii ortodocși sărbătoresc Floriile, sărbătoarea ce semnifică Intrarea Domnului în Ierusalim. Numită şi Duminica Floriilor, această zi este începutul sărbătorilor pascale şi se prăznuieşte cu o săptămână înainte de Paşte. Iată cele mai frumoase mesaje de Florii pe care le poți (...)
[Libertatea]
20/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Producţia Teatrului Naţional Radiofonic „Anii „60” de Ema Stere a câştigat Premiul pentru „Best European Drama”, la BBC
Premiul BBC Audio Drama 2023 pentru Best European Drama vine la București adus de spectacolul radiofonic 𝐀𝐧𝐢𝐢 ’𝟔𝟎 de Ema Stere, regia artistică Mihnea Chelaru! Felicitări colegilor noștri care au creat producția 𝐀𝐧𝐢𝐢 ’𝟔𝟎! Autoarea Ema Stere Adaptarea radiofonică și regia artistică Mihnea...
[Radio Iasi]
20/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Mesajul premierului Nicolae Ciucă cu prilejul Zilei Maghiarilor de Pretutindeni
„Ziua Maghiarilor de Pretutindeni îmi oferă ocazia de a adresa felicitările mele maghiarilor din România și de a sublinia importanța contribuției acestora la dezvoltarea și modernizarea statului român” - a transmis premierul Nicolae Ciucă cu prilejul Zilei Maghiarilor de Pretutindeni.
[Jurnalul National]
15/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Mesajul premierului Nicolae Ciucă cu prilejul Zilei Maghiarilor de Pretutindeni
„Ziua Maghiarilor de Pretutindeni îmi oferă ocazia de a adresa felicitările mele maghiarilor din România şi de a sublinia importanţa contribuţiei acestora la dezvoltarea şi modernizarea statului român” - a transmis premierul Nicolae Ciucă cu prilejul Zilei Maghiarilor de Pretutindeni.
[Mediafax]
15/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Dana Budeanu, o nouă analiză controversată după „teroarea COVID”: „Aproape nimeni nu i-a crezut. Felicitări tuturor românilor!” | EXCLUSIV (VIDEO)
Dana Budeanu a tras concluziile după criza COVID, în direct la România TV. Celebra influeceriță susține că Occidentul și Europa au trăit timp de mai bine de doi ani o mare farsă.  Articolul Dana Budeanu, o nouă...
[Romania TV]
14/03/2023
[+][mai mult] [Articol complet]


Decizie radicală luată de Nicolae Dică! Unde ar mai vrea să antreneze fostul tehnician de la FCSB: „Merită toate felicitările!” | EXCLUSIV
Nicolae Dică se simte excelent la CS Mioveni, iar tehnicianul, care speră să-i salveze pe argeșeni de la retrogradare, ar mai antrena doar în străinătate. CS Mioveni, ultimul club din Superliga pentru Nicolae Dică? „Doar […] The post Decizie radicală luată de Nicolae Dică! Unde ar mai vrea să antreneze (...)
[ProSport]
11/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Vladimir Putin îl felicită pe Xi Jinping pentru noul mandat de președinte. Liderul de la Kremlin salută întărirea cooperării cu "prietenul său drag"
Preşedintele rus Vladimir Putin i-a transmis vineri "sincere felicitări" "prietenului său drag" Xi Jinping, reales preşedinte al Chinei, şi a salutat "întărirea" cooperării lor pe fondul conflictului din Ucraina, relatează (...)
[Observator]
10/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Reacția lui Vladimir Putin după ce Xi Jinping a primit al treilea mandat de președinte, printr-un vot în unanimitate
Preşedintele rus Vladimir Putin i-a transmis vineri "sincere felicitări" "prietenului său drag" Xi Jinping, reales preşedinte al Chinei, şi a salutat "întărirea" cooperării lor pe fondul conflictului din Ucraina, relatează AFP.
[Ştirile ProTv]
10/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Vladimir Putin îl felicită pe Xi Jinping pentru realegere şi salută "întărirea" cooperării lor pe fondul conflictului din Ucraina
Preşedintele rus Vladimir Putin i-a transmis vineri "sincere felicitări" "prietenului său drag" Xi Jinping, reales preşedinte al Chinei, şi a salutat "întărirea" cooperării lor pe fondul conflictului din Ucraina, relatează AFP, Citește mai (...)
[TVR]
10/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Ei sunt Cei mai frumoși îndrăgostiți!
Ei sunt ”Cei mai frumoși îndrăgostiți!” Cu 395 de voturi, fotografia „Oamenii Măriei Sale” a fost desemnată de bănățeni cea mai frumoasă poveste de dragoste! Felicitări Alexandra Bîzoi, pentru fotografie și alegere, este mesajul Muzeului Național al Banatului Timișoara, organizatorul ineditului concurs, cu (...)
[Ziua de Vest]
09/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Un senator român a inclus în lista de felicitări de 8 Martie și amantele: ”La mulți ani tuturor celor care trebuie felicitate astăzi”
Senatorul AUR Mircea Dăneasă a simțit nevoia să le transmită urări și amantelor, de ziua Internațională a Femeii, 8 Martie. Parlamentarul și-a exprimat gândurile în timpul ședinței de plen. Articolul
[Romania TV]
08/03/2023
[+][mai mult] [Articol complet]


Un senator român a transmis un mesaj de felicitări și pentru amante, cu ocazia zilei de 8 Martie VIDEO
Senatorul AUR Mircea Dăneasă a simțit nevoia să le transmită urări și amantelor, de ziua Internațională a Femeii. Parlamentarul și-a exprimat gândurile în timpul ședinței de plen.
[Adevarul]
08/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Mesaje de 8 martie. Felicitări și urări pentru cadre didactice: profesoare, învățătoare, educatoare, dirigintă
Mesaje de 8 martie. Felicitări și urări pentru cadre didactice: profesoare, învățătoare, educatoare, dirigintă Mesaje de 8 martie 2023 pentru profesoare. Felicitări și urări pentru cadre didactice: profesoare, învățătoare, educatoare, dirigintă Profesoarele sunt cele care ne insuflă plăcerea pentru (...)
[Unirea]
08/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Mesaje pentru mama. Cele mai emoţionante mesaje, SMS-uri, felicitări şi urări de 8 martie
Mesaje pentru mama, pe 8 martie. Ziua Mamei este un prilej de a onora mamele din toată lumea cu cele mai emoţionante şi frumoase mesaje, SMS-uri, felicitări şi urări.
[Antena3]
08/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Mesaje şi felicitări de 8 Martie. La mulţi ani de Ziua Femeii!
Mesaje de Ziua Femeii, 8 martie 2023. Este momentul perfect în care le poţi reaminti tuturor femeilor din viaţa ta cât de importante sunt. Dacă nu ai inspiraţie, iată câteva idei şi propuneri de mesaje, urări şi sms-uri de 8 martie pentru persoanele (...)
[Observator]
08/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Mesaje de 8 Martie. Urări, felicitări și mesaje de Ziua Femeii
Mesajele de 8 martie trimise persoanelor dragi din viața noastră încep să devină o tradiție pentru a marca Ziua Femeii. Cu această ocazie, poți face o bucurie mamei, soției, iubitei sau colegelor transmițându-le gândurile bune prin intermediul unor mesaje, urări sau felicitări de 8 martie, când se sărbătorește Ziua Femeii.
[HotNews]
08/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


MESAJE de 8 martie, ZIUA FEMEII. Un buchet de SMS-uri şi URĂRI parfumate pentru femeile din viaţa voastră
MESAJE de 8 martie, ZIUA FEMEII. Un buchet de SMS-uri şi URĂRI parfumate pentru femeile din viaţa voastră Mesaje de 8 martie 2023, Ziua Femeii – URARI, SMS-uri, FELICITARI de 8 martie și mesaje de 8 martie pentru femeile din viaţa voastră de ziua mamei “Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele (...)
[Unirea]
08/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


MESAJE de 8 MARTIE, Ziua Femeii 2023. Urări, felicitări, SMS-uri pentru femeile din viața voastră: mame, iubite, colege sau profesoare
MESAJE de 8 MARTIE, Ziua Femeii 2023. Urări, felicitări, SMS-uri pentru femeile din viața voastră: mame, iubite, colege sau profesoare Mesaje de 8 Martie 2023. Mesaje de Ziua Femeii. FELICITARI de 8 martie 2023 • URARI de 8 martie 2023. SMS de 8 martie. Texte cu SMS-uri personalizate pentru mama, (...)
[Unirea]
08/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


MESAJE de 8 Martie: URĂRI și FELICITĂRI pentru mama, nașa, sora sau colega
MESAJE de 8 Martie: URĂRI și FELICITĂRI pentru mama, nașa, sora sau colega MESAJE de 8 Martie 2023: URĂRI și FELICITĂRI pentru mama, nașa, sora sau colega Pentru a aduce un omagiu tuturor doamnelor din întreaga lume, a fost desemnată o zi specială a anului în care ele primesc toată atenția și (...)
[Unirea]
08/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Mesaje de 8 Martie. Felicitări și urări pentru iubită, soție de Ziua Femeii
Mesaje de 8 Martie. Felicitări și urări pentru iubită, soție de Ziua Femeii Mesaje de 8 Martie. Felicitări și urări de 8 martie pentru iubită, soție de Ziua Femeii. SMS de 8 martie. Cea mai frumoasă și sugestivă sărbătoare pentru femei este 8 Martie, când bărbații își felicită iubitele și soțiile cu Ziua (...)
[Unirea]
08/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Mesaje și urări de 8 Martie. Felicitări de Ziua Femeii
Iată câteva idei de mesaje pe care le puteți trimite, mamelor, soțiilor, iubitelor, colegelor de muncă sau profesoarelor.
[Adevarul]
07/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Mesaje de 8 martie. Cele mai frumoase şi emoţionante mesaje, urări, sms-uri şi felicitări de Ziua Femeii
Mesaje de 8 Martie. Iată câteva dintre cele mai frumoase mesaje și urări de 8 Martie pentru cele mai importante femei din viaţa ta.
[Antena3]
07/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Mesaje de 8 martie 2023. Trimite cele mai frumoase felicitări de Ziua Internaţională a Femeii
Mesaje de 8 MARTIE pentru mama. Mama este cea mai importantă fiinţă din viaţa noastră de adult, ea fiind cea care ne-a dat naştere şi ne-a crescut. Cu ocazia zilei de 8 MARTIE, Ziua Mamei, alege unul dintre mesajele de mai jos pentru a-i spune "La mulţi ani!". Articolul
[Romania TV]
07/03/2023
[+][mai mult] [Articol complet]


Mesaje de 8 martie 2023. Felicitări și urări pentru cadre didactice: profesoare, învățătoare, educatoare, dirigintă
Mesaje de 8 martie 2023. Felicitări și urări pentru cadre didactice: profesoare, învățătoare, educatoare, dirigintă Mesaje de 8 martie 2023 pentru profesoare. Felicitări și urări pentru cadre didactice: profesoare, învățătoare, educatoare, dirigintă Profesoarele sunt cele care ne insuflă plăcerea pentru (...)
[Unirea]
07/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Mesaje de 8 Martie. Felicitări și urări deosebite de Ziua Femeii
Dacă ați rămas fără inspirație chiar pe data de 8 martie, de Ziua Femeii, și nu știți ce mesaje să trimiteți persoanelor dragi din viața voastră, noi vă ajutăm cu cele mai deosebite mesaje de 8 Martie. Cu siguranță vă vor ajuta să vă impresionați femeile dragi cu asemenea urări și felicitări senzaționale. Cele (...)
[Playtech]
07/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY