ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 1 decembrie 2022

 
felicitari online
 
MESAJUL EXCELENTEI SALE, DOMNUL SEYED HOSSEIN SADAT MEIDANI, AMBASADORUL REPUBLICII ISLAMICE IRAN IN ROMANIA: 'Îi doresc poporului român multă fericire şi progres!'
În numele poporului iranian şi în numele meu personal, transmit felicitări cu ocazia Zilei Naţionale a României.
[Bursa]
30/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
MESAJUL EXCELENTEI SALE, DOAMNA THERESE HYDEN, AMBASADORUL SUEDIEI IN ROMANIA: 'Ne dorim să continuăm să fim parteneri dinamici ai României'
În această zi foarte importantă pentru România, mă bucur să am ocazia să transmit tuturor românilor sincere felicitări şi prosperitate! De România ne leagă peste o sută de ani de diplomaţie cu relaţii bilaterale puternice şi cooperare strânsă în domeniul comercial, unde schimburile bilaterale au evoluat pe un (...)
[Bursa]
30/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Mesaje și felicitări de 1 Decembrie. Poezii și cântece patriotice pentru Ziua Națională a României
Pe 1 Decembrie, românii sărbătoresc Ziua Națională, una dintre cele mai frumoase sărbătorii ale țării noastre.
[Ştirile ProTv]
30/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


La mulți ani, România! MESAJE de 1 DECEMBRIE, ZIUA NAȚIONALĂ 2022. FELICITARI și URARI pentru toți care trăiesc și simt românește!
La mulți ani, România! MESAJE de 1 DECEMBRIE, ZIUA NAȚIONALĂ 2022. FELICITARI și URARI pentru toți care trăiesc și simt românește! La mulți ani, România! MESAJE de ZIUA NAȚIONALĂ 2022. URARI și FELICITARI de 1 DECEMBRIE care pot fi transmise prin SMS pentru toți care trăiesc și simt românește! La 1 (...)
[Unirea]
30/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Monica Anghel, apariție uimitoare într-o ținută spectaculoasă. Cât de mult a slăbit. „Ești superbă. Felicitări!”
Monica Anghel, în vârstă de 51 de ani, și-a surprins fanii cu noua apariție. Artista a postat o imagine într-o ținută spectaculoasă, iar fanii au felicitat-o imediat pentru felul în care arată după ce a slăbit. Îmbrăcată cu niște pantaloni cu talie înaltă, un top cu volane și botine cu tocuri înalte, Monica (...)
[Libertatea]
30/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


O nouă pictură murală în centrul istoric al Craiovei
Proiectul este finanțat de Primăria Craiova prin Casa de Cultură Traian Demetrescu, după cum a precizat edilul Olguța Vasilescu.