ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 septembrie 2021

 
edituri
 
 
 
Revoltă printre părinţi, după apariţia unei cărţi care îi învaţă cum să îşi bată copiii: "Am rămas absolut şocată. Unde să îi lovim, cum, de la ce vârstă să îi lovim"
În secolul XXI, încă se vând cărţi de parenting care te învaţă cum să-ţi baţi copilul ca la manual: fără să laşi urme! Chiar dacă editura a retras cartea de la vânzare după mai multe sesizări ale părinţilor, aceasta se găseşte în continuare în librăriile online. Părinţii cer ajutor pe grupurile de (...)
[Observator]
19/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Reţeta celui mai gustos aperitiv. Cum faci cea mai bună zacuscă, secretele conservei delicioase
Preparat delicios pregătit de gospodine toamna, zacusca perfectă iese după reţeta lui Radu Anton Roman. Paşii pregătirii deliciosului aperitiv îi regăsim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, în lucrarea “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” (Editura Paideia).
[Adevarul]
19/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


AVANPREMIERĂ „Deceniul furiei şi indignării. Cum ne-au schimbat ultimii zece ani?“, ultima carte a analistului politic Sorin Ioniţă
Adevărul prezintă în avanpremieră un fragment din „Deceniul furiei şi indignării. Cum ne-au schimbat ultimii zece ani?“, a analistului politic Sorin Ioniţă, carte care ce urmează să apară în colecţia de Istorie a editurii Humanitas.
[Adevarul]
17/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Craiova: Bacovia, comemorat la „Aman“
Împlinirea a 140 de de ani de la nașterea poetului George Bacovia va fi marcată prin organizarea unei expoziții de carte. Dintre titlurile care vor fi expuse în holul bibliotecii, începând cu ora 09.00, amintim: – Plumb / George Bacovia – Timişoara : Editura Helicon, 1996 ; – Comedii în fond / George Bacovia – Bucureşti : Librăria „Universală” Alcalay & Co.,...
[Gazeta de Sud]
17/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Biblioteca Județeană „Petre Dulfu”: Agenda evenimentelor din săptămâna 20 – 26 septembrie 2021
<>Agenda evenimentelor din săptămâna 20 – 26 septembrie 2021 ora 17.00, Salonul Artelor Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” în colaborare cu Pensiunea Limpedea Baia Sprie (manager ing. Daniel Pop) organizează vernisajul expoziției de artă plastică – . Expoziția poate fi vizitată la Salonul Artelor, în perioada 20 septembrie – 1 octombrie 2021. Expozanți: George Dan (Satu...
[Jurnalmm]
17/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


„Întâlnire extraordinară cu Angela Gheorghiu. O viaţă pentru artă”. Carte despre biografia artistei, lansată la Odeon
După trei ani, cartea Angelei Gheorghiu a fost tradusă şi în limba română de Anca-Maria Pănoiu, la editura Curtea Veche şi va fi lansată pe 17 septembrie în cadrul unui eveniment la care va participa şi marea soprană. Costă 75 de RON şi este deja disponibilă în librării.
[Adevarul]
15/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Pe mișcătoarele nisipuri ale capodoperei
La finele anului 2017 aveam surpriza de a citi romanul Dincolo de farmecul nopții, apărut la editura Vremea. Surpriza venea doar în parte de la persoana autorului- Andi Ștefănescu. Actor de profesie, mult mai cunoscut mie grație pseudonimului Horia Costescu, pseudonim sub care l-am ascultat vreme de vreo 16 ani adresăndu-ni- se de la microfonul Europei Libere.
[HotNews]
15/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Despre &#39;Geții lui Burebista și lumea lor&#39; &ndash; întâlnire cu Radu Oltean și invitații săi, pe terasa Librăriei Humanitas Kretzulescu și online
Joi, 16 septembrie, ora 19.30, sunteți invitați pe terasa Librăriei Humanitas Kretzulescu la o întâlnire cu Radu Oltean și invitații săi despre Geții lui Burebista și lumea lor, o carte-unicat, un spectacol vizual și narativ, un adevărat documentar de reconstituire istorică. Vor participa, alături de Radu Oltean, Florian...
[HotNews]
14/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Toamna se numără noutăţile la editura Polirom
Polirom deschide toamna 2021 cu o ofertă bogată de literatură română contemporană. Noi titluri semnate de cîteva dintre cele mai îndrăgite şi mai apreciate voci ale literaturii autohtone de astăzi se găsesc deja în librării sau vor fi disponibile pînă la finalul lunii septembrie.
[Adevarul]
13/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Noutăţile toamnei: cărţi de nonficţiune de la editura Polirom
Editura Polirom vă recomandă cele mai recente titluri de nonficţiune, pe care le puteţi găsi deja în librării sau care vor fi disponibile pînă la începutul lunii octombrie, volume apărute în ediţie cartonată, autori români, dar şi autori traduşi şi citiţi în toată lumea.
[Adevarul]
13/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY