ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 11 mai 2021

 
distractii
 
Cum ajung urșii să fie vânați, pentru distracție, de oricine plătește în România
Cu toate că România a renunțat la cotele de vânătoare de cinci ani, iar normele europene ne obligă să protejăm specia ursului brun, vânarea acestuia continuă să fie nu doar o practică de recreere pentru unii, ci și o reală afacere pentru alții. Recent, ministrul mediului Barna Tanczos a anunțat că derogările (...)
[Libertatea]
10/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
FOTO Cum s-a schimbat Las Vegas într-un secol: de la o gară în deşert la Oraşul păcatelor
La începutul secolului al XX-lea, era doar o staţie de tren dintr-un deşert. Astăzi este capitala mondială a distracţiei şi a... pierzaniei, căci Las Vegas şi-a căpătat renumele Sin City (Oraşul păcatelor – n.r.). Cazinouri, hoteluri fabuloase, lumini, fântâni arteziene, lux: toate acestea descriu capitala statului Nevada, una dintre cele mai cunoscute atracţii turistice din...
[Adevarul]
07/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Bianca în Dubai cu Ramona Gabor, Bădălău în Singapore la distracție, Bodi în libertate
Bianca Drăgușanu se află de trei zile în Dubai, unde a zburat îndată ce a aflat că fostul ei soț e liber pe străzile Bucureștiului. Diva și afaceristul din Mediaș nu s-au întâlnit față în […] The post Bianca în Dubai cu Ramona Gabor,...
[Cancan]
05/05/2021
[+][mai mult] [Articol complet]


Un ziar din California critică „Sărutul dragostei adevărate” din Albă ca Zăpada: E demodat şi greşit
Un ziar local din San Francisco şi-a arătat nemulţumirea faţă de o scenă din „Albă ca zăpada şi cei şapte pitici” modernizată pentru parcul de distracţii Disneyland din California, redeschis recent după aproape un an. Articolul argumentează că sărutul dargostei adevărate ar trebui eliminat pentru că fata nu consimte la el.
[Adevarul]
04/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Un băieţel de 6 ani a murit după ce s-a rănit grav la un parc de distracţii din Australia
Tragedie cumplită pentru o întreagă familie, după ce băieţelul lor de doar şase şi-a pierdut viaţa în urma unui grav accident cu o jucărie în formă de pinguin dintr-un parc de distracţii.
[Observator]
04/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Festivalul Soundrise are loc, și în acest an, tot în mediul online
Ne e dor de festivaluri, de muzică live, de distracţie umăr lângă umăr. Ca să vă mai îndulcim un pic aşteptarea - căci mult nu mai este până atunci - vă spunem că a doua ediţie a festivalului Soundrise are loc în acest weekend! Evenimentul va fi şi anul acesta transmis online, la fel cum s-a întâmplat şi în (...)
[Observator]
03/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Distracţie de Paşte şi la munte, nu doar la mare. Schiorii s-au încumetat pe pârtie
Ca la Craciun. Aşa au petrecut Paştele turiştii care au urcat pe munte. În timp ce la bază sunt pajişti înverzite, pe creste încă se mai poate schia. Zăpada are aproape un metru, dar atenţie, nu este pentru începători!
[Observator]
02/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Turiștii de pe litoral n-au renunțat la distracție nici în prima zi de Paște. Au preferat, însă, sportul, în locul meselor copioase
A fost distracţie pe litoral şi astăzi. Cei mai aventuroşi s-au întrecut în acrobaţii pe mare şi au sărbătorit prima zi de Paşte cu sport. Pe mulţi însă, soarele fierbinte şi nisipul îmbietor i-a ţinut pe plaje.
[Observator]
02/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Weekend ca-n vremurile bune, pe litoral. Cluburile din Mamaia au fost pline, însă distracţia s-a oprit brusc la ora 22
La malul mării a fost weekend-ul distracţiei. În Mamaia, tinerii au aprins artificii în loc de lumânări şi s-au rugat să scape de pandemie ca să se poată distra din nou până dimineaţă. Petrecerile au început la prânz şi au ţinut până la ora 22.00, când s-a dat (...)
[Observator]
02/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Cum au petrecut românii prima zi de Paște. Turiștii au umplut plaja din Vama Veche de la prima oră
Al doilea Paște în pandemie le-a adus oamenilor bucuria de a putea merge la biserică pentru a lua lumină sau de a petrece câteva zile libere la mare sau la munte, spre deosebire de anul trecut, când totul era închis. Prima zi de Paște, cu vreme frumoasă, a fost petrecută de oameni mai ales în aer liber, fie că a fost vorba măcar de o ieșire în parc sau la terasă. În București,...
[Digi24]
02/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


VIDEO. Distracție de 1 Mai în Mamaia. Tinerii au stat la coadă să intre în cluburi
Sezonul estival a început cu zeci de mii de turiști pe litoral. Spre deosebire de sudul țării, unde temperaturile au urcat până la 30 de grade Celsius, la malul mării au fost doar 15 grade Celsius. Dar asta nu i-a împiedicat pe tineri să petreacă în cluburile din Mamaia.
[Digi24]
02/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Cum se distrează turiştii în Bucovina de Paşte: Nu lipseşte nici adrenalina
Ajunşi în Bucovina încă de ieri, turiștii care au ales această regiune pentru zilele libere de Paște au ieșit azi să exploreze împrejurimile. Dacă unii au început cu vizitele la mănăstiri, alții au ales parcul de distracții din Gura Humorului. Nici ploaia nu i-a speriat pe cei mai mulţi dintre (...)
[Observator]
01/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY