ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 martie 2023

 
desene animate
 
Un copil de 3 ani a murit subit în timp ce se uita la desene animate, din cauza „ucigașului tăcut”
Un copil în vârstă de 3 ani a murit în timp ce se uita la desene animate, în urma unei infecții cu streptococul A. Tragedia a avut loc într-un oraș din Marea Britanie.
[Ştirile ProTv]
14/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Preșcolarii, prezenți la o campanie despre consumul de droguri. „Poveștile îi apropie pe copii de lumea reală”
Alianța Internațională Antidrog a inițiat în premieră o campania de conștientizare și prevenire a substanțelor interzise pentru copii între cinci și 18 ani. Personajele din desene animate au un rol important.
[Adevarul]
14/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Tot mai mulți cerșetori deghizați în Charlie Chaplin sau Mickey Mouse apar în intersecții din Capitală. Poliția avertizează că aceștia fac parte din rețele
Cerșetorii se reinventează. În ultima perioadă, tot mai multe intersecții din Capitală sunt pline cu indivizi costumaţi în personaje de film sau desene animate care apelează la mila publicului. Atunci când nu primesc bani sau sunt luați la întrebări, devin agresivi. Citește mai (...)
[TVR]
08/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Venerabila Doamnă a Televiziunii Române
Unul dintre cele mai bune ziare pe care le citeam încă din anii studenţiei era… Televiziunea Română; deşi nu se tipărea pe coli de hârtie, ea se întipărea în ochii celor care priveau micile ecrane. De această modalitate culturală de masă mă leagă unele amintiri preţioase cum ar fi: participarea fiului nostru cel mare Vlad Mihai, aflat la vârsta copilăriei, în emisiunile TV...
[Gazeta de Sud]
08/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Desene animate cu mafioți
1. S-a întors, ieri, un prieten din Sudul Franței. Mi-a povestit că „dom’le, e un spectacol încântător! La Monte Carlo deja se face baie în Mare, am văzut vreo zece sovietici cum plonjau în Mediterană la Larvotto. Dar mai frumos e că am intrat într-o farmacie și farmacista vorbea rusă. Nu știu dacă era (...)
[Naţional]
06/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Andreea Bălan și George Burcea au serbat-o separat pe fiica lor cea mică. Clara a avut două petreceri fastuoase
Sâmbătă, 4 martie, fata cea mică a Andreei Bălan și a lui George Burcea, care sunt divorțați, a împlinit patru ani. Cei doi părinți au sărbătorit-o separat pe micuță, i-au făcut două petreceri fastuoase, cu surprize, tort și personajele ei preferate din desenele animate. Andreea Bălan, pe Instagram, a transmis (...)
[Libertatea]
05/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Big Red Boots – boom pe rețelele sociale. Ce sunt cizmele mari și roșii inspirate de Astro Boy?
Social media este invadată cu videoclipuri: adulți care se plimbă în ceea ce poate fi descris doar ca fiind cizme supradimensionate în stil de desene animate. Supranumite cizmele Astro Boy datorită asemănării lor cu încălțămintea preferată de personajul manga japonez, Big Red Boots sunt încălțăminte din (...)
[Naţional]
22/02/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Prințul Harry și Meghan Markle resping zvonurile despre un proces cu realizatorii South Park
Ducele și ducesa de Sussex ar fi respins afirmațiile potrivit cărora ar intenționa să îi dea în judecată pe creatorii comediei de desene animate South Park. Episodul de 22 de minute în care se face […]
[B1 Tv]
22/02/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY