ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 9 februarie 2024

 
cursuri
 
Proiect unic în fotbalul românesc: echiperii CSM Unirea Alba Iulia – acces la cursuri de dezvoltare personală și educație continuă
Proiect unic în fotbalul românesc: echiperii CSM Unirea Alba Iulia – acces la cursuri de dezvoltare personală și educație continuă Proiect unic în fotbalul românesc: echipierii CSM Unirea Alba Iulia – acces la cursuri de dezvoltare personală și educație continuă Primul proiect concretizat al (...)
[Unirea]
09/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Alertă de inundații în nordul ţării, din această seară. Hidrologii au emis coduri galben și portocaliu pe râuri din mai multe județe
Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, o avertizare cod portocaliu de viituri, valabilă până sâmbătă la miezul nopţii pe râuri din două judeţe. De asemenea, un cod galben de inundaţii vizează şapte cursuri de apă, în următoarele trei zile.
[Observator]
09/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Preotul Profesor Ilie Moldovan: 12 ani de la trecerea în veșnicie
În data de 9 februarie se împlinesc 12 ani de la trecerea în veșnicie a Preotului Ilie Moldovan, profesor universitar de teologie morală. Părintele Ilie Moldovan s-a născut la data de 18 mai 1928, în localitatea Albești, județul Mureș. A urmat cursurile liceale la Sighișoara, după care a (...)
[Basilica]
09/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Cod portocaliu de viituri pe râuri din două judeţe, până sâmbătă noaptea. Cod galben pe alte 7 cursuri
Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis vineri, 9 februarie, o atenționare Cod portocaliu de viituri, valabilă până sâmbătă la miezul nopţii pe râuri din două judeţe.
[Adevarul]
09/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Vacanța de schi 2024 – harta vacanței copiilor din lunile februarie-martie
Structura anului școlar 2023-2024, pe lângă perioadele de cursuri și vacanțele deja știute, are și o vacanță mobilă denumită de către oficialii din Educație și vacanța de schi. Vezi mai jos harta vacanței copiilor din lunile februarie-martie. Vacanța de schi 2024 pentru copii. Perioada pentru (...)
[Libertatea]
09/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Armata ”vânează” studenţi. Instruire de 4 ani, zeci de mii de lei, grad şi un post, la finalul cursurilor
Armata ”vânează” studenţi. Instruire de 4 ani, zeci de mii de lei, grad şi un post, la finalul cursurilor Armata ”vânează” studenţi. Instruire de 4 ani, zeci de mii de lei, grad şi un post, la finalul cursurilor Ministerul Apărării intenționează să mărească armata, iar studenţii ar putea (...)
[Unirea]
09/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Încep negocierile pentru un nou Contract Colectiv de Muncă la CEO
Din comisia de negociere vor face parte 15 lideri de sindicat din Complexul Energetic Oltenia. Unul dintre liderii de sindicat din Complexul Energetic Oltenia nu concepe negocieri pentru Contractul Colectiv de Muncă fără creșteri majore de salarii. Alin Munteanu, lider de sindicat în Complexul Energetic Oltenia și președintele Cartel Alfa Gorj, susține că nu trebuie făcute niciun...
[Gazeta de Sud]
09/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


CALENDARUL anului școlar 2024-2025, publicat în Monitorul Oficial. Câte vacanțe vor avea elevii și când se desfășoară cursurile
Calendarul anului școlar următor, 2024-2025, a fost publicat în Monitorul Oficial. Astfel, următorul an școlar urmează să aibă 36 de săptămâni de cursuri, iar cursurile școlare urmează să înceapă pe 9 septembrie. Conform unui ordin […]
[Gândul]
08/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Calendarul anului școlar 2024-2025, publicat în Monitorul Oficial. Când încep cursurile şi câte vacanţe vor avea elevii
Calendarul anului școlar 2024-2025 a fost publicat în Monitorul Oficial, iar anul viitor are o durată de 36 de săptămâni de cursuri.
[Antena3]
08/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Arhiepiscopia Romanului și Bacăului: cursuri de formare și informare despre dizabilități cognitive și boli psihice
Sectorul Social-filantropic și misionar al Eparhiei Romanului și Bacăului a organizat, în zilele de 5 și 6 februarie, cursuri de formare și informare despre dizabilități cognitive și boli psihice, la sediul Protoieriei Sascut, din județul Bacău. „Scopul acestor cursuri a fost de a iniția (...)
[Basilica]
08/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Vâlcea: O femeie a fost agresată de concubin
Femeia a spus că se afla în fața unui imobil din Râmnicu Vâlcea când a fost agresată. Între un bărbat de 35 de ani, și concubina sa, de 30 de ani, ambii din județul Constanța, s-a iscat un conflict spontan. Bărbatul ar fi lovit-o pe femeie cu pumnii în zona capului și i-ar fi provocat leziuni la piciorul drept cu un cuțit. După săvârșirea agresiunii, bărbatul ar fi...
[Gazeta de Sud]
08/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


ABA Jiu: Lucrări de întreținere a cursurilor de apă
Personalul Sistemului de Gospodărire a Apelor Dolj a început decolmararea și reprofilarea a celor două pârâuri: Gârcotin, în localitatea doljeană Secu – afluent al râului Argetoaia, pârâul Urdinița, pe raza localității Botoșești-Paia.