ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 7 octombrie 2022

 
companii aeriene
 
Adrian Câciu: Urmează o întâlnire cu Blue Air, pentru a se stabili dacă mai poate continua
Ministrul de Finanţe, Adrian Câciu, a declarat miercuri, 5 octombrie, cu referire la scandalul în care este implicat Blue Air, că ministerul a plătit datoria acestei companii aeriene, că cel care răspunde este ANAF și că va avea loc o întâlnire cu reprezentanții Blue Air pentru a se decide soarta (...)
[Libertatea]
05/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Aeroporturi vs companii aeriene: un război de lungă durată
Nimeni nu iubește aeroporturile. Pasagerii se confruntă cu așteptarea pentru check-in, predarea bagajelor și cu procedurile de securitate. Companiile aeriene le urăsc pentru că trebuie să plătească pentru piste, terminale și servicii la sol prin taxe percepute drept monopoluri. Iar acum, investitorii din (...)
[Naţional]
05/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


SUPLIMENT VOIAJOR 'Prăbuşirea Blue Air - o tragedie pentru sectorul turistic'
* (Interviu cu Cristian Pandel, Chairman of the Board Memento Group) * 'Căderea celei mai mari companii aeriene româneşti este o oportunitate de dezvoltare pentru Animawings, dar nu suntem pregătiţi cu adevărat să ne luăm zborul astfel încât să balansăm ceea ce avea Blue Air' Reporter: În ultima perioadă, (...)
[Bursa]
02/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


MAE, atenționare de călătorie pentru Italia. Două mari companii aeriene sunt în grevă
Ministerul Afacerilor Externe avertizează cetăţenii români care vor să călătorească în Italia că sindicatele Filt-Cgil şi Uiltrasporti au anunţat organizarea unei greve, pentru data de 1 octombrie 2022. Articolul MAE, atenționare de...
[Romania TV]
29/09/2022
[+][mai mult] [Articol complet]


MAE a emis o atenționare de călătorie pentru românii care călătoresc în Italia
Potrivit MAE, pot exista modificări ale orarelor de zbor planificate anterior de aceste companii aeriene. Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Roma, +39 06 835 233 44; +39 06 835 233 52; +39 06 835 233 58; +39 06 835 233 56; +39 06 835 233 69; +39 06 835 233 71; +39 06 835 233 74, apelurile fiind...
[Gazeta de Sud]
29/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
O companie aeriană din Marea Britanie și-a anunțat angajații că pot să își aleagă singuri uniforma. Bărbați pot purta fuste dacă își doresc
Fiecare se îmbracă exact cum vrea, indiferent de sex. Virgin Atlantic, companie aeriană din Marea Britanie, a anunţat că angajaţii săi vor putea să-şi aleagă uniforma.
[Observator]
28/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Criza economică a crescut la 57% ponderea vacanţelor last minute
Criza economică şi instabilitatea provocată de situaţiile delicate prin care trec unele companii aeriene îi determină pe mulţi români să nu-şi mai facă planuri de vacanţă pe termen lung, ci să se bazeze în principal pe călătorii de ultim (...)
[Bursa]
27/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Criza economică a urcat la 57% ponderea vacanțelor last minute / Avantajele și dezavantajele rezervărilor de ultim moment
Criza economică și instabilitatea provocată de situațiile delicate prin care trec unele companii aeriene îi determină pe mulți români să nu-și mai facă planuri de vacanță pe termen lung, ci să se bazeze în principal pe călătorii de ultim moment.
[HotNews]
27/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Criza economică a crescut la 57% ponderea vacanțelor last minute
Criza economică și instabilitatea provocată de situațiile delicate prin care trec unele companii aeriene îi determină pe mulți români să se bazeze în principal pe călătorii de ultim moment.
[Adevarul]
27/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Cu cine să zbori? Cele mai bune companii aeriene din 2022
Pe măsură ce lumea își termină de înlăturat restricțiile de călătorie impuse de Covid-19, rutele de afaceri și turismul sunt din nou pe ordinea de zi – în majoritatea țărilor, cel puțin. Întrebarea este: cu cine să zbori? Qatar Airways a fost desemnată cea mai bună companie aeriană din lume în cadrul Skytrax (...)
[Naţional]
26/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Piloții unor companii aeriene au început să primească notificări de recrutare, în Rusia
Piloții a cinci companii aeriene ruse, inclusiv grupul Aeroflot, și angajații a cel puțin 10 aeroporturi au primit notificări de recrutare după ce președintele Putin a anunțat  mobilizarea parțială în Rusia, notează tourdom. Mobilizarea parțială […]
[B1 Tv]
24/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Wizz Air anunţă extinderea continuă a operaţiunilor în Italia
Wizz Air, anunţă extinderea bazelor sale din Italia, devenind a treia companie aeriană ca mărime din ţară. Wizz Air alocă trei dintre aeronavele sale Airbus A321neo bazelor din Roma Fiumicino şi Milano Malpensa: două la Roma şi una la (...)
[Bursa]
23/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY