ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 septembrie 2022

 
coafura
 
Cursuri de formare profesională pentru 98 de șomeri din județul Suceava
<>Luna viitoare, Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă va derula șapte programe gratuite de formare profesională pentru 98 de persoane. Conform ANOFM, câte 14 persoane vor participa la cursuri de calificare în meseriile de agent de securitate, ajutor de bucătar, îngrijitor de spații verzi, femeie de serviciu, frizer și coafor. Alți 14 suceveni vor urma […] The post Cursuri de...
[Suceava News]
20/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Coafură superbă în 30 de secunde! Cum îți poți aranja părul indiferent de lungime
<>Georgiana Stavrositu, hairstylist, și-a făcut coafura în doar 30 de secunde în platoul emisunii Vorbește Lumea . Specialista spune că stilul se potrivește fiecărei doamne sau domnișoare și că se poate face indiferent de lungimea părului. Iată cum a procedat și ce sfaturi are!
[ProTv]
19/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Viața unui frizer argentinian s-a schimbat total, după ce a așteptat 4 ore în fața casei lui Lionel Messi: „Mi-am luat bagajul, toba și am mers mai mulți kilometri pe bicicletă”
Viața unui frizer argentinian s-a schimbat total după ce a reușit să își întâlnească idolul, pe Lionel Messi. Cu prilejul Campionatului Mondial de Coafură de la Paris, Matias Agustin Rojas și-a încercat norocul și la […] The post Viața unui frizer argentinian s-a schimbat total, după ce a așteptat 4 ore în (...)
[ProSport]
18/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Sfaturi pentru părul gras şi lipsit de volum. Cum se prinde corect părul | Adrian Perjovschi: "Coafura rezistă mai mult aşa"
Până la 25% din populația adultă suferă de par gras. În multe dintre cazuri, genetica este responsabilă. Însă, un rol important îl poate juca și stresul, alimentația nesănătoasă și, desigur, rutina de îngrijire.
[Antena3]
06/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY