ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 martie 2023

 
cd-uri
 
 
 
Omagiul adus de un artist anilor de glorie ai tehnologiei, folosind dischete și CD-uri
Taste, calburi, dischete, CD-uri și nu numai. Toate au fost folosite de artistul Alin Teglaș pentru a aduce un omagiu anilor de glorie ai tehnologiei 80', 90'. O colecție de obiecte pe care deja ni le dorim și noi.
[Ştirile ProTv]
18/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Revenire în forţă pentru discurile de vinil. Se vând mai bine decât CD-urile
Vinilul se întoarce. Pentru prima dată în ultimii 35 de ani, vânzările discurilor de vinil le depăşesc pe cele de CD-uri.
[Observator]
10/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Pentru prima dată după 1987, vinilurile au fost mai vândute decât CD-urile în SUA
Pentru prima dată după 1987, vânzările de discuri vinil le-au depăşit anul trecut pe cele de CD-uri în Statele Unite, o dovadă a entuziasmului care există pentru acest format retro ajuns din nou la mare modă, informează AFP.
[Adevarul]
10/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Pentru prima dată din 1987 încoace, americanii cumpără mai multe viniluri decât CD-uri
Pentru prima dată din 1987 încoace, în SUA s-au vândut mai multe discuri de vinil decât CD-uri, ceea ce reflectă popularitatea acestui format retro la modă, scrie AFP.
[HotNews]
10/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Înainte de Messi, Neymar și Mbappe a fost un român » Cum a ajuns un fost internațional să lucreze cu antrenorul lui PSG: „M-a luat în birou și mi-a zis asta”
Bănel Nicoliță, fostul internațional român, a vorbit despre perioada în care a lucrat cu Christophe Galtier, antrenorul lui PSG. Bănel a fost antrenat de Galtier la Saint-Etienne în perioada 2011-2014. Nicoliță a ajuns în Ligue 1 de la FCSB, pentru 700.000 de euro Bănel Nicoliță, poveste cu Cristophe Galtier: „M-a luat în birou și mi-a arătat 30 de CD-uri cu mine” „Din...
[Gazeta Sporturilor]
09/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY