ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 11 mai 2021

 
carti
 
Horoscop
Astăzi creativitatea este mai mare decât de obicei şi s-ar putea să vă preocupe ideea de a începe o activitate nouă. Aveţi şanse să vă afirmaţi pe plan intelectual. Parcurgeţi o perioadă favorabilă inspiraţiei artistice. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna. La locul de muncă sau în afaceri, cu toate că vă simţiţi în formă, este posibil să constataţi că nu reuşiţi...
[Gazeta de Sud]
11/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Curtea Veche îi dă replica Danei Budeanu: @danajustlove (și orice alt membru care pleacă cu ea), o să ne lipsiți
Editura Veche i-a dat replica pe Instagram Dianei Budeanu după ce aceasta s-a declarat deranjată de campania editurii de a da o carte gratis celor vaccinați: "De fiecare dată când unul dintre voi pleacă din comunitate, o luăm foarte în serios. @danajustlove (și orice alt membru care pleacă cu ea), o să ne lipsiți."
[HotNews]
10/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Dana Budeanu a declarat război editurii care oferă o carte gratuită celor vaccinaţi: Marş. Fătălăilor. Reacţia companiei a venit imediat
La scurt timp după ce un lanţ de librării a anunţat că va oferi o carte gratuită celor care prezintă adeverinţa de vaccinare, Dana Budeanu a avut o reacţie dură pe pagina sa de Facebook, anunţând că nu va mai cumpăra nicio carte nici de la editură şi nici din (...)
[Observator]
10/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Dana Budeanu, în război cu o editură ce oferă cărţi gratuite celor vaccinaţi. Replica companiei, comentată de Lucian Mândruţă: „Knock-out”
Dana Budeanu a scris astăzi într-o postare pe o reţea de socializare că ea nu va mai cumpăra cărţi de la Diverta şi nici edidate de Curtea Veche după ce librăria, respectiv editura au anunţat un parteneriat pentru susţinerea campaniei de vaccinare.  Lucian Mândruţă a publicat mesajele pe Facebook, precizând că replica pe care i-a dat-o editura a fost „Knock-out”.
[Adevarul]
10/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


”Curtea Veche” răspunde ironic Danei Budeanu, care criticase campania pro-vaccinare a editurii: ”O să ne lipsiți!”
Editura ”Curtea Veche Publishing”, care, împreună cu rețeaua Diverta, încurajează vaccinarea oferind cărți gratuit, i-a răspuns controversatei creatoare de modă Dana Budeanu, după ce aceasta le criticase campania pro-imunizare, scrie educatieprivata.ro. Într-o postare pe Facebook, Dana Budeanu afirmase că (...)
[Libertatea]
10/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Maraton al vaccinărilor anti-Covid, la Craiova. Timp de 8 zile se vor face imunizări non-stop, pe baza buletinului | AUDIO
La Craiova, în așteptarea fanilor în tribune, stadionul Ion Oblemenco s-a deschis pentru maratonul vaccinărilor. Este cel mai amplu proiect de până acum: timp de 8 zile se va vaccina non-stop oricine se prezintă doar cu o carte de identitate. 10 fluxuri sunt organizate la stadionul din Bănie iar serul (...)
[Europa FM]
10/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


O nouă categorie de cărți generează vânzări impresionante în online și creează noi oportunități de business în ecommerce
<>Piața de cărți la nivel global a incheiat 2020 cu o cifră de 85.9 miliarde de dolari. În 2020 s-au livrat peste 750 milioane de cărți în USA cu o cifră de 37 miliarde de dolari în vânzări. Vânzările de cărți au crescut cu peste 8% în 2020 față de 2019. Cea mai mare creștere […] The post O nouă categorie de cărți generează vânzări impresionante în online și creează...
[Suceava News]
10/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


O carte pe zi: „Crede în tine” de dr. Joseph Murphy
Încă o carte motivaţională, un ghid de a-ţi îmbunătăţi viaţa.
[Mediafax]
10/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


A dat gol pentru Poli la Arad și a dezvăluit prin ce trece: ”Poate suntem idioți că jucăm la Iași, trebuie să scriem o carte!”
A dat gol pentru Poli la Arad și a dezvăluit prin ce trece: ”Poate suntem idioți că jucăm la Iași, trebuie să scriem o carte!”
[DigiSport]
10/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
„În școala online, atenția copiilor se împarte în ecrane”. Câtă nevoie mai este astăzi de cărțile tipărite?
Poate că scroll-ul funcționează în social media, dar experții spun că în ceea ce privește temele, elevii învață mai bine când citesc din cărți autentice. Asta pentru că procesul lecturii e mai lent. După un an pandemic, în care școala s-a mutat în online și ecranele au devenit manuale, mai există oare cale de (...)
[Libertatea]
08/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Meghan Markle, acuzată că a plagiat ideea cărții sale pentru copii
Meghan Markle (39 de ani) a anunțat că va lansa o carte pentru copii, The Bench (Banca), pe 8 iunie 2021. Povestea este focusată pe legătura specială dintre un tată și fiul său, redată prin ochii mamei. Ulterior anunțului lansării, Meghan a fost acuzată că a plagiat ideea cărții de la autoarea Corrinne (...)
[Unica]
06/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Dumnezeul familiilor mici
Ești lăsat să devii omul care ești, ți se pun cărți în mîini și înțelegi ce vrei și cît poți din ele și din viață.
[Dilema Veche]
05/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY