ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 februarie 2024

 
calatorii
 
Sunetele unei călătorii – “Long Time Ago” – Will Armex
Compoziția autobiografică a lui Will Armex se desfășoară ca o memorie muzicală, urmărind contururile vieții sale și evoluția artistică. Versurile dezvăluie înălțimile și adâncimile, o călătorie sonoră prin momente de triumf și luptă. Refrenul devine un imn universal, rezonând cu ascultătorii (...)
[Radio Crazy]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
MAE, atenționarea de călătorie pentru Islanda. Se menţin riscurile asociate erupţiei vulcanice în zona Sundhnjukagigar
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Islanda că autoritățile locale mențin în atenție riscurile asociate (erupții, seisme, avalanșe și valuri) activității vulcanice latente în zona Sundhnjúkagígar, […]
[B1 Tv]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Atenționare de călătorie pentru Islanda. Avertismentul emis de MAE
MAE informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Islanda că autorităţile locale menţin în atenţie riscurile asociate activităţii vulcanice latente (erupţii, seisme, avalanşe) în zona Sundhnjukagigar.
[Ştirile ProTv]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Atenţionare de călătorie emisă de MAE pentru cei care merg în Islanda
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru Islanda, unde se menţin riscurile asociate erupţiei vulcanice în zona Sundhnjúkagígar.
[Mediafax]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Povestea românului care a vizitat 182 de țări. Ce părere are despre România după călătoriile în cele mai îndepărtate state
Lucian Daghie, 57 de ani, se află pe locul 98 în lume, în topul realizat de portalul de specialitate Nomad Mania, cu 182 de state vizitate. Brașoveanul absolvent de Politehnică a povestit, pentru Libertatea, detalii din experiențele sale pe meridianele globului. „Am vizitat 182 de state, dacă (...)
[Libertatea]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
MAE, atenționare de călătorie în Norvegia. Țara este afectată de cea mai puternică furtună din ultimii 30 de ani
Ministerul Afacerilor de Externe a emis, joi, o atenționare de călătorie în Norvegia, țara fiind afectată de condiții meteorologice severe.   Cea mai puternică furtună din ultimii 30 de ani   Autoritățile norvegiene consideră că […]
[B1 Tv]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Calea spre o ordine post-americană în Orientul Mijlociu
În primele zile de după atacurile Hamas din 7 octombrie, SUA au mutat două grupuri de atac de portavioane și un submarin cu propulsie nucleară în Orientul Mijlociu, în timp ce un flux constant de înalți oficiali americani, inclusiv președintele Joe Biden, a început să facă călătorii de profil (...)
[Naţional]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Atenţionare de călătorie: Furtuna Ingunn loveşte Norvegia
Ministerul Afacerilor Externe a emis joi dimineaţa o atenţionare de călătorie pentru Norvegia, unde autorităţile consideră că Ingunn ar putea constitui cea mai puternică furtună din ultimele trei decenii.
[Mediafax]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Cea mai lungă expunere foto din istorie. Camera care va fotografia același loc, timp de 1.000 de ani: Unde se află
Cum se va schimba lumea în următorii 1.000 de ani? Cu excepția cazului în care deții cheile călătoriei în timp sau nemurirea, aceasta este o întrebare al cărui răspuns nu-l vom afla, de
[Playtech]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Buget de vacanţă: city break sau concedii mai lungi. Câţi bani vor să cheltuie românii pe călătorii în 2024
Românii şi-au făcut deja planuri de vacanţă pe anul acesta, iar cei mai mulţi preferă vacanţele peste hotare. Au şi un buget bine pregătit pentru concediul din 2024.
[Observator]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Vaccinuri necesare în țările exotice. Avertisment pentru românii care călătoresc în zone tropicale
În zonele tropicale există frecvent pericolul de a contracta o boală infecțioasă așa cum sunt malaria şi febra galbenă. ,Este recomandat să fie consultat medicul cel puțin 6 săptămâni înainte de călătorie pentru a vedea de ce vaccinuri este nevoie.
[Adevarul]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: România cumpără încă 62 de trenuri electrice!
Contractul pentru noile trenuri electrice a fost semnat ieri, iar finanţarea este asigurată din Fondul de Modernizare al Uniunii Europene. Noile trenuri vor circula pe 10 rute electrificate și vor deservi mai multe centre urbane mari din toate regiunile României: Constanța, Ploiești, Buzău, Focșani, Bacău, Iași, Suceava, Brașov, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Bistrița, Cluj...
[GiurgiuPeSurse]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Cum primești despăgubiri dacă trenul are întârziere. Ce trebuie să știe toți românii
Călătoriile cu trenul, deși pot oferi experiențe plăcute în anumite condiții, pot deveni imprevizibile din diverse motive. Întârzierile sunt o realitate, mai ales în România, iar puțini călători sunt conștienți de drepturile lor în astfel de situații.Cum primești despăgubiri dacă trenul are (...)
[Playtech]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


CFR Călători adaugă două rute noi la serviciul InterCity
Cu scopul de a facilita călătoriile pe calea ferată pentru o gamă cât mai extinsă de pasageri, CFR Călători și-a adaptat oferta de transport de pasageri în concordanță cu cerințele pieței. Acest efort de optimizare a vizat nu doar tipul de serviciu oferit, ci și programul și capacitatea de (...)
[Critic Arad]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Greve în Franța și Finlanda. MAE a emis atenționări de călătorie
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunțat miercuri că fermierii francezi care protestează continuă să blocheze căile de acces spre Paris, iar situația ar putea rămâne așa pe perioadă nedeterminată. De asemenea, în Finlanda, joi și vineri va avea loc o grevă în mai multe sectoare ale economiei.
[Adevarul]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Blocaje în Franța din cauza protestelor fermierilor. Avertismentul transmis de MAE
Sunt în continuare proteste ale fermierilor în Franța, iar mai multe drumuri sunt blocate. În acest context, miercuri, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis o atenționare de călătorie. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Atenţionare de călătorie MAE: 'Finlanda - grevă în mai multe sectoare; peste 500 de zboruri anulate'
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Finlanda că, în perioada 1-2 februarie 2024, va avea loc o grevă în mai multe sectoare ale economiei, ce va avea ca urmări, printre altele, perturbări în domeniul (...)
[Bursa]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Serviciul InterCity al CFR Călători, reintrodus pe încă două rute. Lista completă a trenurilor care circulă cu viteze mai mari | "Călătorii beneficiază de internet wi-fi"
CFR Călători a reintrodus, după o pauză de 8 ani, Serviciul InterCity pe rutele pe care viteza și condițiile tehnice ale infrastructurii feroviare au permis circulația acestei categorii de tren, iar pe lângă 12 rute introduse în 2013, anul acesta adaugă altele noi.
[Antena3]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Atenţionare de călătorie transmisă de MAE: Grevă în mai multe sectoare ale economiei din Finlanda
Atenţionare de călătorie transmisă de MAE: Grevă în mai multe sectoare ale economiei din FinlandaMinisterul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Finlanda că, în perioada 1-2 februarie Citește mai departe...
[StiripeSurse]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Campionul mondial Hugo Lloris a fost prezentat la noua echipă! Începutul unei noi călătorii
Portarul francez a jucat în ultimul deceniu la Tottenham Hotspur.
[Sport.ro]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


550 de zboruri anulate în Finlanda, din cauza unei greve majore. Atenționare de călătorie, emisă de MAE pentru români
Ministerul Afacerilor Externe informează românii care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Finlanda că, în perioada 1-2 februarie 2024, vor fi perturbări în transport și trafic, 550 de zboruri vor fi anulate.
[Antena3]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


O nouă linie STB în Bucureşti. Autobuzul 203 va circula până la Piaţa Victoriei
O nouă linie STB va circula în Bucureşti, începând de sâmbătă, 3 februarie 2024. Autobuzul 203 va circula până la Piaţa Victoriei, unde călătorii au conexiune directă cu metroul.
[Antena3]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Continuă blocajele în Franța, din cauza protestelor fermierilor! Atenționare MAE, pentru cetățenii români
Sunt în continuare proteste ale fermierilor în Franța, iar mai multe drumuri sunt blocate. În acest context, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis o atenționare de călătorie.
[Antena3]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Băutura „sănătoasă” care l-a AJUTAT pe Robert Downey Jr. în lupta sa cu dependența
Robert Downey Jr. a vorbit deschis cu fanii săi despre lupta sa cu dependența, o călătorie nu tocmai ușoară, care presupune o muncă de ani de zile, chiar și după ce ți-ai schimbat stilul de […]
[Gândul]
30/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Român din Spania, arestat după ce ar fi făcut scandal la metrou și ar fi încercat să arunce un polițist pe șine
Incident șocant într-o stație de metrou din Spania. Un român de 30 de ani a fost arestat, după ce a provocat spaimă printre călătorii care se aflau în același vagon cu ei. Când polițiștii au vrut să-l imobilizeze, bărbatul ar fi încercat să-l arunce pe unul dintre agenți pe șine.
[Observator]
30/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


MS le cere turiștilor care merg în zone tropicale să discute cu medicii înainte de călătorie. 11 cazuri de malarie confirmate
Ministerul Sănătăţii a transmis, marţi, un apel către turiştii români care se deplasează în zone tropicale, să discute cu medicii înainte de călătorie despre profilaxia împotriva malariei.
[Ştirile ProTv]
30/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Alertă medicală: Cazuri grave de malaria raportate la românii care au călătorit în Zanzibar
Societatea Română de Boli Tropicale și Medicina Călătoriei, împreună cu echipele de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”, trag un semnal de alarmă pentru medicii infecționiști și publicul larg în legătură cu riscul malariei în destinațiile tropicale.
[Jurnalul National]
30/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY