ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 mai 2021

 
bilete de avion
 
Rata anuală a inflaţiei s-a menţinut şi în aprilie peste pragul de 3%, urcând uşor, la 3,2%, în condiţiile în care mărfurile nealimentare s-au scumpit cu 5,2%, iar serviciile cu 2,6%. Energia electrică este cu 17% mai scumpă, iar biletele de avion cu 16% mai ieftine faţă de aprilie 2020
Rata anuală a inflaţiei s-a menţinut şi în aprilie peste pragul de 3%, urcând uşor, la 3,2%, în condiţiile în care mărfurile nealimentare s-au scumpit cu 5,2%, serviciile cu 2,6%, iar alimentele cu 0,7%, arată datele INS publicate joi.
[Business Magazin]
13/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Marius Șumudică își anunță revenirea în fotbal: „Nu vreau să-mi pară rău” + Oferta incredibilă refuzată: „Mi-au trimis inclusiv bilete de avion”
Marius Șumudică (50 de ani) își anunță revenirea în fotbal. Fostul campion al Ligii 1 cu Astra nu a mai antrenat după ce s-a despărțit de Rizespor și spune că este gata pentru un nou […] The post Marius Șumudică își anunță revenirea în fotbal: „Nu vreau să-mi pară rău” + Oferta incredibilă refuzată: „Mi-au (...)
[ProSport]
02/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Diaspora se întoarce acasă. Factorii care-i conving pe români să revină acasă
Mai mult de 55% dintre biletele de avion vândute de o agenţie de turism online cu date de călătorie în preajma Paştelui au ca destinaţie România. Vizitele la rude, prieteni, cunoştinţe şi eliberarea de stres sunt principalele motive de călătorie în 2021.
[Business Magazin]
27/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Diaspora se întoarce acasă. Ce îi convinge pe români să revină acasă
Mai mult de 55% dintre biletele de avion vândute de o agenţie de turism online, cu date de călătorie în preajma Paştelui, au ca destinaţie România. Vizitele la rude, prieteni, cunoştinţe şi eliberarea de stres sunt principalele motive de călătorie în 2021.
[Mediafax]
27/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY