ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 29 septembrie 2022

 
atletism
 
FCU Craiova va suporta pagubele de la stadionul din Târgu Jiu: zeci de scaune rupte și pistă arsă
Pagubele aduse Stadionului Municipal Târgu Jiu în urma meciului dintre FCU Craiova și Rapid București sunt însemnate. Zeci de scaune au fost rupte, pista de atletism din tartan a stadionului a fost arsă în mai multe locuri, iar mai mulți pereți au fost mâzgăliți.
[Adevarul]
17/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Cea mai modernă pistă de atletism din țară, așteptată de doi ani. De ce întârzie lucrările în Deva
Construcția primei piste moderne de atletism în județul Hunedoara este așteptată din 2021. Lucrările la pista din Deva au rămas blocate la câteva luni de la începerea lor.
[Adevarul]
15/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Campionatul Mondial al câinilor de căutare-salvare, la Craiova
România este prima țară din lume care organizează în acelaşi oraș, Craiova, prin CNEC – Centrul Național Educare Canină, cel de-al 4-lea Campionat Mondial pentru Cățeii de Salvare, după ce în 2009 a organizat Campionatul Mondial al IRO la Individual, în 2016 – Campionatul Mondial al FCI pe Echipe, iar în 2021 – Campionatul Mondial al FCI pe Echipe. După perioada...
[Gazeta de Sud]
13/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Drama care a impresionat juriul de la Vocea României! Prin ce a trecut campioana națională la atletism, Vanessa! Viața ei a fost un calvar: „Mă gândeam dacă trebuie să murim ca să se termine!”
Vanessa Oriaku, o elevă în vârstă de 17 ani care este campioană națională la atletism, a trecut printr-o adevărată dramă din cauza tatălui ei. Vanessa Oriaku este campioană națională la atletism, la aruncarea suliței, dar […] The post Drama care a impresionat juriul de la Vocea României! Prin ce a trecut (...)
[ProSport]
09/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Fair-play la Actor’s World Championships 2022
S-au înfruntat pe pista de atletism, pe terenul de fotbal, tenis și de volei, la fileul de ping-pong și pe traseul de ciclism, în cea mai autentică atmosferă olimpică, au pus la cale spectacole și proiecte comune. Zeci de oameni de teatru și de suporteri-spectatori au participat în 3-4 septembrie 2022 (...)
[Ziua de Vest]
08/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY