ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 iunie 2024

 
Ziare si Stiri din : Prahova : Vălenii de Munte
 
Vălenii de Munte, 14-16 iunie. Avram Iancu și Nicolae Iorga, două epoci, un spirit național
Conferința Națională ”Iorga după Iorga”, ediția a patra, și-a desfășurat lucrările sub auspiciile ”Anului Avram Iancu”. Tema aleasă a fost ”Spiritul național. Între Avram Iancu și Nicolae Iorga”.
[|ActiveNews]
21/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Vălenii de Munte, ediția a patra. Spiritul național, de la Avram Iancu la Nicolae Iorga
2024 este Anul Avram Iancu. 200 de ani de la nașterea eroului-martir al neamului românesc. Conferința ”Iorga după Iorga”, ediția a patra dedică în acest an un moment special crăișorului Munților Apuseni.
[|ActiveNews]
07/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Un bărbat a căzut într-un canal de 10 metri adâncime la Vălenii de Munte
Un bărbat de 48 de ani a căzut în noaptea de duminică spre luni într-un canal adânc de aproape 10 metri, în zona Rizanesti. Pompierii au intervenit și l-au scos pe bărbat.
[Jurnalul National]
03/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY