ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 septembrie 2021

 
Unirea Urziceni
 
Dezvăluiri incredibile despre Dan Petrescu! Un fost elev de-ai lui îl dă de gol: „Era cel mai fericit dacă pierdeam! Își dorea asta”
Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a fost dat de gol de către Bogdan Stelea, fostul portar al echipei naționale și fostul său elev de la Unirea Urziceni. Cei doi s-au intersectat la Unirea Urziceni […] The post Dezvăluiri incredibile despre Dan Petrescu! Un fost elev de-ai lui îl dă de gol: (...)
[ProSport]
21/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY