ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 martie 2023

 
Ziare si Stiri din : Harghita : Topliţa
 
Povestea bărbatului ajutat de jandarmi pentru că murea de frig și nu știa cum să ajungă acasă la familie
Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a mers la punctul de control de la Judecătoria Toplița din județul Harghita și a cerut ajutorul jandarmilor care păzeau instituția.
[Adevarul]
17/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
POVESTEA bărbatului care a cerut ajutorul jandarmilor de la Judecătoria Toplița: „Nu aveți cumva niște haine, că mi-e frig?!”
Un bărbat în vârstă de 56 de ani s-a prezentat miercuri, 15 martie, la punctul de control acces de la Judecătoria Toplița din județul Harghita și a cerut ajutorul jandarmilor care păzeau instituția. Iată dialogul […]
[Gândul]
17/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY