ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 iunie 2024

 
Tibet
 
Zamolxis nu a fost zeul suprem al dacilor. Teoriile arată că a fost fie un rege legendar fie un soi de „Dalai Lama” al geților
Zalmoxes a fost figura centrală a panteonului dacic. În jurul său s-au construit mult mituri, inclusiv moderne, și continuă să stârnească o fascinație aparte. Existența sa este un adevărat mister, existând numeroase teorii privind originea și faptele sale.
[Adevarul]
04/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Dalai Lama, vizită în SUA, pentru tratament la genunchi
Liderul spiritual al tibetanilor, Dalai Lama, va călători în Statele Unite ale Americii luna aceasta pentru a urma un tratament medical pentru genunchi și nu va mai participa la angajamentele publice obișnuite începând cu 20 iunie, a anunțat luni biroul său, potrivit Reuters. Liderul (...)
[Libertatea]
03/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY