ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 februarie 2024

 
Ziare si Stiri din : Constanţa : Techirghiol
 
Autostrada Litoralului s-ar putea întinde până la graniţa cu Bulgaria. Anunţul ministrului Transporturilor
După ce Guvernul a aprobat Autostrada Litoralului, respectiv Alternativa Techirghiol care se termină în apropiere de Mangalia, autorităţile vin cu noi precizări.
[Observator]
10/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Guvernul a aprobat Autostrada Litoralului
Guvernul a aprobat joi Autostrada Litoralului, respectiv Alternativa Techirghiol. CNAIR urmează să lanseze în licitație, în cel mai scurt timp, contractul.
[Jurnalul National]
08/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Guvernul aprobă indicatorii pentru Autostrada Litoralului: „Alternativa Techirghiol”
Guvernul ar urma să aprobe în ședința de joi indicatorii tehnico-economici pentru Autostrada Litoralului, „Alternativa Techirhiol”, care va avea o lungime de 30 de kilometri.
[Adevarul]
08/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Guvernul a aprobat Autostrada Litoralului. Sorin Grindeanu: "CNAIR va lansa în licitație, în cel mai scurt timp, contractul"
Guvernul a aprobat Autostrada Litoralului, respectiv Alternativa Techirghiol, iar CNAIR urmează să lanseze în licitație, în cel mai scurt timp, contractul.
[Antena3]
08/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Guvernul a luat decizia: se construiește Autostrada Litoralului. Pe unde va avea traseul/ FOTO
Guvernul a aprobat joi Autostrada Litoralului, respectiv Alternativa Techirghiol. CNAIR urmează să lanseze în licitație, în cel mai scurt timp, contractul. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
08/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Autostrada Litoralului, aprobată de Guvern. Cum va arăta Alternativa Techirghiol
Guvernul a aprobat joi Autostrada Litoralului, respectiv Alternativa Techirghiol, prin care aglomerația formată spre litoral ar deveni istorie. Noul drum de mare viteză va avea peste 30 de kilometri şi va fi o alternativă pentru cei care vor să ajungă în sudul litoralului. CNAIR urmează să (...)
[Observator]
08/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Ședință crucială la Guvern: apare o nouă autostradă în România. Se schimbă complet litoralul Mării Negre
Guvernul va aproba în şedinţa de joi un proiect de lege care vizează intensificarea cooperării cu SUA în privinţa prevenirii şi combaterii infracţiunilor grave. De asemenea, în Guvern se va aproba construcția unei noi autostrăzi Alternativa Techirghiol, informează Agerpres. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
08/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY