ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 7 octombrie 2022

 
Ziare si Stiri din : Constanţa : Techirghiol
 
Lacul Techirghiol este pe cale de dispariție. Apa a secat pe o porțiune considerabilă
Techirghiol, cel mai întins lac sărat din România, este pe zi ce trece tot mai secat. Celebrul nămol cu proprietăți terapeutice este și el mai puțin, iar cei care-l folosesc pentru tratament sunt îngrijorați.
[Ştirile ProTv]
06/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
„Comoara” nebănuită care a apărut în România după seceta din vară. Ce s-a descoperit cu „aurul negru”
„Comoara” nebănuită dezvăluită de secetă în România. Temperaturile ridicate din sezonul de vară au secătuit o mulțime de ape. Este și cazul Lacului Techirghiol, care la mal este complet uscat. Există și un avantaj al acestui fenomen, potrivit specialiștilor din domeniu. „Aurul negru” devine din ce în ce mai (...)
[Playtech]
05/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Lacul Techirghiol, secat din cauza căldurii din vară. Ce au descoperit specialiștii
Seceta din această vară a lăsat cratere în lacurile din România. În Delta Dunării, șase lacuri au secat complet, iar altele sunt pe cale de dispariție. Totuși, lacul Techirghiol reprezintă o adevarată ”comoară”, conform specialiștilor. […]
[Gândul]
04/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Apele secate ale unui lac din România dezvăluie o adevărată "comoară". Ce se întâmplă cu "aurul negru" după arşiţa verii
Seceta severă din această vară lasă cratere la propriu în lacurile din România. În Delta Dunării, şase lacuri sunt secate complet, iar multe altele sunt pe cale de dispariţie. Pe litoral, Lacul Techirghiol, este uscat ca-n palmă la mal. E şi o parte bună. Potrivit specialiştilor, canicula a făcut nămolul - (...)
[Observator]
04/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Lacu Sărat, Techirghiolul Brăilei. Nămolul vindecător de la Chiscani era renumit în Europa
Lacu Sărat, „Picior de Paris” sau „Perla Bărăganului” din Brăila, era încă din perioada interbelică o oază de sănătate şi relaxare, nămolul său vindecător fiind cunoscut în toată țara și chiar în Europa.
[Adevarul]
03/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Techirghiol, stațiune ocupată complet
Stirea "Techirghiol, stațiune ocupată complet" difuzata in cadrul Stirilor KANAL D din 28 09 2022
[Ştirile Kanal D]
28/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Balta Tuzla, îngropată în gunoaie. Garda de Mediu a făcut o sesizare penală
Balta Tuzla, care se situeaza în interiorul ariei protejate ROSPA 0061 Lacul Techirghiol, este îngropată în gunoaie. Comisarii Garzii Naționale de Mediu Constanța au descoperit pe malul bălții deșeuri preponderent inerte (pământ, moloz, resturi din construcții și demolări), în amestec cu deșeuri reciclabile. Astfel de fapte penale se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 5 ani.
[Jurnalul National]
22/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Constanța: Garda de Mediu a făcut o sesizare penală pentru îngroparea deșeurilor în lacul Terchirghiol. Mormane de gunoaie au fost aruncate în zonă | AUDIO
Sesizare penală înaintată de comisarii Gărzii de Mediu Constanța pentru îngroparea deșeurilor în lacul Terchirghiol. Poliția va începe cercetările pentru identificarea și sancționarea celor care au aruncat cantități uriașe de gunoi în Balta Tuzla din aria protejată a Lacului Techirghiol. Astfel de fapte (...)
[Europa FM]
22/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Constanța, Eforie, Techirghiol, fără apă timp de o zi și jumătate. RAJA anunță motivul întreruperilor
O mare parte din municipiul Constanța și localitățile Cumpăna, Lazu, Agigea, Eforie Nord și Techirghiol au rămas fără apă potabilă. RAJA a luat această decizie în noaptea de marți spre miercuri.
[Adevarul]
21/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY