ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 30 august 2021

 
Tariceanu
 
Ludovic Orban, dezvăluiri din perioada formării USL: „M-am opus și am spus că din această afacere va avea de câștigat numai PSD-ul, că noi o să purtăm stigmatul acestui compromis”
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminică în contextul prezentării Moțiunii „PNL – Forța Dreptei” în Comitetul Director Județean al PNL Ilfov, că membrii partidului trebuie să îl susțină la Congresul din 25 septembrie pentru binele PNL: “Alegerea de pe 25 septembrie, din pucntul meu de vedere este alegere simplă. Dacă stați și cântăriți alegerea este foarte...
[B1 Tv]
29/08/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
„Clientelism pe model Tăriceanu”. Expert Forum cere transparență în realizarea noului PNDL
Expert Forum cere coaliției de guvernare să realizeze noul Program Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) într-un mod transparent. Altfel, consideră reprezentanții EFOR, în contextul alegerilor interne din PNL, acesta riscă să fie de un „clientelism pe model Tăriceanu”. Dacă PNDL 1 și PNDL 2 au beneficiat (...)
[Ziua de Vest]
12/08/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY