ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 martie 2023

 
Ziare si Stiri din : Bacău : Târgu Ocna
 
Un pod CFR din judeţul Bacău stă sprijinit în proptele din lemn. Compania neagă pericolul de prăbușire
Podul CFR din orașul Târgu Ocna, județul Bacău, este susținut de proptele din lemn de mai multe luni, semnalează G4Media.ro, care publică și răspunsul CFR trimis localnicilor care au semnalat problema: „pe raza oraşului Tg. Ocna nu există niciun pod cu pericol de prăbuşire sau care să pună în pericol (...)
[Libertatea]
26/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Un client nemulțumit a dat foc unui magazin din Târgu Ocna. Polițiștii l-au identificat după 5 luni
Un bărbat de 43 de ani a fost reținut pentru distrugere pentru că a dat foc unei anexe de clădire din orașul Târgu Ocna (Bacău), iar flăcările s-au extins la un magazin al cărui client era. Prejudiciul se ridică la 40.000 de lei.
[Adevarul]
15/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Românii au talent 2023: Valeriu Adam, apreciat de Dragoș Bucur pentru alegerea muzicală. Cum a cântat piesa O fată ca ea de la Direcția 5
<>Valeriu Adam și-a făcut curaj să vină la Românii au talent , după ce prietenii i-au apreciat talentul de a cânta. Bărbatul din Târgu Ocna a avut emoții pe scenă, dar a fost încurajat de Dragoș Bucur și de public. El a ales o melodie din repertoriul trupei Direcția 5.
[ProTv]
10/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Elevi pregătiți pentru lumea 3D. Lucrurile fascinante pe care le crează tinerii din Târgu Ocna, Bacău
Tinerii care au urmat cursurile din Solidarity FabLab Târgu Ocna (Bacău) pot construi machete și modele pentru laborator, iar produsele lor au aplicații în industria textilă, mecanică auto, industria medicală, în educație, în artă și chiar în modă.
[Adevarul]
09/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY