ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 iunie 2024

 
Ziare si Stiri din : Neamţ : Târgu Neamţ
 
În weekendul 15-16 iunie, Calea Victoriei și Strada Humulești din sectorul 5 al Capitalei devin spații de distracție la „Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană”
În cel de-al zecelea weekend, 15-16 iunie 2024, „Străzi deschise, București – Promenadă urbană” întâmpină bucureștenii și turiștii cu un program artistic complex, menit să încânte publicul de toate vârstele. Atât Calea Victoriei cât și Strada Humulești din sectorul 5 al Capitalei (între Șos. Sălaj și Strada Trompetului) devin trasee pietonale și găzduiesc multiple...
[Jurnalul National]
14/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
"Străzi Deschise", weekendul 15-16 iunie: Calea Victoriei și Strada Humulești din sectorul 5 al Capitalei devin spații de distracție
În weekendul 15-16 iunie 2024, "Străzi deschise, București - Promenadă urbană” întâmpină bucureștenii și turiștii cu un program artistic complex, menit să încânte publicul de toate vârstele. Atât Calea Victoriei cât și Strada Humulești din sectorul 5 al Capitalei (între Șos. Sălaj și Strada (...)
[InfoMusic]
14/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Pelerinaj pedestru la Mănăstirea Neamț: O mărturie a credinței și o bucurie pe care o împărtășim altora
Arhiepiscopia Iașilor a organizat miercuri un pelerinaj pedestru la Mănăstirea Neamț. Acțiunea a fost organizată în ajunul hramului istoric al așezământului monahal, participanții fiind împărțiți în două grupuri. Primul grup de pelerini a plecat din Pipirig iar al doilea din Târgu Neamț. Cele (...)
[Basilica]
13/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Muzeul memorial „Ion Creangă” din Humulești, redeschis după finalizarea lucrărilor de restaurare
Muzeul memorial „Ion Creangă” din Humulești a fost redeschis duminică, după ce în ultimele luni a beneficiat de ample lucrări de conservare. „Într-o formulă expozițională îmbogățită, muzeul invită vizitatorii într-o lume a «Amintirilor din copilărie», sugestiv creionată prin bunurile culturale (...)
[Basilica]
04/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Neamţ: Se redeschide Muzeul Memorial ‘Ion Creangă’ din Humuleşti, cu o formulă expoziţională îmbogăţită
Muzeul Memorial ‘Ion Creangă’ din Humuleşti se va redeschide publicului începând cu 2 iunie, după ce în ultimele luni a beneficiat de un proiect de conservare şi protejare a patrimoniului. ‘Într-o formulă expoziţională îmbogăţită, muzeul invită vizitatorii într-o lume a ‘Amin...
[Radio Iasi]
31/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Din vremea lui Ion Creangă, zis Ionică Torcălău. Muzeul din Humuleştii Neamţului va fi redeschis
Graţie unui proiect în valoare de circa 365.000 de euro, care a fost implementat de Consiliul Județean Neamţ, Muzeul Memorial „Ion Creangă“ din Humuleşti (Neamț) îşi va redeschide porţile pentru turişti duminică, 2 iunie 2024.
[Adevarul]
30/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY