ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 mai 2022

 
Ziare si Stiri din : Iaşi : Târgu Frumos
 
Muncă în zadar pe şoselele din nordul Moldovei. Un drum în reparaţie „pune umărul” la distrugerea altuia abia refăcut
Pe de o parte se repară, iar de cealaltă parte se strică. Din cauza faptului că şoferii efectiv nu mai pot circula pe drumul Botoşani-Târgu Frumos, aflat în plină reabilitare, traficul s-a mutat pe drumuri judeţene proaspăt reabilitate care nu fac faţă şi deja au început să se strice.
[Adevarul]
18/05/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
(UPDATE) Meteo: Cod portocaliu de grindină și averse torențiale în județe din Moldova
AVERTIZARE DE FENOMENE METEOROLOGICE PERICULOASE COD PORTOCALIU Fenomene avertizate: grindină de medii dimensiuni, vijelie, frecvente descărcări electrice, averse torențiale ce vor cumula 35…45 l/mp. Zone vizate: – Județul Iaşi: Târgu Frumos, Bălțați, Strunga, Ion Neculce, Sinești, (...)
[Radio Iași]
13/05/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Lucrări de asfaltare pe un tronson de 10 km, lângă Târgu Frumos
Compania de drumuri începe lucrări de asfaltare pe un tronson de 10 km de lângă Târgu Frumos, unde circulaţia se va desfăşura în sistem alternativ 2 plus 1, adică o bandă pe un sens şi două benzi pe sensul opus, aşa cum este pe DN2, în Ialomiţa. Practic, pe tronsonul de lângă Strunga de pe DN 28, o (...)
[Radio Iași]
06/05/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Soluţia autorităţilor pentru „drumul morţii”: parapete pe mijlocul şoselei
Drumul care leagă municipiul Iaşi de Târgu Frumos, spre Roman şi mai departe spre Bacău este unul dintre cele mai periculoase din România, cu zeci de morţi înregistraţi anual.
[Adevarul]
30/04/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY