ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 25 octombrie 2021

 
Ziare si Stiri din : Transilvania : Țara Moților
 
Locuitorii din Apuseni refuză să se vaccineze. Comunele din Ţara Moţilor au mai puţin de 10% rată de imunizare
Trei municipii şi cinci comune din Alba au o acoperire vaccinală de peste 30% din populaţia eligibilă. Mai puţin de o treime din populaţia eligibilă a judeţului este vaccinată cu ambele doze.
[Adevarul]
11/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Tradiţie dusă mai departe în Ţara Moţilor. Elevii unei şcoli din Alba au ocazia de a experimenta arta ţesutului. "Mi-am făcut şi o cămaşă cu mâna mea"
Cămaşa cu ciupag, dispărută de mai bine de un secol din portul femeilor din Ţara Moţilor, a fost readusă în prim-plan de un cunoscut meşter popular al locului. Tradiţia este acum dusă mai departe de micii învăţăcei care, de la o zi la alta, capătă experienţă în arta ţesutului la (...)
[Observator]
05/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY