ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 mai 2024

 
Sudan
 
 
 
Un nou război devastator, cu zeci de morți într-o singură zi. Secretarul general ONU se arată ”grav îngrijorat”
Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, este „grav îngrijorat” de luptele din ultimele zile între armata sudaneză şi paramilitarii rivali în oraşul cheie din Darfur, El-Fasher, a declarat luni un purtător de cuvânt, potrivit France24.  
[Ştirile ProTv]
14/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


ONU, îngrijorări maxime privind luptele din regiunea sudaneză Darfur
Coordonatorul ONU pentru Sudan şi-a exprimat îngrijorarea maximă privind luptele din regiunea sudaneză Darfur, informează Rador Radio România. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
12/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Sahara arăta cu totul altfel acum 4.000 de ani, dezvăluie arta rupestră
Pe pereții siturilor din Deșertul Atbai din Sudanul de Est, arta rupestră preistorică povestește despre un trecut foarte îndepărtat. În timp ce regiunea de astăzi este extrem de aridă, Sahara arăta cu totul altfel acum […] Articolul Sahara arăta cu totul altfel acum 4.000 de ani, dezvăluie arta rupestră apare prima dată în Descopera.
[Descopera]
11/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Rusia sacrifica aurul sudanez pentru un port la Marea Roșie
Rusia poate schimba partea în războiul civil sudanez pentru a sprijini Forțele Armate sudaneze (SAF) în căutarea unei baze navale la Marea Roșie pentru Rusia. Mișcarea ar alinia politicile iraniană și rusă în Sudan și ar crea oportunități pentru o cooperare sporită iraniano-rusă în zonă.
[Adevarul]
08/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Ziare Sudan
Sudan.direct.news


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY