ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 11 ianuarie 2022

 
Ziare si Stiri din : Botoşani : Stefănești
 
Cum au scăpat de furia comuniştilor două sculpturi care-l înfăţişau pe Ionel Brătianu
Realizate de sculptorul croat Ivan Mestrovic, o statuie şi un bust ale marelui om politic Ionel Brătianu au stat decenii întregi ascunse de comunişti. Statuia este acum pe Bulevardul Dacia din Capitală, iar bustul a fost dus la Vila Florica, de la Ştefăneşti.
[Adevarul]
06/01/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Cum au fost educaţi copiii Brătienilor. „Bătrânul Brătianu ţinea ca fiii şi fiicele sale să aibă o educaţie cosmopolită”
Viaţa la Vila Florica de la Ştefăneşti (Argeş), locul în care a trăit cea mai importantă familie de politicieni români, era ghidată de regulile impuse de Ion C. Brătianu, respectate cu stricteţe inclusiv de copii, dar şi de valorile insuflate de Pia Brătianu, soţia marelui om politic liberal.
[Adevarul]
31/12/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY