ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 septembrie 2023

 
Sony
 
Julio Iglesias, cel mai de succes artist latin al tuturor timpurilor. Cum a ajuns muzica sa metodă de tortură în Chile
Este artistul latin care a vândut cele mai multe albume din istorie. De asemenea, se numără printre primii zece artişti cu cele mai numeroase vânzări din istorie, conform Sony, care în decembrie 2011 i-a conferit, la Madrid, două premii ce confirmă aceste realizări de excepţie.
[Adevarul]
23/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Sony va lansa propriul blockchain Web3 în parteneriat cu Startale Labs
Sony va lansa blockchainul Web3. Compania niponă a anunțat că își lansează propriul blockchain în parteneriat cu Startale Labs.Compania spune că intenționează să se concentreze pe cazurile de utilizare Web3. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
18/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Bitcoin are un avans în domeniul criptomonedelor, iar Sony va lansa blockchainul Web 3
Bitcoin a marcat o revenire modestă în ultima săptămână, cu o creştere de 3,25% şi, după aproximativ o săptămână de scădere, criptoactivul este tranzacţionat în jurul valorii de 26.350.
[Bursa]
18/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


PS Remote Play este disponibilă pe smart TV-urile Sony BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED
Sony a anunțat că funcția PS Remote Play dezvoltată de Sony Interactive Entertainment (SIE) este acum disponibilă pe televizoarele sale BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED prin noua aplicație PS Remote Play pentru Android TV.
[Adevarul]
18/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Sony SRS-XB100, boxă compactă wireless, este disponibilă în România
Sony a anunțat că noua boxă compactă wireless SRS-XB100 este disponibilă în Europa și în România. Modelul SRS-XB100 oferă sunet puternic și clar într-o structură portabilă.
[Adevarul]
16/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Sony anunță sistemul home theatre Sony HT-AX7, cu tehnologie 360 Spatial Sound Mapping
Sony prezintă noul sistem home theatre portabil HT-AX7, format din 3 boxe, care este dotat cu tehnologia 360 Spatial Sound Mapping de la Sony, care creează mai multe difuzoare „fantomă” în față, în spate și deasupra capului, învăluind utilizatorii într-un sunet spațial.
[Adevarul]
12/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY