ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 7 mai 2021

 
Sony
 
Sony lucrează pentru a integra Discord în consolele PlayStation
PlayStation a anunţat pe 3 mai că a încheiat un parteneriat cu Discord, un serviciu popular de comunicaţii online, cu promisiunea că „va aduce experienţele Discord şi PlayStation mai aproape, pe consolă şi mobil, de la începutul anului viitor”.
[Adevarul]
06/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
De ce lansează Nike o pereche de adidași cu Sony? Alte 5 colaborări neobișnuite între companii
Deși vin din industrii diferite, companiile Nike și Sony au colaborat din nou pentru a crea o pereche de adidași — PG 5 — cu ajutorul designerului PlayStation 5 — Yujin Morisawa. Lansarea vine la puțin peste doi ani de la ultima colaborare dintre cele două companii — PG 2.5 - care s-a inspirat din designul primei consolei...
[HotNews]
05/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Televizoarele Sony BRAVIA XR Z9J 8K sunt disponibile la precomandă
Televizoarele Sony BRAVIA XR Z9J 8K HDR Full Array LED, care fac parte din gama BRAVIA XR şi integrează noul Cognitive Processor XR, sunt disponibile pentru precomandă în mai multe ţări europene.
[Adevarul]
05/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Rusia l-a arestat pe consulul ucrainean de la Sankt Petersburg. Cresc tensiunile
Cresc tensiunile dintre Rusia și Ucraina. Serviciul Federal de Securitate al Federației Ruse a anunțat că l-a arestat vineri, 16 aprilie, pe diplomatul ucrainean Alexander Sosonyuk, sub acuzația că a încercat să obțină informații clasificate dintr-o bază de date a principalei agenții de securitate a (...)
[Libertatea]
17/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY