ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 30 ianuarie 2024

 
Simona Gherghe
 
„Mireasa. Direct din culise”, noua emisiune de la Antena Stars. Cine e Raluca Preda, prezentatoarea show-ului
„Mireasa. Direct din culise” e noua emisiune de la Antena Stars care prezintă detalii din culisele show-ului matrimonial „Mireasa”, care e difuzat la Antena 1 și prezentat de Simona Gherghe. Începând de astăzi, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 13.30, telespectatorii Antena Stars (...)
[Libertatea]
29/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Mireasa – Ritmul inimii revine astăzi la Antena 1 cu cel de-al nouălea sezon al reality show-ului matrimonial
Reality show-ul matrimonial Mireasa revine astăzi cu cel de-al nouălea sezon, la Antena 1. Mireasa – Ritmul inimii va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 14:00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza...
[Jurnalul National]
22/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Reality show-ul „Mireasa – Ritmul inimii”, sezonul 9, revine astăzi la Antena 1. Mesajul transmis de Simona Gherghe
Reality show-ul matrimonial Mireasa revine astăzi cu cel de-al nouălea sezon, la Antena 1. Mireasa – Ritmul inimii va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi (...)
[Libertatea]
22/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY