ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 7 mai 2021

 
Simona Gherghe
 
Simona Gherghe petrece a doua zi de Paşte la muncă! Show-ul matrimonial Mireasa are ediție specială
De Sărbătoare, echipa Mireasa le-a pregătit telespectatorilor două ediţii speciale ale reality show-...
[Romania Libera]
03/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Simona Gherghe petrece a doua zi de Paște în casa „Mireasa”. Stă la masă cu concurenții
De Sărbătoare, echipa „Mireasa” le-a pregătit telespectatorilor ediţii speciale ale reality show-ului matrimonial de la Antena 1. Simona Gherghe trece din postura de prezentatoare și gazdă a show-ului în cea de prietenă a concurenților. Concurenţii aflaţi în cursa pentru marele premiu în valoare de 40.000 (...)
[Libertatea]
01/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Reality show-ul matrimonial Mireasa, ediţii speciale de Paşte. Simona Gherghe petrece a doua zi de Paşte în casa Mireasa
De Sărbătoare, echipa Mireasa le-a pregătit telespectatorilor două ediţii speciale ale reality show-ului matrimonial de la Antena 1. Concurenţii aflaţi în cursa pentru marele premiu în valoare de 40.000 de Euro vor face ultimele pregătiri pentru sărbătorile pascale, pe care le vor petrece împreunã în (...)
[Observator]
29/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Mesajul Simonei Gherghe pentru Răzvan Săndulescu, soțul ei, la patru ani de la căsătorie
Simona Gherghe e una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România, are mulți fani care o urmăresc pe micul ecran, dar și pe rețelele de socializare. Acolo a dezvăluit ce aniversare importantă are loc astăzi în familia ei. Simona Gherghe trăiește de mai mulți ani o poveste de iubire (...)
[Libertatea]
29/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY