ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 februarie 2024

 
Ziare si Stiri din : Sălaj : Simleu Silvaniei
 
Un gigant francez construieşte prima fabrică în România şi face angajări. Investiţie de 2 milioane de euro
Grupul francez Rossmann va deschide la Șimleu Silvaniei (județul Sălaj) o fabrică de ambalaje de carton de tip Honeycomb, scrie Profit.ro. Este prima fabrică de acest fel din România a producătorului, care are afaceri anuale de circa 1 miliard de euro.
[Observator]
14/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Primarul din Șimleu Silvaniei a scos asistaţii social la muncă: "Fiecare trebuie să participe la bunul mers al orașului. Rezultatele se văd"
La Șimleu Silvaniei, zeci de persoane vin zilnic la Primărie pentru a presta ore de muncă în folosul comunității. Astfel, oraşul se poate lauda cu numeroase rezultate.
[Antena3]
07/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY