ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 10 aprilie 2021

 
Ziare si Stiri din : Sălaj : Simleu Silvaniei
 
Ziua Comemorării Holocaustului, marcată la Şimleu Silvaniei prin plantarea unui arbore şi o proiecţie de film
Ziua Comemorării Holocaustului va fi marcată joi, la Şimleu Silvaniei, prin plantarea unui copac memorial în faţa singurei sinagogi din judeţul Sălaj şi o proiecţie de film în cadrul unui festival internaţional tematica Holocaust, potrivit Agerpres. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
06/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Reactia jucatorilor dati afara dupa ce au mers beti la antrenament! Nu pot sa raman nepasator si sa fiu facut de rusine!
"Doi fotbalisti din Liga a 3-a de la Simleu Silvaniei au sarbatorit prea mult o victorie si s-au prezentat la antrenament euforici .
[Sport.ro]
25/03/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Jucătorii echipei de Liga 3 veniți beți la antrenamente și-au recunoscut vina, dar unul aduce acuzații serioase. ”Antrenorul a fost de multe ori în situaţia mea!”
Subiectul ultimelor zile în Liga 3 este legat de episodul de la Sportul Şimleu Silvaniei (locul 6 din 10 în Seria 10), unde doi jucători au venit beți la antrenamente. Fotbaliștii Bogdan Ciaca şi Silviu […] The post Jucătorii echipei de Liga 3 veniți beți la antrenamente și-au recunoscut vina, dar unul (...)
[ProSport]
25/03/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Incredibil! Doi fotbaliști români, dați afară de la antrenamente pentru că au venit beți
Sportul Şimleu Silvaniei, o echipă din Liga a 3 a, a reușit, sâmbătă, să obțină o victorie importantă în lupta pentru evitarea retrogradării din Liga a 3-a, cu Progresul Şomcuta Mare. Victoria a fost sărbătorită […] The post Incredibil! Doi fotbaliști români, dați afară de la antrenamente pentru...
[Cancan]
24/03/2021
[+][mai mult] [Articol complet]


Fotbaliști din România, dați afară după ce au venit beți la antrenament. “Între ei și retrogradare, aleg ultima variantă!”
Sportul Şimleu Silvaniei, echipă care activează în Liga 3 din România, a decis să rezilieze cotractele a doi fotbaliști, după ce aceștia s-au prezentat beți la antrenament. Cei doi au sărbătorit peste măsură victoria din […]
[Gândul]
24/03/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
O echipă din România își dă afară doi jucători, după ce au venit beți la antrenament. Au sărbătorit peste măsură victoria din etapa trecută. ”Între ei şi retrogradare, aleg retrogradarea”
Sportul Şimleu Silvaniei va da afară doi jucători, pe Bogdan Ciaca şi Silviu Crişan, pe motiv de îndisciplină. Aceștia au venit sub influența băuturilor alcoolice la un antrenament, după ce au sărbătorit peste măsură victoria […] The post O echipă din România își dă afară doi jucători, după ce au venit beți (...)
[ProSport]
23/03/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY