ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 octombrie 2022

 
Ziare si Stiri din : Hunedoara : Simeria
 
Poştăriţa Nela din Simeria a devenit vicecampioană balcanică cu un record: "Am făcut antrenamente pe câmp, pe stradă şi acasă"
Marinela Szekely, poştăriţă în Simeria, judeţul Hunedoara, a devenit vicecampioană balcanică la Campionatul Balcanic Masters de la Salonic şi a reuşit să bată un record naţional din 1997.
[Antena3]
27/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Ceață pe A1, București – Pitești și Sibiu – Deva
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că, pe tronsonul kilometric 86 – 120 al autostrăzii A1 București-Pitești, între localitățile Teiu și Pitești, dar și pe sectorul de drum 295 – 238 al autostrăzii A1 Sibiu – Deva, între localitățile Cunța și Sibiu, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind...
[Gazeta de Sud]
27/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Poștărița din Simeria, virală pe rețelele sociale. Cum se antrenează pentru a fi campioană la marș
O poștăriță din Simeria, câștigătoare a Marșului Factorilor Poștali, a devenit cunoscută pe rețelele sociale prin modul în care se dedică meseriei și sportului.
[Adevarul]
21/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY