ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 martie 2023

 
Ziare si Stiri din : Maramureş : Sighetu Marmaţiei
 
S-au BĂTUT cu săbiile în centrul orașului Sighetul Marmației. Două persoane, la spital în stare gravă
Un grup de tineri a provocat scandal pe o stradă din Sighetul Marmației. La un moment dat, cearta dintre ei a degenerat, iar respectivii au scos săbiile. Două persoane au ajuns la spital în stare […]
[Gândul]
26/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Bătaie cu săbii, ca în Evul Mediu, pe o stradă din Sighetul Marmaţiei. Doi bărbați au ajuns la spital
Mai mulți tineri s-au bătut cu săbii pe o stradă din Sighetul Marmației. Doi dintre aceștia au ajuns la spital cu răni grave.
[Antena3]
26/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Bătaie ca-n Evul Mediu pe o stradă din Sighetul Marmaţiei. Mai mulţi bărbaţi au scos săbiile şi au început să dea cu ele în stânga şi-n dreapta
Răfuială ca în filme pe o stradă din Sighetul Marmaţiei. Mai mulţi bărbaţi s-au luat la bătaie ca pe un câmp de luptă, chiar la marginea drumului.
[Observator]
26/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Sighetu Marmației, locul unde se agață harta-n cui. Maramureșul impregnat cu istorie
Sighetu Marmației, al doilea municipiu al județului Maramureș, are o istorie bogată și este situat în partea de nord a județului, „peste deal“, cum spun băimărenii, adică dincolo de Munții Gutâi, la o altitudine de 274 de metri.
[Adevarul]
26/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Ascunzătoarea din maşină: ideea unui şofer român, în speranţa că va scăpa neprins de poliţişti
Ţigări de contrabandă, ascunse în locuri de taină, special amenajate în interiorul unei maşini. Poliţiştii de Frontieră maramureşeni de la punctul de trecere din Sighetu Marmaţiei au confiscat atât cele peste 1.500 de pachete de ţigări, cât şi autoturismul. Şoferul, un român în vârstă de 46 de ani, a fost (...)
[Observator]
25/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Reglare de conturi între doi dealeri de droguri și doi tineri care erau datori, în Sighetu Marmaţiei. Agresorii i-au atacat cu macetele în plină stradă
O încăierare în plină stradă din municipiul Sighetu Marmaţiei s-a dovedit a fi o reglare de conturi dintre doi dealeri de droguri şi doi clienţi răuplatnici.
[Observator]
23/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Un mare fotbalist al României a murit după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Doliu în lumea sportului
Fotbalul românesc este în doliu, după ce un mare jucător a murit la doar 42 de ani, în urma unei boli necrutătoare. Este vroba despre Adrian Muşat, care a activat în prima ligă, la Extensiv Craiova şi Gloria Bistriţa. Ultima dată fusese legitimat la CSM Sighetu Marmaţiei, cu care a promovat în Liga 3. (...)
[Playtech]
18/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY