ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 3 septembrie 2022

 
Sergiu Nicolaescu
 
Ce se întâmpla cu actorii lui Sergiu Nicolaescu atunci când jucau în filme. Detaliile care abia acum ies la iveală (Exclusiv)
Sergiu Nicolaescu a fost unul dintre cei mai apreciați actori din România, și nu numai. Filmele lui ne încântă și astăzi și, pentru unii dintre noi, sunt ca o mașină a timpului ce ne duce în trecut, amintindu-ne de acele vremuri. Ce se întâmplă în prezent cu actorii care au jucat în filmele lui Sergiu […] (...)
[Playtech]
19/08/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY